U blizini

ik-kompasNedaleko od apartmana Dumanić nalazi se niz zanimljivih sadržaja. Prema vlastitim preferencijama možete izabrati između adrenalinske, sportske i rekreativne, kulturne i gastronomske ponude.

Plitvička jezera

Plitvice

Plitvička jezera – prirodni fenomen, dragulj neprocjenjive vrijednosti. Između Male kapele i Plješivice na izvorišnom području rijeke Korane razasuto je 16 većih i mnogo manjih jezera međusobno povezanih malim, srednjim i velikim vodopadima nakon čega rijeka Korana nastavlja put prema Karlovcu.
Nastavi čitati →

Automotodrom Grobnik

Automotodrom Grobnik

Za sve one koji traže uzbuđenje i adrenalinsku pustolovinu, grobnička staza je pravo mjesto. Za strastvene vozače i ljubitelje brzina organiziraju različite manifestacije kao i dnevne treninge za natjecatelje ali i javnost.
Nastavi čitati →

Platak

Samo petnaestak minuta vožnje od Apartmana Dumanić, imate priliku uživati u čistom planinskom zraku. Platak je u bilo koje doba godine prepun šetača i planinara kao i sportaša koji koriste sve blagodati koje ovaj krajolik nudi.
Nastavi čitati →

Kaštel Grad Grobnik

Grad Grobnik

Grad Grobnik se smjestio na 466 metara visokom brijegu, između lijeve obale Rječine i Grobničkog polja. Izgrađen je oko živog bunara s izvorskom vodom u središtu unutarnjeg dvorišta Kaštela, a nalazi se na važnom prometnom pravcu koji vodi od Kvarnerskog zaljeva prema unutrašnjosti.
Nastavi čitati →

Aerodrom Grobnik

Nema ljepšeg pogleda od onog iz zraka, stoga smognite svu hrabrost i odlučite se za jednu od aero-aktivnosti koje nudi Zrakoplovno društvo “Krila Kvarnera”. Bilo zmajem, padobranom ili letjelicom, iskustvo će zasigurno biti nezaboravno a pogled neprocjenjiv. Nastavi čitati →

Gorski kotar

Nacionalni park Risnjak

Gorski kotar, po bogatstvu netaknutih prirodnih ljepota i neiscrpnim planinarskim mogućnostima, jedno je od najatraktivnijih kontinentalnih područja Europe. Tu se još uvijek može vidjeti vuka, divlju svinju i jelena u njihovom prirodnom staništu, kao i medvjeda, divokozu i risa, Nastavi čitati →

ubl-vise