Hrvatska, Kvarner, otok Krk - Punat
Punat, odmor na Krku, apartman

Smještaj u Puntu, otok Krk

Dobrodošli na našu Web stranicu gdje vam nudimo smještaj u apartmanu za 2 (+1) osobe. Apartman se nalazi u Puntu na lijepoj i mirnoj lokaciji samo 70 m od mora. Zbog mediteranske klime je otok Krk aktualna turistička destinacija tijekom cijele godine, tako vam je i apartman na raspolaganju sve ovo vrijeme.




Apartman

Apartman Vesna - PunatApartman sa tri zvjezdice, veličine 35 m², namjenjen je udobnom boravku do 3 osobe. Nalazi se u centru grada, gdje su u blizini i trgovine, ljekarna, pošta, banka, restorani, pekare i drugi važni odnosno zanimljivi objekti. Pored je također i ribarnica koja je dnevno obskrbljena svježom ribom.

Apartman Vesna - PunatApartman je novije gradnje i nalazi se u prizemlju; uključuje kuhinju (potpuno opremljenu posuđem i priborom za kuhanje, velikim hladnjakom, štednjakom na plin i struju) sa jedaćim kutom. Kupaonu s toaletom u kojoj se nalazi i stroj za pranje rublja. Velika spavaća soba vam omogućava udobno opuštenje i odmor poslije uživanja na plaži, a klima uređaj će se pobrinuti da nećete osjeti visoke vanjske temperature. Terasa ispred apartmana u popodnevnim satima pruža hlad, koji mami objedom na otvorenom i sjedanju u večernjim satima na svježem zraku. Odmah do apartmana nalazi se parkiralište namenjeno samo gostima. Apartman ima satelitsku televiziju i priključak na bresplatni WiFi internet.

Apartman Vesna - PunatJednom tjedno vam nudimo svježu posteljinu i ručnike, osim toga također vam je na raspolaganju i stroj za pranje rublja. U slučaju dodatnih zahtjeva možete se bilo kada obratiti na nas i sa zadovoljstvom ćemo ugoditi vašim potrebama. Apartman možete podrobnije vidjeti na stranici sa opisom apartmana.






Plaže

Plaže PunatU blizini apartmana nalazi se duga pješčena / kamena plaža koja se proteže od centra grada pa sve do ušća Puntarske drage. Borova šuma raste gotovo do mora pa je tako ponegdje sjena na plaži gotovo cijeli dan.

Plaže PunatU Puntu nema industrije pa je radi toga more čisto, ugodno toplo, te plitko na početku. Plaže su vrlo pogodne za malu djecu i starije osobe. Vrlo popularne su i plaže na drugim dijelovima otoka Krka.





Grad Punat

PunatGrad Punat je drugo najveće naselje na otoku Krku. smješten na jugozapadnom djelu otoka. Otok Krk je s obalom spojen preko mosta. Punat je od grada Krka udaljen 8 km, a od krčkoga mosta 30 km.

Nekad ribarsko i brodograđevno (za manje brodove) mjesto, danas je jako turistički razvijeno pogotovo na području nautičkog turizma. Poznato po bujnom mediteranskom rastlinju i poljodjelstvu, posebno po kvalitetnom maslinovom ulju. Ljepotu Punta pružaju kamenite kućice, zbijene u uske kalete (uličice). Punat vam pored turističkih usluga, kulturnih priredbi, lokalnih kulinarskih specjaliteta i neokrnjene prirode nudi mogućnost raznih sportskih aktivnosti i rekreacije (tenis, minigolf, boćanje, biciklizam, ronjenje, ribolov, jedrenje, podvodne aktivnosti...) organizirane izlete (autobusima i brodovima) ukratko aktivan odmor.

Među nautičarima je poznata velika marina (za 800 priveza na moru i 500 na kopnu), koja je jedna od najstarijih i najvećih na Jadranu. U središtu puntarskog zaljeva nalazi se otočić Košljun, na kojem je usred zelene oaze skriven franjevački samostan, izgrađen u 15 stoljeću. Dio samostana je preuređen u muzej, u kojem je prikazana povjest Krka. Više informacija o Puntu možete dobiti na internetnoj stranici turističkog društva Punat.


Vesna Sluga
Novi put 4, 51521 Punat
otok Krk, Hrvatska

Tel.: +385 51 854 270
GSM: +385 91 550 5000
E-mail: info@appvesna-punat.com

KAKO DO NAS:

Grad Punat
Klikni za zoom - TZO Punat

------------------------------------------------------------


PODACI:

Veličina apartmana: 35 m²
Veličina terase: 8 m²
Broj osoba: 2 (+1)
Klima: DA
Grijanje: DA
Sat / TV: DA
Internet: DA
More: 70 m
Plaža: 150 m
Trgovina: 50 m
Restavracija: 50 m
Ambulanta: 100 m
Ljekarna: 100 m
Sportski park: 150 m

------------------------------------------------------------

Dobrodošli   |   Apartman   |   Kako do nas   |   Kontakt   |   Galerija slika   |   Korisne informacije   |   Partneri

Copyright © 2010-.
All Rights Reserved by Apartman Vesna

KONTAKT

Vesna Sluga
Tel.: +385 51 854 270        GSM: +385 91 550 5000
Email: info@appvesna-punat.com