Početna

Apartmani Seršić smješteni su u Baški na otoku Krku, 400 metara od 2 km duge šljunčane plaže Vela Plaza. Centar mjesta udaljen je 400 metara od nekretnine. Dostupni su besplatni Wi-Fi, privatno parkiralište i oprema za roštilj.

Apartmani imaju potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom i prostorom za sjedenje. U ponudi je i TV sa satelitskim prijemom. Neki od apartmana imaju vlastiti balkon s pogledom na Jadransko more. Neki od apartmana su u prizemlju i imaju terasu, a drugi su na drugom katu s balkonom.

Svi apartmani imaju klimu, aparat za kavu, kuhalo za vodu, fen za kosu. Kućni ljubimci dozvoljeni samo na upit i uz moguću doplatu. Dječji krevetić dostupan je na zahtjev. Neki apartmani imaju pomoćni ležaj (kauč na razvlačenje u dnevnom boravku ili pomoćni ležaj u spavaćoj sobi) uz doplatu. Dostupno na zahtjev.

Živahan život Baške s brojnim kafićima, restoranima i barovima udaljen je manje od 400 metara od apartmana Sersic Baška. Romanička crkva Svete Lucije udaljena je 2,5 km. Zračna luka Rijeka udaljena je 40 km. Autobusna stanica udaljena je 400 metara.

Kontaktirajte nas sa svojim upitom, rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Bavimo se turizmom dugi niz godina i zadovoljstvo nam je sresti goste i biti domaćini. Rado ćemo Vam dati informacije o Baški i okolici te o mogućnostima Baške i okolice…

Kontakt

Za sve upite, rezervacije ili dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte, uvijek smo tu da Vam pomognemo.

Sigurnosni kod:
security code
Unesite sigurnosni kod:

Pošalji

E-mail: info@apartmani-sersic.com

Telefon: 00385 / 51 856 181

Mobitel: 00385 / 98 649 943

Adresa:

Zagrebačka 26

5 1523 Baška

Hrvatska

Kako nas pronaći?