Izrada Web stranica

Tražite li način za kreiranje profesionalnih Web stranica koje će privući pozornost Vaših klijenata? Specijalizirani smo za dizajn, razvoj i optimizaciju Web stranica koje ne samo da izgledaju izvrsno, već su i visoko optimizirane za maksimalnu izvedbu. Ne gubite vrijeme i novac na loše izrađene stranice, već omogućite Vašem Web-u da izgleda i radi savršeno.
Prilagođeno Vama

Web stranice u skladu s potrebama

Izrada Web stranica prema Vašim specifičnim potrebama ključna je za uspjeh poslovanja. Trudimo se razumjeti Vaše ciljeve i potrebe te izraditi Web koji je idealno prilagođen Vama, odnosno Vašoj ciljanoj publici i koji donosi pozitivne rezultate.

Analiza potreba

Prvi korak u izradi Web stranica prema Vašim specifičnim potrebama je analiziranje Vašeg poslovanja i ciljeva. Trudimo se razumjeti Vašu poslovnu strategiju, Vašu online prisutnost i odnos naspram konkurencije te nastojimo tu situaciju imati u vidu kod planiranja Web projekta, koji je osmišljen na način da rezultate poboljša u Vašu korist.

Dizajn i izrada

Nakon što se utvrde potrebe, slijedi korak konceptualizacije i planiranja. Ovaj korak se sastoji od kreiranja konceptualnog plana, koji uključuje dizajn, strukturu, funkcionalnost i sadržaj Web stranice. Koristimo najnovije tehnologije kako bi stvorili Web koji će privući posjetitelje i povećati prodaju Vaših proizvoda ili usluga.

Aktivacija

Nakon što su Web stranice izrađene, obavezno ih testiramo kako bi se uvjerili da sve radi bez greške i da se sve funkcionalnosti ispravno pokreću. Ukoliko se uoče određene nepravilnosti, one se otklanjaju a Web se aktivira, odnosno javno objavljuje. Nakon što je Web stranica izrađena i implementirana, slijedi korak održavanja i ažuriranja.

Primjeri zadnjih radova

GM Pharma d.o.o
Radili smo dizajn i integraciju dizajna na WordPress platformu, kako bi kreirali jedinstveno Web rješenje za tvrtku GM-Pharma d.o.o. Tvrtka GM Pharma Zagreb istaknuti je distributer širokog asortimana farmaceutskih proizvoda među kojima se ističe bogati portfolio proizvoda za enteralnu prehranu i hrane za posebne medicinske potrebe. Osim brige o pacijentima ulažu velike napore u edukaciju zdravstvenih djelatnika, kako offline, tako i online putem NutriGAP Web aplikacije.
Pogledaj ostale projekte
GM Pharma