Portalbona

Moderni apartmani

   sa prekrasnim pogledom na more

Ono što  čini naše apartmane jedinstvenim  jest njihov položaj na samoj obali mora tik do  centra ugodnog primorskog  mjestašca, Rabac. Dovoljno udaljeni od ljetne vreve za one koji se žele u potpunosti prepustiti moru i suncu a na svega nekoliko koraka od svih uslužnih djelatnosti i Rive - centra mjesta u kojem ćete naći bogatu gastro ponudu i  ugodnu atmosferu.

Zaspati  uz šum valova i probuditi se uz odraz sunca  na morskoj površini jedinstveno je iskustvo koje nudimo našim gostima, iskustvo koje će učiniti vaš odmor nezaboravnim. 
 

Rabac

 
 
Rabac je najvažnije turističko središte na istočnoj obali istarskog poluotoka, udaljeno 40-ak kilometara od Pule i svega pet kilometara od Labina. Naslonjen na Kvarnerski zaljev, u podnožju velebitskih padina brda koja štite mjesto i održavaju ugodnu mediteranski klimu, Rabac s pravom slovi kao "biser s Kvarnera".
Pogledaj video o RapcuRabac Bay
 
 
 

Odmor & Aktivnosti

Za one kojima more i sunce nisu dovoljni u samom mjestu i okolici nude se pregršt aktivnosti u kojim ćete moći uživati. Od ugodnih šetnji kilometrima lungomara (šetnica uz more), do otkrivanja bogatih ljepota unutrašnjosti, uživanja u morskim sportovima ili bogatoj gastronomiji. Vjerujemo da će svako naći ponešto za svoj ukus i doživjeti emocije koje će trajno čuvati.

Posebne ponude

Nudimo Vam atraktivnu ponudu
Na sve slobodne termine u periodu od 01.01. - 05.07. i od 30.08. - 31.12. nudimo 10% popusta na dvosedmični boravak u našim apartmanima.