Dobro došli na naše internetske stranice

Pivka Export - Import d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom trgovačke djelatnosti na području Republike Hrvatske. Trenutno zapošljava više od 60 djelatnika i djeluje na dvije lokacije, Rijeka (središnji ured) i Zagreb (prodajni centar).

Primarna djelatnost tvrtke je trgovina na veliko i malo pršutima, prerađevinama od mesa, sirevima i mliječnim proizvodima, uljima (suncokret i maslinovo) te tradicionalno, mesom peradi i konzumnim jajima.

Tvrtka je generalni zastupnik nekoliko renomiranih inozemnih tvrtki na području Republike Hrvatske, a zastupa i poslovno surađuje s čitavim nizom tvrtki iz Europe (Italija, Slovenija, Madžarska, Poljska, Španjolska, Srbija itd…).

Povijest

Povijest tvrtke Pivka Export - Import d.o.o. počinje 1959. godine kada je osnovano poduzeće Perutninarstvo Kras u blizini mjesta Pivka u Republici Sloveniji (60 km od Rijeke) s ciljem organiziranja peradarske proizvodnje.1968. godine osnovano je predstavništvo Rijeka - prvo predstavništvo izvan Slovenije, a ujedno i prva specijalizirana trgovina za prodaju mesa peradi u Rijeci.

U razdoblju od 1968. do 1991. godine otvaraju se predstavništva u Zagrebu i Splitu te 8 specijaliziranih trgovina, čime Pivka dolazi u poziciju opskrbljivanja kompletnog tržišta Republike Hrvatske.Početkom raspada SFR Jugoslavije 1991. godine osniva se tvrtka Pivka Export - Import d.o.o. - Rijeka, s primarnim ciljem nastavka snabdjevanja područja Republike...

VIŠE

Organizacija

SREDIