četvrtak, 20. siječnja 2011.

Molio na internetu milijun $ i dobio ih!

Komičar Craig Rowin (27) iz New Yorka na You Tubeu je objavio video u kojem moli nekoliko milijunaša da mu jedan od njih pokloni barem milijun dolara od svog bogatstva. Plan mu je uspio, a na You Tubeu je objavio kako mu se javio misteriozni bogataš Benjamin koji mu je kazao kako želi od njega napraviti milijunaša. Kako bi Craig bio siguran u to, Benjamin je preko svog odvjetnika poslao ovjereno pismo u kojem potvrđuje svoj poklon. U videu je pokazao pismo te je objavio i telefonski poziv.


- Bok Craig, Benjamin je. Želio sam te osobno nazvati kako bi popričali o tome da postaneš milijunaš - stoji u pozivu. Komičar je rekao kako ne zna je li zaslužio toliko novca, piše New York Daily News. Priznao je kako je bio skeptičan zbog ponude sve dok nije dobio pismo od odvjetnika. Craig je naglasio i kako će ime milijunaša koji mu je poklonio novac objaviti 2. veljače nakon što dobije ček na Manhattanu. 


Izvor:24sata

Facebook kupio domenu fb.com! Cijena? Prava sitnica.

U studenom 2010. Facebook je objavio da će kupiti spomenutu domenu,no tek sad se saznala njena cijena.


Facebook je najavio kupnju domene fb.com 15. studenog prošle godine. Domena je kupljena za potrebe novog Facebookovog sustava poruka, Facebook Messages, u sklopu kojeg će se svakom korisniku ove društvene mreže dodijeliti pripadajuća adresa e-pošte.
Facebook Messages još uvijek nije implementiran svim korisnicima, no to bi se trebalo dogoditi tijekom ove godine.

Domena fb.com bila je u vlasništvu američkog udruženja American Farm Bureau Federation koje ju je po cijeni od osam i pol milijuna dolara odlučilo ustupiti Facebooku, objavljeno je na godišnjoj skupštini udruženja.