Otok Korcula
naslovna |
Get the Flash Player to see this player.
 
  Otok Korčula
Osnovne informacije o odredištima; grad Korčula, Vela Luka, Blato...
  Smještaj
Veliki izbor apartmana, soba i kuća za odmor na Korčuli
  Usluge
Iznajmljivanje automobila i brodova, izleti i transferi
  Aktivni odmor
Sportovi na moru, ronjenje, paintball, rafting...

Dobrodošli na online turistički vodič otoka Korčule i Mediterano putničke agencije.

Na sljedećim stranicama možete pronaći opće informacije o otoku Korčuli i Veloj Luci kao i informacije vezane za ljetovanje, privatni smještaj na Korčuli, iznajmljivanje brodova, najam auta, skutera i bicikla, usluge transfera i dnevnih izleta...

Obratite se sa povjerenjem, posjetite nas u uredu, kontaktirajte mailom ili telefonski.

 
 

Privatni smještaj na Korčuli

Korčulanske ville, kuće za odmor, apartmani i sobe



 

 

Otok Korčula

Smješten na jugu Dalmacije, u Dubrovačko neretvanskoj županiji, otok Korčula se pruža smjerom zapad-istok. Otok je dug 46,8 km te je po veličini šesti otok u Jadranskom moru. Tri najveća naselja na Korčuli su Vela Luka na zapadu otoka, Blato u unutrašnjosti i grad Korčula na istoku, a ostala mjesta su Lumbarda, Pupnat, Žrnovo, Čara, Smokvica i Račišće.

Široki panoramski vidici, blaga sredozemna klima, čisto more, zanimljiva kulturna baština, razni sportsko rekreativni i zabavni sadržaji te nadasve ljubazni i gostoljubivi domaćini čine otok Korčulu atraktivnim turističkim odredištem.

detaljni prikaz: Otok Korčula

Dalmacija

Nezaboravno lijepi nacionalni parkovi, sunce, ukusna hrana i piće, zabava, sve to vrijedno je posjete Dalmaciji. Dalmacija obiluje prirodnim ljepotama, bogatom kulturom i tradicijom, a Dalmatinska gostoljubivost, čisto plavo more, pristupačne cijene, lijepi gradovi i otoci užitak su za svakog čovjeka.

Najam automobila

Najam vozila na otoku Korčuli
Katalog vozila: automobili, motori i bicikli za iznajmljivanje. Obzirom da sve veći broj posjetitelja, za vrijeme boravka na otoku ne želi biti ovisan o javnom prijevozu, nudimo izbor bicikla, scootera i automobila za najam.

detaljni prikaz: Najam automobila
 
 
Mediterano d.o.o.
Putnička agencija

Obala 3, bb
20270 Vela Luka
otok Korčula
id kod: HR-AB-20-090011792

Tel/ Fax +385 20 813 832