Vaš iskorak u svijet INOX MATERIJALA

Po svojoj proizvodnoj orijentaciji REINOX d.o.o. je tvrtka specijalizirana za proizvodnju raznih postrojenja, uređaja, opreme i elemenata od svih vrsta nehrđajućeg čelika.

Usluge iz područja strojogradnje

REINOX d.o.o. vrši i usluge laserskog rezanja metala, TIG zavaraivanje, tehničko-projektne usluge i druge.

 

Dobrodošli na web stranice tvrtke REINOX

Poduzeće REINOX d.o.o. u potpuno je privatnom vlasništvu i smještena je u sjevernom dijelu R. Hrvatske uz grad Čakovec. Po proizvodnoj orijentaciji bavi se izradom dijelova, opreme i konstrukcija iz INOX materijala.

Visoka kvaliteta, dugogodišnja tradicija i iskustvo u preradi i obradi INOX materijala rezultiralo je izvozom većinskog dijela proizvoda tvrtke REINOX d.o.o. na zahtjevno tržište EU zemalja

Pogledajte i preuzmite katalog proizvoda i saznajte više o našim uslugama.

Proizvodni program

Po svojoj proizvodnoj orijentaciji REINOX je tvrtka specijalizirana za proizvodnju raznih postrojenja, uređaja, opreme i elemenata od svih vrsta nehrđajučeg čelika. Iskustvo u obradi INOX materijala datira od samog početka rada tvrtke.  Proizvodni programi tvrtke mogu se podijeliti u nekoliko osnovnih skupina:

Interijeri i eksterijeri

INOX materijali u novije su vrijeme prepoznati kao materijali budućnosti jer se odlikuju atraktivnim izgledom, trajnošću, postojanošću i prilagodljivošću prostoru.
Saznajte više

Industrijska oprema

REINOX industrijska oprema nalazi se u brojnim postrojenjima prehrambene industrije, kemijske i procesne industrije u zemlji i inozemstvu.
Saznajte više

Prehrambena industrija

Oprema REINOX d.o.o. nalazi se u raznim pogonima prehrambene industrije kao što su mljekare, sirane, pekare, pogoni prerade mesa i sl.
Saznajte više

Oprema za bolnice i laboratorije

Namještaj tvrtke REINOX dio je opreme mnogih zdravstvenih ustanova i laboratorija u Republici Hrvatskoj i u zemljama zahtjevnog tržiša EU.
Saznajte više

INOX nautički program

Kao proizvođač unikatnih dijelova iz svih vrsta INOX materijala tvrtka REINOX u svojoj proizvodnji usvojila je i program opreme za nautiku.
Saznajte više

INOX bazeni

Prateći vodeće trenodve u gradnji bazena te koristeći 15-godišnje iskustvo u obradi INOX materijala razvili smo program izrade visokokvalitetnih bazena.
Saznajte više

Politika kvalitete

Uveli smo sustav upravljanja kvalitetom sukladno zahtjevima ISO 9001:2015

 

Dugogodišnja tradicija

Visoka kvaliteta, dugogodišnja tradicija i iskustvo u preradi i obradi INOX materijala rezultiralo je izvozom većinskog dijela proizvoda tvrtke REINOX d.o.o. na zahtjevno tržište EU zemalja

 

Moderna tehnologija

Preduvjet zbog kojeg ćete zasigurno biti zadovoljni prilikom poslovanja s nama

KONTAK OBRAZAC

Pošaljite nam poruku

5 + 4 =