HARRINGTON O TEXAS HOLD ‘EM POKERU

STRATEGIJA IGRE NO-LIMIT TURNIRA
SVEZAK 1

Poput oluje poker je zavladao svijetom i to ne bilo koja vrsta pokera, već Texas Hold ‘em poker. Danas, zahvaljujući televizijskim prijenosima velikih turnira, igrači diljem svijeta žele uzeti svoj dio poker slave i novca.

Ova knjiga vodi vas u onaj dio igre koji televizijske kamere ne prikazuju, kroz taktiku koja je potrebna da prođete ponekad kroz tisuće dijeljenja, ne biste li došli do finalnog stola. Knjiga pokriva kako igru uživo tako i on-line igru.

Harringtonove sofisticirane, bezvremenske i pobjedničke strategije uče vas kako opstati kroz ranu fazu kao i kroz srednju fazu no-limit hold ’em turnira. Ovo su strategije koje vrhunski igrači diljem svijeta koriste ne bi li iznova došli do finalnih stolova.

Harrington, kao jedan od najuspješnijih svjetskih no-limit hold’em igrača, uči vas kako varirati stil igre, kako optimizirati svoj ulog, kako analizirati ruku, kako ulagati na flopu, turnu i riveru, kako odgovoriti na ponovno dizanje (re-raise), kako igrati da osvojite što je više moguće, kako reagirati na loše karte i još puno toga.

Knjiga koja je odgojila tisuće uspješnih igrača, uči vas
kako i kada varirati stil igre
kako čitati ruku i analizirati pot
kako ulagati na turn i river kartu
kako ulagati prije flopa i poslije flopa
kako procijeniti rizik i donositi dugoročno isplative odluke
strategija primjenjiva na igru uživo i on-line igru
  • PDF datoteka
  • hrvatski jezik (službeni prijevod)
  • ISBN 978-953-559-40-0
  • 160 mm x 230 mm
  • 328 stranica
Dan Harrington
Dan Harrington je počeo igrati poker 1982. godine. Unutar poker zajednice poznat je pod nadimkom "Action Dan" koji oslikava njegov učinkovit stil igre. Osvojio je nekoliko velikih no-limit Hold 'em turnira, uključujući i European Poker Championships (1995.), $2.500 No-Limit Hold 'em na WSOP - World Series of Poker (1995.) i Four Queens No-Limit Hold 'em Championship (1996.). Dan je također vrhunski igrač šaha i trik-traka s osvojenim Svjetskim kupom u trik-traku (1981.).
Prvi poker turnir bio mu je $10.000 No-Limit Hold 'em na WSOP-u (1987.). Ovo prvenstvo odigrao je 15 puta od čega je zapanjujuća 4 puta završio za finalnim stolom. Osim osvajanja WSOP turnira 1995., osvojio je i 6. mjesto (1987.), treće (2003.) i četvrto (2004.). 2006. godine osvojio je drugo mjesto na Doyle Brunson North American Championships, a 2007. osvojio je Legends of Poker Tournament.
Poznat je kao jedan od najvećih i najcjenjenijih Texas Hold 'em Poker igrača kao opasan protivnik i u limit i u no-limit igrama.
Bill Robertie
Bill Robertie proveo je život igrajući i pišući o šahu, trik-traku, a sada i o pokeru. Pod utjecajem Bobby Fishera počeo je igrati šah. Dok je pohađao Harvard postao je šahovski majstor gdje je pomogao da Harvardov šahovski tim osvoji nekoliko naslova. Osvojio je i cijeli niz šahovskih turnira uključujući i US Championship (1970.). Također je poznat po igranju na slijepo na osam ploča u isto vrijeme. Prešao je na trik-trak 1976. godine gdje je postao jedan od najvećih svjetskih igrača. Glavni osvojeni naslovi uključuju: Svjetsko prvenstvo Monte Carlo (1983.) i (1987.), Black & White Prvenstvo Boston (1979.), Las Vegas turnir (1980.) i (2001.), Bahamas Pro-Am (1993.) i Istanbul World Open (1994.). Napisao je niz vrhunskih knjiga o trik-traku.
ROBERT VUKOVIĆ
profesionalni igrač, www.PokerPRO.com.hr

Da sam ovaj dragulj otkrio ranije, uštedio bih na lekcijama koje sam naučio težim i skupljim putem.

TATJANA PAŠALIĆ
poker presenter, www.pokernika.com

Definitivno jedna od najvažnijih i najkorisnijih Texas Hold 'em knjiga ikad napisanih.

JOSEPH S. SHUBERT
komentar sa www.amazon.com

Nemojte kupiti ovu knjigu, već igrajte kao i do sada, kako bih ja i dalje osvajao vaše žetone.

JELENA ANDRAŠIĆ
urednica knjige, jelena@pokerknjige.com

Vrhunska i praktična knjiga koja će vas naučiti kako igrati i razmišljati poput profesionalca.

PROČITAJTE KNJIGU, ZAIGRAJTE POPUT PROFESIONALCA,
BUDITE TEŽAK I ZAPAŽEN PROTIVNIK I POČNITE POBJEĐIVATI!

UZ SVAKU KNJIGU DOLAZI I NAGRADNI KUPON KOJIM
KUPCI KNJIGE MOGU OSVOJITI VRIJEDNE NAGRADE UKLJUČUJUĆI I SKLOPIVI POKER STOL!

Ime i prezime


Grad

Ulica

Država

Kontakt broj telefona ili mobitela

Napomena (slobodno unesite i detalje vezane uz isporuku, nagradne kodove i sl.)