Wednesday, December 29, 2010

ASTROLOSKI O 2011.GODINI


O divna,o slatka,o bajna-Venero.Godina u koju ulazimo je pod vladarstvom Venere.Ulazimo na zadovoljstvo muskog roda u vlaznu i bajnu godinu Venere,krasoticu medju planetama.Zovu ju i mala sreca (srecica:) pa evo kad je jos "srecica" vladala:1969.,1976.,1983.,1990.,1997.,2004..Ujedno ova godista mogu ocekivati benefite.Ujedno je i kineska godina Zeca (bit ce djecice,nitko se ne razmnozava brze od zeke)pa tako i godista rodjena u tom kineskom znaku mogu racunat na posebnu godinu:1951.,1963.,1975.,1987.,1999..

S obzirom da je Venera sklad u medjuodnosima, a Zec diplomacija i toplina (osim puno sex-a,valjda ne u glavu:),ocekujem da ce biti puno sklada medju zivim i nezivim bicima, a tamo gdje ga eventualno ne bi bilo, diplomacija ce uciniti svoje.Ljubav ce pobijedjivati u iducoj godini,industrija ljepote ce cvasti,Playboy ce postati brand no.1 (ima logo zeku:).Miss Arizone ce postati predsjednica UN a poljoprivreda ce dozivjeti bum kroz uzgoj kunica.Opce blagostanje.Rohatinski ne brini,Venera je vladarica i novca pa ako uzmanjka stampat cemo.Jos samo da povecaju i limit poklona sa tih jadnih 500 kn na barem jednu nulu vise pa da vratimo staru dobru koverticu (ovako moram doktoru nositi 10x isti poklon,sto povecava trosak bez razloga).Senzacionalnim otkricem pod retro Merkurom zavrsavamo tako jos jednu gospodju Staru, a ono je da je bakterija uzrok svemu na ovome planetu.Od bakterije koja zivi u sumporu bez kisika, do bakterije u glavi (ili gdje vec u tijelu ili dusi) koja je razlog ljubavi.Pa zarazite nas onda sve u godini ljubavi,a ne sa svinjskom gripom (sacuvaj Boze),kazu da ako i prezivis ostane ti svinjska njuska.bakterija je kriva i za trudnocu (kojih ce u ovoj god.biti u izobilju)jer su nasli istu i u posteljici.Tko bude mao priliku najbolje da u stvari ozeni bakteriju,uzmes ju kad ti treba a ne vidis ju nikad ako ti ne treba :).

Sretna godista u iducoj godini:Neka sam vec naveo u uvodu a evo i ostalih kao i razlog zbog cega:

Jupiter (velika sreca) u Ovnu do 6.mj. i u Biku od 6.mj. donosi benefite:1951./1952.,1963./964.,1975./1976.,1987./1988.,1999./2000.

Uran opozicija Uran (najproduktivniji zivotni aspekt): 1969./1970.godiste

Kiron konjukcija Kiron (na mjesto gdje je bio kad su rodjeni):1960./1961.

Godista koja prolaze kroz poteskoce da bi izgradili svoju osobnost ili dobili po zasluzi:

I Saturnov povrat:od 10.mj.1981. do kraja 1982.,kao i sva godista kardinalnih znakova,druge dekade (npr.Jarac,Rak,Ovan i Vaga izmedju 1.i 10.)

II Saturnov povrat:kraj 1952./1953.,zadnji tezak aspekt pred "zlatnu dob"

2011.god.je obiljezena kroz nekoliko vrlo rijetkih i jakih planetarnih aspekata.Jedan smo doduse imali prilike upoznati pocetkom proslog ljeta,radi se o ulasku Jupitera i Urana u Ovna,odnosno apsolutnom novom pocetku za covjecanstvo.Isto ce se ponavljati od 23.1. kad Jupiter ulazi u Ovna a 5.6.kad prelazi u Bika.Mocni i vrlo spori Uran ulazi u Ovna 13.3.Imam dobar osjecaj da idemo prema necem novom,zaista puno,puno boljem nego sto je bilo do sad.Velika,ali stvarno velika promjena je i ulazak jednog od najudaljenijih planeta Neptuna u svoje sjediste znak Riba,treba mu otprilike 12.godina da prodje jedan znak pa eto nakon 150.god. u istom znaku (cvast ce umjetnost,povratak vodi i moru,medjureligijsko spajanje ili barem sklad).sjeverni cvor se seli u Strijelca u 3.mj..U takvoj poziciji je bio 1974./1975. ili najsvjezije 1992.U znaku daljine,visine,filozofije,svecenstva,moralnosti i visih znanja primat cemo nova spoznajna iskustva.Čak sedam pomrcina sto Sunca,sto Mjeseca omogucit ce nam to u jos vecoj mjeri.Zanimljivost Nove je i u vrlo direktnom kretanju planeta.Tako ni Mars kao energetski pokretač a ni Venera kao medjuodnos niti jednom nece zastati.Merkur ce samo tri puta biti rerogradan i to sva tri puta u vatrenim znakovima (30.3-23.4. u Ovnu,3.8.-26.8. u Lavu i 24.11.-14.12. u Strijelcu).Ovo kao da govori da trebamo raditi zastoj prije nego burno djelujemo ili reagiramo jer se sve desava u znakovima energije.

