O nama

Zagreb zgrade su poduzeće za upravljanje i održavanje stambeno- poslovnih objekata koje ima jedinstveni – individualni pristup prema svakom svom klijentu što omogućava klijentu stalnu kontinuiranu vezu sa svojim upraviteljem ZAGREB ZGRADE d.o.o.

Tvrtka ZAGREB ZGRADE d.o.o. je osnovana 1998. godine. U tom vremenskom periodu četiri puta smo uvršteni u Zlatnu knjigu najboljih hrvatskih poduzetnika Zavoda za poslovna istraživanja. Tvrtka nije bila niti jedan dan u blokadi i nije imala ni jedan sudski proces.

Team iskusnih i visokoobrazovanih stručnjaka građevinske, financijske i pravne struke predstavlja ZAGREB ZGRADE d.o.o. – Vaš pouzdan partner u upravljanju i održavanju stambenih i poslovnih zgrada. Na temelju dugogodišnjeg iskustva u mogućnosti smo Vam pružiti maksimalnu sigurnost uz stalnu uslugu i visoku kvalitetu.

Naša strogo profesionalna poslovna politika održavanja nekretnina omogućit će Vam visoku kvalitetu Vaše građevine kroz dugi niz godina što u konačnici znači manje troškove za popravke i veću cijenu nekretnine.

 

Naš cilj

Jedini naš cilj je potpuno zadovoljstvo naših korisnika. To nas motivira da iz dana u dan poboljšavamo i usavršavamo naš rad na zadovoljstvo Vas – naših klijena