• Ulica SR Njemačke 4, Zagreb, Hrvatska
  • +385 (0) 1 6605 333

Certifikacija

ISO 9001:2008

Najkvalitetniji

Poslodavac u RH

Lider u tehnologiji

Antikorozivne zaštite
Platforma LABIN

Pjeskarenje
i antikorozivni radovi

Radovi na platformi LABIN

Naše reference
tk-6306

Sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001
garancija je brige o okolišu i zdravlju

Svi naši djelatnici angažirani na izvođenju antikorozivnih radova
osposobljeni su i zdravstveno sigurni za radne zadatke koje obavljaju.

Pošaljite nam upit

O NAMA

SITAL, društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge

Poduzeće SITAL d.o.o. utemeljeno je u prosincu 2002. te se aktivno uključuje u gospodarstvo u siječnju 2003. godine. Poduzeće se u početku poslovanja orijentiralo na trgovinu premazima, bojama i lakovima, kako u maloprodaji tako i u veleprodaji.

Suradnjom u sklopu poslovnih planova održavanja teretnih vagona Hrvatskih željeznica te u suradnji sa stručnim osobljem proizvođača premaza, boja i lakova razvili smo tehnologiju zaštite vagona prema potrebama HŽ-a te se opremili za provođenje tehnologije i izvođenje radova antikorozivne zaštite.

Krajem 2006. i početkom 2007. godine završili smo početni plan tehnološkog opremanja poduzeća (strojevi i ostala tehnička oprema potrebna za izvođenje) te razradili planove za daljnji razvoj poduzeća u smjeru izvođenja radova.

Od 2009. godine pružamo usluge antikorozivne zaštite u vlastitom pogonu na lokaciji Koritna 60, u Dubravi (kod Vrbovca), gdje posjedujemo suvremenu lakirnicu dimenzija 16x6x6 s kranom od 5 t te suvremenu sačmaru istih dimenzija.

Krajem 2012. godine formirana je i počela je s radom na vanjskim radilištima posebna organizacijska cjelina za izvođenje antikorozivne zaštite.

Temeljito čišćenje mlazom

Površina mora biti, gledano bez povećala, čista bez vidljivih tragova ulja, masti i prljavštine i skoro potpuno bez cakline, hrđe, premaza i stranih nečistoća. Svi preostali ostaci moraju čvrsto prijanjati.

Vrlo temeljito čišćenje mlazom

Površina mora biti, gledano bez povećala, čista bez vidljivih tragova ulja, masti i prljavštine i skoro potpuno bez cakline, hrđe, premaza i stranih nečistoća. Preostali tragovi mogu izgledati kao blage mrlje ili sjene.

Čišćenje mlazom, do odstranjivanja svih nečistoća s čelika

Površina mora biti, gledano bez povećala, čista bez vidljivih tragova ulja, masti i prljavštine i skoro potpuno bez cakline, hrđe, premaza i stranih nečistoća. Mora biti jednoličnog metalnog izgleda.

Temeljno i završno lakiranje

Svrha industrijskog lakiranja je zaštita podloge od nepovratnog propadanja uslijed eksploatacijskih i korozivnih uvjeta kojima je izložena.
Sve vrste podloga imaju svoju specifičnost te zahtijevaju odgovoran i stručan pristup u izboru premaznog sustava.

Oprema, uređaji, sredstva za rad

Kako izvodimo radove korozivne zaštite? Sital na kvalitetan i siguran način sa potrebnom kvalitetnom i atestiranom opremom, sa vlastitim uređajima i sredstvima za rad, kako za mobilne potrebe na terenu, tako i u našoj hali koja zadovoljava sve standarde koji se zahtijevaju prilikom izvođenja radova korozivne zaštite.

Djelatnik mjerenja tankova i zaštite

Poslovna strategija

  • 1.

    Profilirati se kao kvalitetan, pouzdan i prepoznatljiv izvoditelj u području antikorozivne zaštite

  • 2.

    Aktivno sudjelovati u razvoju i unapređenju djelatnosti obrade i prevlačenja metala

  • 3.

    Zapošljavati stručno i ambiciozno osoblje koje će imati mogućost i obavezu stalno se razvijati i usavršavati

  • 4.

    Kontinuirano educirati i podizati svijest naših radnika vezano za poslovanje, kvalitetu izvedbe radova i zaštitu okoliša

  • 5.

    Stalno voditi brigu o razvoju tvrtke

  • 6.

    Postavljati si ambiciozne, mjerljive i ostvarive ciljeve

  • 7.

    Nuditi naručiteljima optimalna i cjelovita rješenja

  • 8.

    Stalno pratiti i primjenjivati tehnološka unepređenja

  • 9.

    Primjenjivati i stalno poboljšavati djelotvornost sustava upravljanja temeljenog na zahtjevima međunarodnih normi ISO 9001 i ISO 14001 te OHSAS 18001

  • 10.

    Odgovornim postupanjem kontrolirati i smanjivati štetan utjecaj na okoliš

TK 600 logo 300

Garancija kvalitete i ispunjenja rokova

Da bi radove u djelatnosti izveli na kvalitetan način i u ugovorenim rokovima, potrebna je dobra logistika, organizacija, te kvalitetna i stručna radna snaga, sa stručnim, kvalitetnim i iskusnim rukovodećim kadrom, te potrebnim radnim iskustvom u specijalističkim djelatnostima. Koju u dobroj mjeri imamo. Potreba za nadogradnjom i edukacijom djelatnika u specijalnostima, je svakodnevna. Motiviran djelatnik je put, kako dati odgovor na sve zahtjeve i okolnosti, na čemu radimo, a i u buduće će nam biti prioritet.

Sustav upravljanja kvalitetom

Brinemo za okoliš, zdravlje i sigurnost

Poduzeće SITAL d.o.o. primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom sukladno zahtjevima međunarodnih normi EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2004 i EN OHSAS 18001:2007.

Kontakt

Mi smo uvijek zainteresirani za nove projekte, velike ili male. Molimo Vas ne ustručavajte se kontaktirati s nama u vezi bilo kakvih pitanja.

Kontaktirati nas možete na tel. +385 (0) 1 6605 333 ili nam jednostavno pošaljite email upit.

Budite u toku sa informacijama — Prijavite se na naš newsletter i pratite nas na društvenim mrežama

Pri izvođenju svih faza radova korozivne zaštite, vodimo se tehničkim uputstvima i zahtjevima proizvođača boje, poštivajući ugovoreni stupanj kvalitete, prema ISO standardima.

Osnovni elementi na koje stavljamo naglasak i koje uvažavamo pri radu:
– zaštita na radu, rad na siguran način (korištenje zaštitnih sredstava)
– zaštita okoliša (onemogućiti štetan utjecaj na okoliš)

Top