Kljucni dogadjaji u 2011.gledajuci ocima babe Vange (koja zapravo nije ni imala oci):Ante ce promijeniti spol i postati Simona.Dikson ce se zaljubiti u puno stariju od sebe,shvatit da je zapravo cijelo vrijeme patio za Zuzi,Sevka ce se zarediti i otkriti da iduce dvije godine moze biti i sa Bogom u vezi,dr Ivo ce izuciti zanat za urara,Jaca ce uci u brak sa slovencem.

Dragi moji,oko mene puca kao u Bejrutu dok ovo pisem.Razmisljam koliko novaca se baca da bi plasili jedni druge,uskoro ce i kontejneri biti puni borova.Nema veze,oni samo proizvode kisik a kome je on jos potreban.Veceras ispracamo staru (a samim tim bezveznu ). Da nebi i na kraju 2011. govorili isto,pogledajte oko sebe,mozda netko nema za petarde,mozda sjedi uz svijecu i riblju konzervu,pomozite drugima jer tako pomazete sebi.Zelim Vam svima da Vas u Novoj zarazi nekoliko bakterija:ona ljubavna obavezno,roditeljska po zelji,humana i suosjecajna prema svemu zivom i nezivom,sexualnu vam ne zelim :).Kad u ponoc otkuca sat, i odvede milione zelja put galaktickog centra, neka jedna od njih bude mir i blagostanje za svakog na ovoj planeti.Bez obzira na ime,boju,zemlju,kontinent ili planetu s koje dolazi.Upravo to Vam zelim i ja.Najsretnija Vam Nova do sad!

Glasnici buducnosti rade i dok Vi slavite,ako Vas zanima kakva Vas godina ceka na osobnom planu nazovite:

064 50 50 52

cijena poziva:3,53 fix./

Thursday, September 9, 2010

VENERA I MARS U ŠKORPIONU (+18)

Venera i Mars su idućih 30.-tak dana u znaku fatalnosti,strasti i sexa:

S obzirom da slika govori više od tisuću riječi nemam Vam šta pisati,sve je jasno:).Naime,nakon što prodje sav sklad,ljupkost,umiljatost dok je Venera bila u Vagi,dolazi do emocionalnog zahladjenja i destrukcije u odnosima.Ovdje je Venera uplašena i povlači se u mrak(doduše povlači često i Mars u mrak:).Sve će dobivati neki fatalistički značaj,npr:"Objesi veš!-Neću,objesi ti!,-Jebi se!-Jebi se ti!I onda oboje odu ispoljavati ono što se u Škorpiji najbolje radi,privremeni bijeg u onostrano,tzv.orgazam.Nemojte se uplašiti, jer će trajati duže nego inače.Mars je u svom noćnom vladarstvu ,s obzirom da je u njemu instinkt našeg preživljavanja,idući period možemo preživjeti jedino sexajući se po cijele dane.

Ljubav:Venera u Škorpionu je uglavnom opisana kao hladna kučka koja sve ostvaruje preko kreveta.Postoji i druga strana medalje.Zašto je takva?Zašto se skriva u mraku? Zato što je nesigurna,u obitelji nije imala skladne odnose,uglavnom je privlačila čudne tipove koji su zračili seksualnošću ili bili s one strane zakona,strpljivo čekala pravu ljubav za koju vrijedi i umrijeti (sve što je u Škorpionu ima zadatak umrijeti da bi se ponovno rodilo),skrivajući se ispod plašta seksualnosti mašta da će sresti strasnu i veliku ljubav,nekog tko će je izvesti iz mraka i odvesti na svjetlo ljubavi,jer na kraju tunela uvijek je svjetlo koje će doći sa Venerom u Strijelcu.Opisuju je i kao posesivnu,ljubomornu a ona je takva jer se boji da će usud Škorpiona odnijeti ono što najviše voli,što se obično i desi.Ovdje ljubav nikad nije mlaka,ili je vrela ili hladna.

Mars u Škorpionu je ogromna energija ali perfidna.Ne kao u Ovnu koji sirovo juriša.Ovaj Mars je spreman na obranu više nego na napad.Doći će do cilja mješavinom borbe i spletkarenja.Strastven i magnetično privlačan skida ženske gaćice pogledom.Doduše vječno u potrazi za nekim tko će imati veći libido od njega.Kad ju pronadje,udisat će i zrak koji je prvo prošao njegovu kontrolu.Mars u Škorpionu zahtjeva da se otkriju najveće tajne (upravo pratimo bivšeg ministra Polanćeca i kako se otpliće klupko koje vodi sve do bivšeg premijera).

Dakle u ljubavi ili ćemo se poubijati ili ludo voljeti.Sex je prioritet (osim u zdrav mozak).Osjetimo ovu najdublju moguću emociju koja privlači svojom opasnošću.Nesreća kao i sreća nas privlače najviše.Dobar glas se daleko čuje a loš još i dalje (ako još imate za novine, vidite da je loša vijest obično i na naslovnici)U ovom znaku ima i jednog i drugog za izvoz.

