Dobro došli!

Obitelj Antunović može se podičiti velikim povijesnim kapitalom, ostavivši trag u gotovo svakoj privrednoj djelatnosti i aktivnom učešću u društvenom životu Živogošća.

Pročitajte više

Smještaj: Pogledajte naše apartmane

Naši su apartmani opremljeni po standardima moderne turističke ponude. Pozicionirani tako da imate svoj mir, tišinu i pogled na more sa prostranih balkona, a opet u neposrednoj blizini svih potrebnih sadržaja i lokalnih plaža. Ovo je objekt za odmor kakvog ste sanjali.

Nastavi čitati “Smještaj: Pogledajte naše apartmane”

Informacije

Kako do nas u Covid-19 dobu

https://mup.gov.hr/uzg-covid/hrvatski/286211

S ciljem olakšavanja prelaska granice Republike Hrvatske te kako bi naši gosti bili upoznati s epidemiološkim mjerama koje su na snazi u Hrvatskoj, stvorena je web stranica https://entercroatia.mup.hr.

Na navedenoj stranici se nalazi online obrazac u kojeg putnici upisuju sve podatke koji su traženi u procesu prelaska granice te uz jednostavno predočenje putovnice ili osobne isprave policajcu na granici, broj ili kod s osobne iskaznice ili putovnice se automatski povezuje sa svim unaprijed upisanim podacima online. Na taj način neće biti potrebno dodatno zadržavanje putnika na graničnom prijelazu radi davanja potrebnih podataka, jer će granična policija već imati te podatke u sustavu. Istovremeno, svi oni koji ispune svoje podatke online, na njihovu email adresu će biti poslane upute koje će sadržavati epidemiološke informacije i mjere na snazi u RH za njihov siguran boravak u Hrvatskoj. 

Kako LM apartmani štite goste od virusa Covid-19
Dragi gosti, željeli bismo Vas  obavijestiti o mjerama u vezi s Vašim boravkom u našim apartmanima. Naši smještajni kapaciteti, apartmani se dezinficiraju po pravilima struke, u svakom apartmanu je rasprskavajuće dezinfekcijsko sredstvo za ruke koje koristite prema potrebi, antibakterijski tekući sapun je u kupatilima, posteljinu i ručnike peremo ( 95o C ) i sušimo u profesionalnoj perilici i sušilici s antibakterijskim programom.

Prostorije se dezinficiraju ozonom kod svake izmjene gosta pomoću profesionalnog ozonskog generatora kapaciteta 5000 mg/h što traje 15 minuta. Ispred ulaza u kuću je antibakterijsko sredstvo za dezinfekciju ruku te tapet natopljen dezinfekcijskim sredstvom za dezinfekciju obuće.

Sve te mjere provodimo radi Vas, da osiguramo miran i bezbrižan boravak našim gostima kojima ovim putem zahvaljujemo na dugogodišnjoj uzastopnoj posjeti. Ovdje ste sigurni od mogućnosti da se sretnete s nekim tko je covid pozitivan, svi apartmani su samostalni a vani se drži obavezna udaljenost od 1.5 m.

Većina naših gostiju to zna pa nam se više od dva desetljća vraća s osmjehom i radošću što jesmo još uvijek tu. Hvala im. Zahvaljujemo i Vama koji ste se odlučili posjetiti nas.

Cijene i Last Minute ponude

Nova e-mail adresa

Cijenjeni gosti, korisnici pregleda naseg weba. Obaviještavamo sve da ovaj stari e-mail: lino.antunovic@st.t-com.hr  nadalje ne funkcionira  te da se koristite novom e-mail adresom : lantuno50@gmail.com   

Dostupni termini

Slobodni termini za ljeto 2024    pronađite za sebe odgovarajući termin : A1 …. od 11.-18.06.(7 dana) ,  od 09.-16.07.(7 dana) i od 16. – 25.08.(9 dana)           te  od 10.09.- A2 …. od 19.-22.07.(3 dana),od  11.-18.08.(7 dana) , od 28.08.-04.09.(7 dana) i od 14.09.-  A3 … od 11.06. – 04.07.(od 7 …

Važna obavijest

Molimo sve koji bi željeli ili imaju namjeru rezervirati smještaj u našim apartmanima, da se s prijedlogom termina javite što prije (do konca veljače), kako bi na vrijeme mogli osigurati boravak. Rezervaciju možete dogovarati isključivo e-mailom. Nadamo se da ćemo moći udovoljiti Vašem prijedlogu termina i osigurati Vam nezaboravan odmor. U slučaju kraćeg boravka od …

Kontakt

Apartmani LM

Blato 35, Živogošće
Hrvatska

lantuno50@gmail.com

T: +385 21 628 722
F: +385 21 628 722
M: +385 98 981 7751