Dobrodošli na naše web stranice

 

   Tvrtka Martin d.o.o. pruža usluge projektiranja, nadzora i savjetovanja iz područja elektrotehnike i građevinarstva kao i energetskih pregleda i certificiranja građevina sa sustavima svih razina složenosti. Do sada smo uspješno odradili niz poslova iz raznih područja struke što možete vidjeti i iz sažetka referenci na našoj stranici, a spremni smo u budućnosti na širenje ponude naših usluga prema potrebama i zahtjevima poslovnih partnera.

   Radujemo se uspješnoj poslovnoj suradnji!

 

Projektiranje
an image

 

   Osposobljeni smo za izradu svih vrsta građevinskih projekata i projekata elektrotehničkih instalacija i sustava u građevinama i elektroenergetskim postrojenjima. Od glavnog energetskog razvoda sve do sustava strukturnog kabliranja, vatrodojave, antenskih sustava, te sustava zaštite od udara munje, zatim malih elektrana, trafostanica, dalekovoda, niskonaponskih mreža i mreža javne rasvjete.

Nadzor i savjetovanje
an image

 

   Nudimo uslugu provedbe projektantskog i stručnog nadzora pri izvođenju građevinskih radova i elektrotehničkih instalacija i sustava, te elektroenergetskih postrojenja do dozvole za uporabu i sigurnog korištenja građevine.

   Projektiranje i nadzor usko su povezani i sa savjetovanjem iz područja građevinarstva i elektrotehnike. Spremni smo ponuditi usluge savjetovanja za vođenje kompletnog procesa izgradnje te elektrotehničkih instalacija i elektroenergetskih građevina, od ugovaranja do dozvole za uporabu uz izradu potrebnih elaborata.  

Energetski pregledi i certifikati
an image

 

   Energetski pregled je postupak analize potrošnje energije i energetskih svojstava zgrade te određivanje mogućnosti uštede energije i isplativosti predloženih mjera uštede. Nakon završenog energetskog pregleda za zgrade koje su definirane propisima izdaje se energetski certifikat. Zakonske obveze provođenja energetskih pregleda različite su za razne tipove zgrada i građevina, kao i za složenost tehničkih sustava koje sadrže. Martin d.o.o. je ovlašten za provođenje energetskih pregleda i izdavanje energetskih certifikata svih vrsta. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje obratite nam se s povjerenjem.

Javite nam se

 

   Ukoliko ste zainteresirani za suradnju molimo da nam se obratite preko email adresa ili brojeva telefona koje možete naći u odjeljku kontakti.