Posao:Vlasnici sex-shopova,hot-linija i eskort agencije dolaze na svoje.Ako hoćete do novaca u ovom periodu treba mešetariti,ne krasti u bukvalnom smislu jer to Škorpion ne čini,povezivanje u tajne organizacije su njegova posla.Prodaja tudjeg tijela,tudjih organa (u nedostatku prodajte svoje pod tudje),ili otvorite agenciju za špijuniranje partnera (to Škorpiona veseli).Noćni klubovi u kojima sjede "opasni"tipovi i u kojima se zatvorene u kaveze vrte mršave ukrajinke su In.I sendwich bar sa pikantnom hranom može proći(mljeveni pauci sa tabascom).

Zdravlje:Dermatovenerolozi će imati pune ruke posla.Ginekolozi uvode vanredna dežurstva,Nogometaši u živom zidu trebaju biti posebno oprezni jer samo dečki znaju kako udrac u testise boolii.Uglavnom čuvajte svoje reproduktivne organe a i tudje.Ako imate Aids kažite to partneru ili se zaštite "švicarcem"(prezervativ koji se navlači preko cijelog tijela).

Zbunjeno Sunce u Djevici gleda šta ga je to snašlo,auskoro se ni Vage neće bolje snalaziti jer to su znakovi discipline,pedantnosti i profinjenosti što sa Škorpionom nema veze.Najbolji period za vodene znakove,zemljane,vatrene pa zračne.Dobar period je za sve nas da škorpionski zaronimo u vlastite dubine,ubijemo demone u sebi i izadjemo ponovno na svijetlo.Svatko od nas je iskusio tragiku Škorpiona i 8.kuće a onaj tko nije zapravo i ne zna što je život.Život je biti zahvalan za svaki novi dan koji svane i zahvalnost da u njemu sudjelujemo.Sve dok mr.Smith ne dodje po nas.Volite se i ljubite zbog toga kao da Vam je zadnji dan.Svi Vi koji želite znati gdje Vam je u natalnoj karti Škorpion ili u kojem Vam je znaku Venera ili Mars nazovite:

064 50 50 52

cijena poziva:3,53 fix/

Wednesday, June 9, 2010

VENERA U RAKU



Venera je dobila ime prema Veneri, rimskoj božici ljubavi i ljepote. Stari grci zvali su je Afrodita. U našim krajevima poznata je pod imenom zvijezda Danica ili jutarnja zvijezda. Kao i Merkur ona je najbliže Suncu. Za razliku od Merkura ona sjaji, baš kako i mi zračimo kada se zaljubimo. Iako nježnog izgleda, zahvaljujući svojoj ljepoti i čarolijama kojima je vladala, postala je jedna od najutjecajnijih božica na Olimpu. Niti bogovi niti ljudi nisu joj mogli odoljeti. Katkad je činila čuda kakva može samo ljubav učiniti: ciparskom kiparu oživjela je mramorni kip u kojeg se on zaljubio. Toliko draga pjesnicima i astrolozima, Venera je u stvari pravi pakao. Njezina atmosfera sastoji se od ugljičnog dioksida sa elementima sumporne kiseline, a njezinom površinom haraju strašni vjetrovi. Venera u karti pokazuje na naklonost, osjećaj vrijednosti, kakvi smo u ljubavi, kojoj vrsti odnosa težimo, što volimo, jesmo li šarmantni, tašti, senzualni, ljubazni, imamo li ukusa? Sliči li veza s vašim partnerom kao da vas stalno otpuhuje strašan vjetar ili vam je ljubav toliko snažna da prevladavate sve prepreke? Ako vaša voljena osoba ima Veneru u Raku, pročitajte ovaj tekst kako biste ga još bolje razumjeli, a za sve druge znakove 064 50 50 52 i saznajte što vas čeka u ljubavi!


Ako bih morala upotrijebiti samo jednu riječ koja će opisati Veneru u Raku, u tom plašljivom vodenom znaku to bi bila senzitivnost. Senzitivni ste, lako vas je povrijediti, ali to pokušavate prikriti neprestanom zauzetošću ili se pak pretvarate da vam do svega toga nije baš stalo. Venera nije bila sretna u ljubavi, imala je brojne ljubavnike koje nije uspjela zadržati. Osobe s ovim položajem nisu sklone avanturističkom životu. Venera u Raku je plaha i ne izgleda previše inovativno na prvi pogled, no svojom toplinom i nježnošću uvući će vam se pod kože prije nego što se uopće snađete. Izuzetno osjećajne i sentimentalne osobe koje će vas osvojiti svojom ljubaznošću i brigom za druge. Privržene su domu i obitelji i u harmoniji s njima pronalaze najveće zadovoljstvo. Ne vole grube, hladne ili suviše kritične osobe i često im je potrebno da imaju nekog pored sebe na koga se mogu osloniti. Zbog svoje naivnosti i pretjeranog osjećaja da pomognu drugima, mogu se lako naći u situaciji da ih drugi iskorištavaju. U sebi duboko imaju osjećaj snažne ljubavi, brigu i toplinu, ali da dođete do toga morate biti jako strpljivi. Opozicione su Venera u Raku i Venera u Jarcu. Zašto? Jarac upravlja kamenom, hladan je i nepristupačan (tako i u ljubavi), a jedino Venera u Raku može probiti tu tvrdu fasadu Jarca.

