Kupite montažnu kuću direktno od proizvođaća!

Tradicija duga više od 20 godina u izradi montažnih kuća omogućila nam je iskustvo, a veliki broj zadovoljnih kupaca daju nam snagu i motiv da idemo dalje. Kupcima nudimo kompletnu uslugu, od izrade idejnog rešenja do krajnih zantaskih radova pre useljenja u bojekat. Dobro došli u svet montažnih kuća - Dobro došli uMontažne kuće Ivanjica

montazne, kuce, ivanjica

Montažne kuće Ivanjica

Montažne kuće – Montažne kuće Ivanjica

Kao začetnici u proizvodnji montažnih kuća, kako u zemlji tako i u regionu, a danas najveći lideri u proizvodnji u ovoj oblasti, Montažne kuće Ivanjica svakodnevno nastoje da ispune sve želje kupca poštujući veoma zahtevne evropske i svetske standarde.

Montažne kuće Ivanjica su jedan od retkih proizvođača montažnih kuća u zemlji i regionu koji imaju potpuno zaokružen proces proizvodnje.

Posedujemo svoje šume odakle se seče građa za montažne kuće, sušare u kojima sušimo svaki element kako bi zadovolji građevinske zahteve i standarde, veoma iskusne i profesionalne majstore koji se brinu da se svaka montažna kuća uradi kvalitetno i za najkraće vreme izgradnje. Proizvodne hale opremljene su mašinama za obradu drveta poslednje generacije.

Za izolaciju, unutrašnje opremanje, opšivku i pokrivku montažne kuće, koristimo najkvalitetnije materijale, proizvedene u zemljama EU od strane renomiranih svetskih proizvođača.

Prodajemo svoj proizvod, tako da možemo garantovati za njegov kvalitet i dugotrajnost!

Kupcima koji žele montažnu kuću po svojoj želi, dostupan je projektni biro koji će izraditi projekat i idejno rešenje prema želji i zahtevima kupca.

Imate dodatno pitanje?

Kontaktirajte nas
montazne, kuce, ivanjica, ekipa

Montažne kuće Ivanjica