Samoposlužni aparati

Koji vas razumiju
Kontaktirajte nas

Samoposlužni aparati prilagođeni svakom prostoru

Tvrtka Valentivi Vending Machine d.o.o. u ponudi ima samoposlužne aparate za tople napitke, te aparate za hladne napitke i snack proizvode.

Tvrtka VALENTIVI VENDING MACHINE iz Zagreba bavi se distribucijom napitaka i proizvoda putem samoposlužnih aparata.

Tvrtka Valentivi Vending Machine d.o.o. iskazuje interes za poslovnu suradnju za postavljanje samoposlužnih aparata za tople i hladne napitke, te slane i slatke proizvode na vašim lokacijama.

Imamo razvijenu prodajnu i distribucijsku mrežu na području Grada Zagreba i šire okolice, a naše usluge koriste zdravstvene i obrazovne ustanove, državne, javne i vjerske institucije, te tvrtke raznih profila kojima odgovara jednostavna, brza i profesionalna usluga.

Distribucija se vrši putem samoposlužnih aparata, te tvrtka bilježi kontinuirani rast iza kojeg stoje naši stručni serviseri kao i stručna služba za analizu i plan.

Vrhunska kava i napitci

Slobodni smo Vam ponuditi espresso verziju aparata s kapacitetom od 500 čašica po 150 ml.

Aparat izdaje napitke potpuno automatski, odnosno sam izbacuje čašicu, žličicu, šećer po želji, pripravlja napitak i u roku od 10-ak sekundi izbacuje napitak.

Osnovne sirovine (kava, mlijeko, čokolada, čajevi) su uvozne njemačke i talijanske, namijenjene isključivo samoposlužnim aparatima. U našoj ponudi nudimo Franck i kavu.

Coffee Bean

Najbolje zrno

Coffee Bean

Najkvalitetnije mlijeko

Coffee Bean

Vrhunski mljeveno

Za sve sirovine koje koristimo posjedujemo ovjerene laboratorijske nalaze Prehrambenog Fakulteta u Zagrebu.