Romantični su i nježni partneri. Uslijed svoje prevelike sentimentalnosti, mogu zapadati u emotivne krize. Veneru u Raku možete pustiti da sama ljetuje cijelo ljeto bez straha da vas prevari. Vjerni su, a odgovaraju im samo stabilne i čvrste veze. I da, dobro pretpostavljate upravo zbog toga mogu biti i posesivni. Ljubavne rane liječe u sebi, a smisao njihove ljubavi je ljubav sama po sebi, a zatim porodica i dom. Venera u Raku pokazuje da ste idealist i pjesnik po prirodi, uživate u lijepim životnim stvarima. Možete biti skloni prekomjernim uživanjima, ali ste vrlo rijetko rasipnik. Stalo vam je do doma i njegovog uređenja. Ako nemate dom za koji biste se brinuli, sa ovom kardinalnom Venerom, brinut ćete se o cijelom svijetu. Venera predstavlja vrijednosti, zato je poseban naglasak na porodičnoj i financijskoj sigurnosti koju moraju osjećati. Nježni i suosjećajni, vole pomoći drugima i imaju jaki šarm. Ovakav položaj Venere govori o vašim instinktivnim i emocionalnim reakcijama. U odnosu sa partnerom više ste majčinski tip nego ljubavnički. Venera u Raku će vas uvijek pitati nosite li papuče na nogama da se ne daj Bože prehladite, a ako bi se i to zlo desilo, ona bi brinula o vama. Volite da vam partner bude izrazito sklon iskazivanju emocija. Venera u Raku govori o skladnim odnosima sa roditeljima, a ako imate teške aspekte vaš partner se neće svidjeti vašim roditeljima, možete biti pretjerani skloni emocionalnim ispadima ili se previše lijepiti za one koje volite. Koliko je Venera u Raku osjećajna, toliko je i osjetljiva i uvredljiva zato budite nježni prema njima.


Svaki bitan korak u ljubavnom životu Venera u Raku će poduzimati (pre)sporo, bez bilo takve žurbe ili pritiska. Ne vara vas dojam ako vam se učini da napravi jedan korak naprijed, pa se povuče i napravi skoro 2 unazad. Ako ih želite otjerati, najbolji način bi bio da ih požurujete, pretjerano kritizirate ili pokazujete potpuno nepoštivanje tradicije. Venera u muškom horoskopu pokazuje kakvu djevojku želi. Želi toplu i suosjećajnu, koja će ga ohrabriti kada se nađe u teškoj situaciji i svojom ljubavlju poticat da ide naprijed. Rak se odnosi na kuću i domaćinstvo, zato ako znate držati kuću ili stan urednim i ako pokažete kako uspješno balansirate između karijere i obitelji njegovo srce bit će kod vas.

~wizard's assistant~

Thursday, May 27, 2010

URAN U OVNU

Od 29.5.2010.Uran ulazi u astrološki znak Ovna i u njemu ostaje 7.godina.

Uran astronomski:7.planet sunčevog sustava,treći planet po veličini (velika kugla).ima 27 satelita (dok Korlević i ekipa iz Višnjana ne otkriju još koji),ima 11 planetarnih prstenova.Ako kupite najoobičniji teleskop možete ga vidjeti kao mali plavo-zeleni disk.

Uran mitološki:Uran je grč.bog neba i otac Titana.Nakon prvobitnog kaosa bio je prvi vladar Svijeta.Rodjen je bez oca od majke Geje (Zemlja),kasnije je postao i njezin muž.Nije volio svoje sinove pa ih je dao zatočiti u Tartar.Gea je zbog toga patila pa je uspjela nagovoriti Krona (Saturna) da ga kastrira.Iz njegovih mošnji bačenih u more rodjena je Afrodita.Urana je nakon toga u zatočeništvu držao titan Atlant.Kronos je ponovio očeve pogreške i postupao isto sa svojom djecom,što je Uran i prorekao (planeta Astrologije i predikcije općenito).

Narodski Uran:Pukni puško,udri grome..u grudima zemljotres u zemlju bi propao..noćas je zemljotres ajmo sada svi na ples...neka se nebo otvori...pogodi me kao grom iz vedra neba..et cetera (i latini su narod:)

Povijesno:1927.-1934. je razdoblje kad je zadnji put Uran boravio u znaku Ovna.S obzirom na razdoblje jasno Vam je da nije bilo bajno.Ekonomska kriza sve jača.Dolazak ličioca prodornog glasa,malih brčića,bez jednog testisa,oboljelog od sifilisa na vlast.U Njemačkoj 6.milijuna ljudi bez posla.Slom Weimarske republike i 1933.brkica kancelar i izlazak iz Lige naroda (na šta Vas ovo podjeća:)

Drugi brkica (ali malo jačih brkova) 1927.Josef Staljin postaje gospodar SSSR-a.SAD (USA) 1933. priznaje SSSR.Znači diktator br.2. jer šta je muškarac bez brkova.

1927.g.gradjanski rat u Kini (a koliko ih ima možemo reći i djelomično svjetski:),japanci koriste za osvajanje dijelova njihovog teritorija.1931.god u Japanu službeno militarizam pa djeca izlazećeg sunca postaju diktator br.3.,a car Hirohito isto ima brčiće.

