srijeda, kolovoza 29, 2007

Osvrt na iDemo Otok '07

Eto fudbalski klub P.R.O.G. je zaigrao i u Ludbregu (Dea, thx za sliku). Utakmica je bila neizvjesna, vodila se teška borba s razglasom i toncem, ali sudeći po reakcijama publike, pobjedu smo ipak izvukli mi. :)

Vidimo da se organizator na forumima ispričao za sve propuste, pa se nećemo previše osvrtati na tu negativnu stranu ove vesele manifestacije, jer će sigurno drugi put biti bolje. Važno je da je bilo dobrih kobasica, hladnog piva i dobrih bendova. Soundbringeri i Flamethroweri su donijeli zvuk i zapalili publiku, a jako dobre kritike su pokupili i bend Šta ima?, ali njih nažalost nismo čuli. Publika se borila, ali mnogima je trajanje festivalske večeri od kojih 8 sati ipak bilo previše, a tome nije pomogla ni golema vlaga koja je rasla tokom večeri.

Meta svih bendova, mora da mu se štucalo slijedećih dana...

Cijela večer bi nam bila manje vesela i interesantna da nije bilo i naših prijatelja i asistenata. Veliki pozdrav našim groupiesicama Dei, Mirji i Sunčici ;) , Goranu Katiću; već službenom fotografu, a najnovije i majstoru od svjetla te ovaj put spasitelju u vidu motornog vozila za prijevoz opreme, na ovom zadnjem također veliko hvala i Belaku za kojeg nam je jako žao što nije mogao ostati.

Ipak, od svih se izdvaja jedna legenda koju svakako valja spomenuti, a vidite ga na slici ispod. Dakle, to je Menagjer! Hvala prijatelju što si nam dizao moral i uskakao milijun puta pomažući u naizgled malim stvarima. :)


No.1


Galerijicu fotografija nastupa možete pogledati - TU!

utorak, kolovoza 21, 2007

iDemo Otok, Ludbreg, 24.8.


U Ludbregu na Otoku mladosti, u petak i subotu 24. i 25. kolovoza održati manifestacija pod imenom iDemo Otok u sklopu koje će nastupiti bendovi žešćih nota. Svirke počinju u 20h. Nastupaju:

Petak 24.:

P.R.O.G. – Tribute to Dream Theater (Zg)
White Steel – heavy metal (Zg)
Šta ima? – metalcore (Zg)
Flamethrower – heavy metal (Kc)
Chain the Dust - heavy metal (Zg)
Soundbringer - heavy metal (Zg)

Subota 25.:

Micho – unplugged acoustic (Zg)
No More Idols - punk (Zg)
Recykl – alt rock (Zg)
Ruiz – stoner & riff rock (Zg)
Stone River – rock (Vž)
Suho Grlo Nos - punk (Kc)
Pillow Pack – HC punk (Kc)
Retro Bunker – rock (Kc)

utorak, lipnja 12, 2007

P.R.O.G. u Boogaloo-u


7.6. je bio jako naporan dan. Od ranog jutra smo počeli s pripremama za naš afterparty u Boogaloou. Uz sitne organizacijske probleme (mora li uvijek toga biti?) konačno je sve bilo spremno u 19h. Polukrepani odjurili smo prema Domu sportova gdje je Dominici vec veselo trčkarao po bini. Nakon što je istrčao svoju kilometražu, na binu su došle zvijezde večeri - Dream Theater. Oduševljenju nije bilo kraja, iako se na kraju nismo mogli oteti dojmu da je koncert bio hladno izveden. Unatoč tome, Spirit Carries On nas je bacio u trans. :) Naravno, da bi DT dobro zapamtio di su došli, pobrinuli su se određeni pacijenti koji su pivama bezuspješno ciljali komade skupocjene opreme.

Galeriju fotografija pogledajte na sajtu Svijet fotografije, našeg prijatelja fotografa Gorana Katića.

Nakon koncerta, na kojem smo ostali uskraćeni za pjesmu Home, koja se nalazila na set listi, a na kraju ipak nije izvedena, ekipa se prebacila u klub Boogaloo. Fino popunjena velika dvorana Boogalooa je uskoro odzvanjala dobro poznatim notama Dream Theatera u izvedbi P.R.O.G.-a.

Ovako je izgledala set lista:

Under The Glass Moon
Peruvian Skies
Another Day
Metropolis pt.1
Surrounded
Pull Me Under

***
Overture 1928
Strange Deja Vu
Through Her Eyes
The Mirror
Spirit Carries On


Za zvuk se brinuo tonac Darko, koji je napravio fenomenalan posao i jako smo mu zahvalni zbog truda koji je uložio i zbog volje koju je pokazao te se svakako radujemo slijedećoj suradnji.

Nakon toga je uslijedila progresivna slušaonica za koju je bio zadužen snimatelj/redatelj/montažer/DJ, uglavnom multifunkcionalni Borna, kao i druženje sa hrpom istomišljenika. Radosni smo što smo imali priliku upoznati progresivce iz svih djelova lijepe naše, kao i okolnih država. Posebno zadovoljstvo nam je bilo upoznati se s ekipicom Glazbenog foruma s kojom se virtualno družimo već neko vrijeme.

Ostaje nam jedino veseliti se slijedećem druženju uz najavu Tribute To Images & Words u slijedećoj koncertnoj sezoni.

Pozdrav svima i za kraj par slikica s koncerta;









photo by Goran Katić

srijeda, lipnja 06, 2007

Obavijest

Obavještavamo da Vanda Winter zbog zdravstvenih problema, nažalost, ovaj put neće nastupiti s nama. Želimo joj da brzo ozdravi, a zajedno ćemo muzicirati drugom prigodom. :(

Osvrt na MAK Fest

I tako je završio ovogodišnji MAK Fest, multi(sub)kulturalni festival filma, glazbe, edukacije i tolerancije. Uz par tehničkih propusta, sve se odigralo kako treba i mislim da su svi na kraju ostali zadovoljni - i publika i izvođači, a onda i organizatori. Poseban pozdrav šaljemo ostalim bendovima koji su s nama te večeri uveseljavali Koprivničane.


Što se nas tiče, P.R.O.G. je konačno posjetio grad svog basiste ROGIja i veselimo se ponovnom odlasku u taj dio Podravine. Vidjeli smo svašta, dojmio nas se odlazak u PRC (Podravkin rekreacijski centar) gdje smo unijeli nemir u konobaričin život, tražeći kojekakve, njoj nepoznate, gastronomske kombinacije. Nadisali smo se svježeg zraka i odjurili natrag u naš ZG smog.



Evo i "par" ;) slikica sa MAK-a (klikni na sliku ili TU).



petak, svibnja 04, 2007

P.R.O.G. 3D by Kiki



Kiki u stvaralačkoj groznici izbacuje još jedan veseli SF uradak. Ako se odlučimo u budućnosti za kakav animirani spot, znamo kome treba kucati na vrata. :)

Galerija Online


Galerija je online.

Za lijepe fotografije je zaslužan naš prijatelj Goran Katić.
Svakako posjetite njegov foto portal www.svijetfotografije.com ako želite kvalitetne informacije o fotografiji i foto opremi, a ni galerije nisu za bacit.