maloprodaja
Line

Posjetite nas u našoj maloprodajnoj trgovini, gdje nudimo širok asortiman rasvjete i elektromaterijala.

veleprodaja
Line

Naše veleprodajno skladište prostire se na više od 450 m2 te nudi bogat asortiman proizvoda. Surađujemo se više od 60 renomiranih proizvođača rasvjetne i elektrotehničke opreme.

projektiranje
Line

Naš projektno prodajni tim izraditi će projekt rasvjete prema Vašim željama. Pogledajte naše izdvojene projekte.

Djelatnosti

o nama
Rasvjeta Unutarnja i vanjska, dekorativna, tehnička
o nama
Elektromaterijal Tim stručnjaka u području elektromaterijala ponudit će Vam potpuno rješenje za Vaše potrebe kako kućanskih, tako i industrijskih namjena.
o nama
Javna rasvjeta
i stupovi
Rasvjeta javnih površina
o nama
Kamp i marina ormari Samostojeći ormari za kampove i marine.
o nama
Light design Pružamo usluge dizajna svjetlosnog uređenja interijera i eksterijera. Naš profesionalni tim projektanata predložit će Vam idejno rješenje rasvjete za Vaše potrebe - a sve prema najnovijim trendovima. U to spada 3d rendering i svjetlotehnički proračun
o nama
Podrška kupcima Nakon dovršetka objekta montaže naših proizvoda, nudimo i potpunu podršku kupcima i korisnicima u pogledu tehničkog savjeta, rezervnih dijelova i uslugu održavanja proizvoda.

O nama

Trgovačko društvo LIV d.o.o. osnovano je 1992. godine, a osnovna djelatnost tvrtke je veleprodaja i maloprodaja elektromaterijala, rasvjetnih tijela za unutarnju, dekorativnu i vanjsku rasvjetu, kablova, pocinčanih stupova za uličnu i javnu rasvjetu, elektroenergetskih ormara za kampove i marine... Veleprodajno skladište i maloprodaja od cca. 650 m2 nalaze se na adresi Mate Vlašića 26/23 u Poreču. Ukoliko nas posjetite, imat ćete priliku upoznati se sa širokom paletom proizvoda pretežno talijanskih ali i drugih proizvođača, čiji su proizvodi već dugo prisutni i dobro poznati na međunarodnom tržištu, a udovoljavaju najvišim normama i standardima kvalitete. Stručna tehnička podrška, kvaliteta proizvoda i usluga koje nudimo, te brzina isporuke samo su neke od karakteristika koje su doprinijele tome da je veliki broj klijenata prepoznao upravo tvrtku LIV kao ozbiljnog i pouzdanog partnera.

01

Registrirano na Trgovačkom sudu u Rijeci

02

Uprava: Slaven Valković

03

Naziv: LIV d.o.o. | Ulica: Mate Vlašića 26/23 , 52440 Poreč

o nama
26 godina iskustva


LIV

Tel: 00385 (0)52 729 000
Email:liv@pu.t-com.hr
Adresa: Mate Vlašića 26/23, 52440 Poreč