1927. Hss u hrvatskoj ide u oporbu a po novoj raspodjeli Županija i ovj sadašnji će (jer Friščić nema brčiće:)

Astrološki uz dva moguća scenarija jer zbog te dualnosti u predikciji izbačeni smo iz skupine "znanost".Sigurno hoćete prvo lošiji mogući scenarij,jer dobar glas se daleko čuje a loš još i dalje :)

Astrološki lošija varijanta:Uran je došao na točku apsolutnog početka,u znak borbe i rata.Sam po sebi živčan (vlada nervima) u živčanom i borbenom znaku (Aries -bog rata) sigurno ne govori o kurtoaziji i dolasku u goste sa cvijećem i bombonjerom.S obzirom da sam malo zakasnio sa objavom, jer je Uran 27.5. ušao u Ovna,već su se neke stvari iskristalizirale.

Zemlje pod tenzijom:Njemačka je astrološki Ovan i najavljuje izlazak iz EU i povratak na nama najmiliju monetu - deutsch mark :).Pogadja ih nevrijeme u kome život gubi preko 100.ljudi.Bliski istok:Izraelci uranovski padaju s neba i masakriraju turske humanitarce.Daleki istok:Sj. i J. Koreja treniraju živce jedni drugima ali i svima nama (uranijum je bitna suptanca za proizvodnju nuklearnog oružja).Da bude gore ovdje prolazi i linija Plutona (plutonij-ne zvuči dobro).Ako ste čitali prijašnji blog THE END,tamo sam već posvetio pažnju ovom problemu.Tko bi se još tukao?Linija Urana prolazi i kroz Istočni dio USA,Meks. zaljev (tko se nafte lača od nafte će da strada) ,kroz središte cijele J.Amerike (Čile,razorni zemljotres),kroz središnju Europu,kroz središnji dio cijelog Afričkog kontinenta (jeftino prodajem kartu za Sp u nogometu :) i na istoku Rusija,Kina,Taiwan,južnije Borneo i susjedni otočići i zapadni dio Australije.Šećer na kraju,jer zajedno sa linijom Merkura u Biku (zemlja) prolazi i blizu Islanda gdje je bila jedna od najvećih erupcija u povijesti (Ako se sami niste htjeli posuti pepelom za sve što ste mi učinili,posut ću vas ja-kaže majka Zemlja).Da rezimiramo.Sloboda je skupa,stiče se krvlju,neprocijenjiva je ali na žalost kad dodjemo do nje očito ne znamo šta bi s njom.Da li će najveći preuzeti na sebe vodstvo (čitaj diktaturu) ili će prvo masa kaotičnih ljudi,nevodjenih čvrstom rukom isprovocirati takvu varijantu, to tek trebamo vidjeti.Uglavnom Uran ne odgadja,nego djeluje po hitnom postupku.Radikalan je,ne bira sredstva,a s obzirom na znak trenutno i kardinalan.Uskoro mu se pridružuje i Jupiter pa će se sve još više prenaglasiti a kad udju u kvadrat sa Plutonom u Jarcu i opoziciju sa Saturnom u Vagi kroz ovo ljeto, počet će Novo doba i nova prirodna selekcija.Možda nije brkica, ali tko god bio neka diktira jer ne idemo nigdje,sloboda očito nije za svakoga.

Astrološki bolja varijanta:Svi izumi,osvajanja nebeskih prostranstava,novo i neobično su pod Uranom.Dakle,umjesto da se medjusobno poubijamo, možemo pronaći imaginarnog neprijatelja u obliku meteora ili alliena.Ovo je ipak apsolutni novi početak.Da bi čovijek proživio Uran u svim znakovima trebao bi živjeti 84.god.,npr.oni koji su godišta ispod 1934. imali su priliku proživjeti iskustveno ovu energiju (ali ipak bili su premali).Ja sam definitivno odlučio doživjet još jednom ovu varijantu a to će mi sigurno biti omogućeno kroz nove ljudske rezervne dijelove koji se počinju uzgajati u teglicama.Ako mislite da je već sve izmišljeno onda ovo nije razdoblje za Vas.Svakim danom dolazit će tolika količina izuma da će prošla stoljeća izgledati kao da su ljudi samo spavali i nisu ništa radili.Ali,shvatite da i Vi imate Uran u Ovnu negdje u karti,da ste baš Vi dužni nešto izmisliti.Krenut ću od sebe.Prije pola sata sam na radiju čuo tragičnu vijest kako je vozaču školskog autobusa pozlilo.Srušio se a bus je probio dvije ograde,sletio i prevrnuo se.Puno djece je ozlijedjeno.Moj Uran je odmah reagirao,DUPLE KOMANDE I DVA VOZAČA,ako može u auto-školi ili avionu zašto bi prepustili slučaju da zbog jednog čovjeka strada 30.ili više.Ovu ideju ću patentirati R,da nekom nije palo na pamet (frendica mi je sutkinja).Dakle,napregnite sive stanice i koristite Uran u Ovnu idućih 7.godina.Mislite i djelujte pozitivno jer vidite da se negativna energija odražava na našu planetu (ogromna količina el.nepogoda u zanjih par mjeseci),pomažite jedni drugima i volite se,čuvajte prirodu,gledajte na sve sivo i zovite me čim više jer kupujem polovnu raketu (Uran), da odem odavde.

