× NASLOVNICA PROIZVODI I USLUGE O NAMA NOVOSTI E-POSLOVANJE KONTAKTIRAJTE NAS

Proizvodi i usluge

Proizvodi
Proizvodi
Softverski paketi, dijagnostika i servis
VICTORY rješenje za fiskalizaciju i fiskalne blagajne je kompletno POS rješenje za fiskalizaciju prilagođeno svačijem poslovanju. VICTORY program za fiskalizaciju se koristi na stolnim i prijenosnim uređajima te uz njega iznajmljujemo i ladice, POS pisače i svu dodatnu računalnu opremu. Istražite više o softverskim paketima koje nudimo.
Usluge
Usluge
Želite više od života?
Sve brži razvoj tehnologija i tržišta zahtjeva što dinamičnije kruženje kapitala te instantnu naplatu proizvoda odnosno usluga. Taj razvoj također je donio i određene prednosti svakom pojedincu, tj. krajnjem potrošaču. E-poslovanje je budućnost u kojoj će Vaša djeca živjeti.
Želite znati više?

Softverska rješenja

U našoj skromnoj, ali kvalitetnoj, ponudi nudimo Vam jedinstveno cjelovito programsko rješenje za ugostiteljstvo i hoteljerstvo te fakturiranje. Program je jednostavan za instalaciju, korištenje i održavanje te koristi male resurse računala. Održavanje programa je gotovo i nepotrebno te on radi stabilno i pouzdano. Prilagođen je običnom korisniku te početnicima u takvoj vrsti poslovanja, drugim riječima, ne sadrži komplicirane ekonomske faze te nije potrebno predznanje problematike ugostiteljstva, knjigovodstva pa tako ni računala. Program također ima i mogućnost izdavanja izvješća, obračuna PDV-a i trošarine, računanja popusta, pregled, izmjena i brisanje artikala, normativa i slično. Jednostavno upravljanje i pregled nad cijelokupnim poslovanjem na Vašim rukama. Sadrži sve što Vam je potrebno za uspješno poslovanje te nema funkcija koje nepotrebno kompliciraju situaciju. Ukoliko dođe do poteškoća naša tehnička služba otklanja problem sa udaljenog mjesta (putem Interneta) ili u rijeđim slučajevima izlazi na teren.

soft-rj
soft-rj

Ostale usluge

Osim što pružamo programske pakete za fiskalizaciju pružamo i savjete o računalnoj opremi te ostalim djelatnostima povezanim sa računalima te računalnom opremom poput dijagnostike i servisiranja računala. Također, bavimo se programiranjem, dizajniranjem i izradom internet stranica za poslovanja te upravljanjem bazama podataka, obradom podataka i slično. Osim informatičkih djelatnosti, možete se sa nama konzultirati u vezi poslovanja, organizaciji sastanaka te unapređenja prodaje.

Ni to nije sve, ukoliko želite poboljšati kvalitetu svog života, želite vrijeme provoditi s obitelji, financijsku slobodu ili mislite da zaslužujete više, savjetujemo Vam da nam se javite. E-poslovanje bi moglo biti ono što ste tražili.

O NAMA

Obrt VICTORY osnovan je 2001. godine obiteljskim kapitalom, a sa iskustvom već gotovo 20 godina na područjima proizvodnje te vrste programskih paketa odnosno usluga. Obrt smo specijaliziran za proizvodnju programa za ugostiteljstvo (hoteli, restorani, caffe barovi, bistroi i drugi slični objekti), programe za trgovine i programe za fakturiranje te drugih programa sličnog karaktera. Naš prioritetni posao je e-poslovanje te širenje tog načina poslovanja diljem svijeta. Dokaz kvalitete naših proizvoda i usluga mnogi su kupci širom Hrvatske, Slovenije i BiH. Našim programom opremljeno je više od 150 ugostiteljskih objekata, restorana i hotela.

U našoj ponudi možete pronaći slijedeće usluge: istraživanje tržišta ispitivanje javnog mnijenja, pružanje savjeta o računalnoj opremi i ostale djelatnosti povezane s računalima, ostala trgovina na malo izvan prodavaonica, štandova i tržnica, agencije za promidžbu, savjetovanje i pribavljvanje programske opreme, programiranje, popravak računala i periferne opreme, obrada podataka, usluge poslužitelja i djelatnosti povezanje sa njima, izdavalje i upravljanje bazama podataka, internetski portali, unapređenje prodaje, organizacija sastanaka i poslovnih sajmova, savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem.

Podaci o nama

Adresa

Možete nas potražiti na adresi:
Kućan Marof, Varaždinska 125, 42000 Varaždin,
Hrvatska

Kontakt

Javite nam se na:
office@victory.hr
+385 (99) 35 32 025