O nama

Tvrtka K-Ganesa d.o.o. bavi se proizvodnjom i prodajom svijeća i lampiona od 1997.godine. Uz pomoć moderne tehnologije i kvalitetnih sirovina, proizvodimo svijeće i lampione vrhunske kvalitete i povoljnih cijena.
Na zahtjev naših kupaca i praćenjem trendova na tržištu proizvodimo široku paletu parafinskih, elektronskih i staklenih lampiona. Usavršavanje proizvoda na zadovoljstvo dosadašnjih kupaca garancija su uspjeha tvrtke koja je siguran i pouzdan partner. U proizvodnji naših svijeća i lampiona koristimo isključivo parafin koji ispunjava najviše standarde što se tiče njegove čistoće, udjela ulja, te ekološke prihvatljivosti.
Radi lakšeg poslovanja 2008. godine otvaramo trgovinu mješovite robe “MATEJA” u pograničnom mjestu Preseka, a 2013. godine trgovinu “MARIS” koja se nalazi u mjestu Prekopa na cesti Čakovec – Štrigova. Time smo preko naše firme ponudili i mogućnost kompenzacije.

Naša veleprodaja nalazi se na adresi Dravska 7, Strahoninec, a maloprodaja u već spomenutim trgovinama: Trgovina Maris, Prekopa i Trgovina Mateja, Preseka.