tel:064 50 50 52

3,53 kn/min-fix,

Ovaj text posvećujem ljudima koji nisu dočekali Uran u Ovnu, ali sigurno uživaju u nebeskim visinama,in memory:Razija,Nenad,Slavicu i Joška

Saturday, May 8, 2010

VENERA U BLIZANCIMA

Ovaj treći po redu astrološki znak je znak komunikacije i povezivanja.U Blizancima slažemo prve suvisle rečenice i uspijevamo posložiti prve složenije Lego kocke.Sjedamo na bicikl s pomočnim kotačima ili imućniji u prvi auto na baterije.Zbog toga Blizance povezujemo sa vožnjom,govorom i spretnim (ili nespretnim)rukama.S obzirom da su u paru često je ispoljavanje te dualnosti koja šokira ostale znakove.U jednom trenutku glasnici bogova, a u drugom kriminalci.Ako u čudu gledate šta se dešava,pričekajte da se dogovore ipak ih je dvoje:).Na vrhu 10.kuće npr.(kuća karijere)daje često dva zanimanja.Gdje god da se nadju u horoskopu daju potrebu duplog.Znatiželja je u stvari pokretač ovog znaka,a bez znatiželje puno toga ne bi bilo otkriveno.

LJUBAV:Venera u Blizancima je u ljubavi nepostojana,zaigrana i dječji naivna.U ovom periodu jedino kroz puno zanimljive priče,putovanja ili promjene spolne orijentacije možete do ljubavi.Najčešće povezivana (zbog dualnosti i znatiželje) sa homoseksualizmom.Uz Veneru kod žena,to je i Mars kod muškaraca u ovom znaku a najčešće kontaktirani od Urana (planeta promijena-pa promijena spola npr.).Prednost u ljubavnom smislu je za one koji ne vole monotoniju i sanjare o sestrama Olsen,u jednoj osobi imate obje.Ako se želite stvarno dobro nasmijati sigurno će Vam to priuštiti Venera u Blizancima.Samo ne očekujte da će to dugo trajati, jer ona nema nikad vremena,zračna je,brza i znatiželjna.Trenutno dakle prosperiraju "mačori",modni i ini,pa navodno i neki bivši političari:),a kako trend šminkanja medju mladićima raste, treba biti oprezan u mračnim cajka-klubovima jer je i Merkur retrogradan i pogreške su učestalije.U ostalom, tradicionalno se pokazalo kao pogrešno(više ih se rastaje nego sastaje:),muške pastrve,žabe i jeleni u Engleskoj su postali hemafroditi,za ženke uopće ne mare,zapadni svijet gubi reproduktivnu sposobnost pa kad sve zbrojimo ovo mi više sliči na eru Blizanaca nego Vodenjaka:).Uspjeh u ljubavi će imati i svi koji imaju nekoliko veza istovremeno,ili barem zamišljaju da imaju.Za one energetski skromnije savjet da se igraju sa partnericom kroz promjenu identiteta (izaberite si jednog od likova iz grupe Village people:),šaljite lijepe poruke i mailove (bez obzira što ih čitaju i tajne službe:),odvezite se negdje u prirodu (ali poželjno je da na tom mjestu ima barem tisuću ljudi, jer Venera u Blizancima voli gužvu).Ono što ova Venera najviše voli je eliksir vječne mladosti (pogledajte Blizančicu Cher),pa joj prišapnite da ste ga baš Vi otkrili,sigurno će Vam povjerovati jer ona je izmedju ostalog i naivna (djetinjasta)

FINANCIJE:Uz ljubav Venera vlada i financijama.Dakle,kako do novaca=nikako:).Venera može biti gdje god ovih dana, ali realno došli smo do trenutka nepoznatog u povijesti čovječanstva a zove se usisavanje ili nestanak kapitala (gdje je nestao?,možda baš na Veneru:).Uran već navješćuje Veliki prelazak u Ovna kroz početak plamena u Grčkoj.Hoće li se širiti?:).

Za nas koji ipak pošteno želimo zaraditi za kruh i mlijeko evo kako se može sa Venerom u Blizancima.Telefonija (hot-line,naravno:),šund-časopisi (tko je s kim i zašto nije:),prodaja tijela ili njegovih dijelova,prodaja plovila koja ne plove,prodaja ukradenih automobila,istraživački rad koji se bavi istraživanjem kako u stvari nemaš šta za prodati,prodaja kredita bez obzira na crne liste,prodaja "šupljih priča",antiprodaja (kad nešto ne želiš to ti se realizira:),prodaja krema,botoxa i raznih pripravaka za vječnu mladost,prodaja mladosti za starost,prodaja estetskih kirurga,dupla prodaja iste nekretnine.Eto,ovo su neki od primjera kako se da "pošteno"zaraditi sa Venerom u Blizancima.

Na kraju tunela uvijek je svijetlo.Vrijeme je lijepo,Sunce je sve jače.Postoji tehnika kojom se može živjeti bez ikakovog unosa hrane i pića,već samo od Sunčeve energije,ako još niste, ovladajte ovom tehnikom čim prije.Sunce je besplatno,i ljubav je besplatna (barem bi trebala biti:),uživajte u najljepšim besplatnim stvarima na Svijetu i pomažite jedni drugima bez obzira na vjeru,rasu ili naciju.Pomažite svim živim bićima da ih ne bi gledali samo na fotografijama za koju godinu.Uskoro ulazi srećonoša Jupiter u Ovna, znak apsolutnog početka, pa sigurno donosi za čovječanstvo kvalitetan početak i nove mogućnosti.One su i sad prisutne,otvorite oči i promatrajte kako Vam se nude kroz razne simbole koje zanemarujete.Cijenite i volite sebe, jer na taj način popravljate "krvnu sliku" cijele naše planete.

Za sve Vas koji želite znati gdje ste u Vašem horoskopu "dupli",odnosno gdje su Vam Blizanci ili Venera,nazovite:

064 50 50 52

fix.tel:3,53/kn-min,

txt.Nova tv,str.770

.

Saturday, April 17, 2010

MERKUR U BIKU


Merkur,planeta inetelekta,komunikacije,povezivanja i znatiželje  u znaku Bika..Najnestašnija planeta u zodijaku (pa zbog tog u horoskopu opisuje djecu),najbliža Suncu (pa izgleda sa jedne strane kao da mu je netko stisnuo šamarčinu a s druge poker face) i kao takva glasnogovornik Bogova ali i zaštitnik lopova. Šta nam sin Jupitera i muze Maje donosi u ovom periodu
Komunikacija:Merkur u Biku nije pričljiv.Konverzacija ide u smislu vi 300.riječi a Merkur u Biku na to :mhm ili da,da (u najboljem slučaju).Zašto je to tako?Kao zemljani Merkur u prvom znaku zemlje, on razmišlja kao moj gradonačelnik Bandić i ja ("idemo delat").I sad slušam nepraktične "purgere"kako ovom ipak asimiliranom hercegovcu zamjeraju na uspješnosti.Kada odem u sada već drugu domovinu Istru,maximalno se trudim poloviti njihov govor i ne inzistiram na "kaj" a na taj način kad mi se i omakne "kaj", njima ispada simpa "njihov purger".Država izumire (ali nikako da umre),s njom će vjerovatno i granice u našoj glavi.Dok se Vi izležavate na plaži (glumeći djevojku sa zabrajenog spota turističke zajednice-Hrvatska dobre guze ima:),Merkur u Biku obilazi parcele i gradi apartmane ili dogovara leasing za jahtu kojom će prijeći preko vaših jadnih luft-madraca.Voli razgovarat samo o poslu,novcima i luksuznim stvarima.Nije ni čudo da B,andić i ja imamo najskuplj javni wc na Svijetu,neka se vidi raskoš.Voli i razgovor o djeci (ali više u smislu kako se prave;).Ne priča strane jezike ili ih priča kao i rodni jer mhmh svuda zvuči isto.
Intelekt:Materijalno- inteligentna osobina Merkura u Biku najveća je njegova vrlina.Odluke ne donosi naglo zbog sporih misli (šta će tek biti u vrijeme retrogradnosti).Misli se ubrzavaju samo na spomen novca ili nekretnina.Onda dobija na dinamici,a ako želite iskusiti najveću verbalnu silinu pokušajte ne vratiti novac Merkuru u Biku.Iz šutljivog i naizgled nezainteresiranog čovijeka dobit će te Minotaura (a prisjetite se kako je Mirko prošao s njim ;).Ja osobno volim šutljive ljude i naizgled nepristupčne,jer imam osjećaj da razmišljaju o nećem važnom (iako najčešće ne misle ništa zapravo :).Idealna pozicija za državnike, koji namrgodjeni i bremeniti teškim problemima njihove države,zapravo razmišljaju šta je kasnije na domijenku na meniu.
Pod Merkurom u Biku ide i "plan C" od naše vlade.Dakle treba zatvoriti sve što je neprofitabilno i jalovo.Vjerojtno će iduća odluka biti da se eutaniziraju i sve žene i muškarci takvih karakteristika.Pod retrogradnošću ove planete uspijeti doći do novaca možete jedino prodajom djedovine (znam,to ste već napravili).Lijepo je da se vraćamo u prošlost i robnu razmjenu (mijenjam blog-stranicu za kravicu:).Konačno se možemo ponovo zbližiti i upoznati staru baku-  susjedu kraj koje živimo već 10.-tak godina,pa možda joj i odnijeti i tako praznu vrećicu iz dućana do njenog stana.
Paralelni Svijet živi sve većom razlikom.Iako imam alergiju na mačke, ona se sad još više povećava jer neki takovih pseudonima izlaze na naslovnici samo zato što imaju neku "birkinicu" koja košta kao operacija za dijete čiju uplatnicu u istom broju nudi isti časopis.Dok guverner Rohatinski vapi prema državnoj upravi "ne možete više tako,kriza je",slike "birkinica"i razbijenih Ferraria strše sa naslovnica.I neka je tako,jer to stimulira na budjenje iz grupne hipnoze koja dolazi i to brzo.Uskoro počinje "veliko tangiranje",Uran,Jupiter u Ovna,kvadrat Pluton,kvadrat Saturn.Ustajte vi zemaljsko roblje..."idemo delat":).Merkur u Biku je spor ali temeljit i pokažete li mu crvenu krpu jurnut će i to vrlo moćno.
Iako je Majka Zemlja pokazala negodovanje (po ko zna koji put u kratkom vremenu) i zacrnila nebo iznad nas,iako imamo najskuplji wc koji ne znamo ni koristiti,iako mačke (odnosno njihovi deminutivi)zauzimaju naslovnice novina,Merkur u Biku će se pobrinuti da i mi dodjemo do takvih torbi ili barem njihovih kopija (što mi je puno veća fora,jer obezvrjedjuju površnost),da povratimo djedovinu, pa na njoj zasadimo hranu koja nam je uz ljubav zapravo jedina potrebna.
Nebo nad mojim gradom je sunčano usprkos crnom oblaku,vozite oprezno,pričajte lijepe priče iz prošlosti,volite jedni druge i pravite djecu (da vas ne eutaniziraju).Ljudi u ovoj priči su izmišljeni i nemaju nikakve veze sa stvarnim likovima :)
Ukoliko želite saznati gdje je Vaš Merkur u Biku ili šta Vas očekuje u budućnosti nazovite:
                                                       tel.:064 50 50  52
                                                             fix.tel./3,52 kn/min  

Saturday, April 3, 2010

VENERA U BIKU

Od 1.-25.4.2010. Venera boravi u svom sjedištu u znaku Bika.Ovdje se osjeća kao i vi npr.kad dodjete svojoj kući.Opušteni,znate gdje Vam šta stoji,uživate u svom miru.Ovo je dnevno vladarstvo (kao dnevni boravak,mada kao što će te pročitati vlada i spavaćom sobom, i to žestoko :),noćno vladarstvo i njezin drugi dom je u Vagi,gdje je puno profinjenija i sklonija partnerskom kompromisu ali i puno lukavija.Venera je planeta ljubavi i novaca a Bik je fiksni zemljani znak,prilično materijalan i potentan.Zemlja je u znaku Bika.

Ljubav:Kao i djevojka na slici Venera u Biku donosi proljetno budjenje hormona,strast u koju se upušta bez razmišljanja.Opjevana u Severininoj (Bik) pjesmi Gas-gas,najzornije opisuje njenu prirodu.Nepomična,dok ne ugleda pravi cilj (to je obično deblji novčanik,skupi auto,jahta-gdje je ono Sevka snimila uradak;),mada u svojoj dobrohotnosti i naivnosti može biti zabljesnuta i samo privjeskom od nekog dobrog auta (i ako voziš Fiću obavezno privjesak na ključeve od Bmw-a:).Naivna i potentna, svaki iole dobro obućeni (Guru pomozi ),i barem malo riječit mladić koji zna izgovoriti :"poduzetnik,ja sam poduzetnik"zadobiće njenu pažnju.

Zaplet:Kad Venera u Biku zavoli tu je kušnjama kraj.Jedna od najstabilnijh pozicija za vjernost.Ne zato što nema ponuda ili zato jer tako ludo voli,već zbog toga što joj se neda,radije stabilno čuva ono što ima a ukoliko se neka druga Venerica približi njenom toru,strahovitom silinom,snagom svojih kopita i močnim rogovima samljet će je i više joj neće pasti na pamet da se približi.

Rasplet:kao što sam napisao,planet Zemlja je horoskopski Bik a njime vlada Venera.Zemlja slavi rodjendan u trenutku kad se priroda budi i postaje plodna.U Africi postoji pleme koje ritualno u ovom periodu (muški dio plemena:) oplodjuje Zemlju.Dakle ako želite imati mira sa izrazito potentnom Venerom u Biku,oplodite ju, pa nekoliko mjeseci imate mir.Ovaj postupak je preporučljivo ponoviti barem 4x,jer toliko bik ima nogu a i zatvaraju škole zbog nedostatka djece (ovim putem protestiram protiv zatvaranja moje o.š.Ivan Gundulić i poručujem da ako nema dovoljno djece u općini Centar, ima u "Kineskom zidu"na Jankomiru pa možemo popuniti razrede)

Financije:Ako u ovoj godini uspijete zaraditi kunu ili neku drugu valutu viška,onda je to jedino u ovom periodu.Najbolji način je pratiti poteze države, pa kako ona uzima kredite tako i mi.S obzirom da smo u izumiranju (mortalitet je puuno veći od nataliteta),tako i tako neće za 50.god.imati tko vračati iste, pa je to odličan plan kako da bez muke dodjemo do para.Venera u Biku je ljubitelj i luksuznih stvari pa možda i već prolupali trgovci autima,satovima i antikvitetima dodju na svoje.Vama koji još uvijek živite u nadi da je Svijet lijep i da sve što Vam plasiraju preko Tv-ekrana je istina, ne preostaje drugo nego da stvarno kupite Bika,uz njega i plug,uzorete livadicu (ako ju još imate) ispred vaše zgrade i posadite povrtnice.Uskoro dolazi Veliko Tangiranje (o tome ću pisati u idućem blogu) i Svijet više neće biti isti.Zbog toga iskoristimo Veneru u Biku na njoj svojstven način u narodu poznat kao:"u sebe,na sebe i pod sebe":).U nadi da još uvijek ima hormona u Vama, i da još uvijek imate njuh za behar i uho za slavuja srdačno i bikovski snažno Vas pozdravljam.Za sve one koji žele znati gdje je njihova bikovska ljubav ili da li će im vreća novaca pasti s neba nazovite:

tel.:064 50 50 52

3,43 kn/min/fix.tel.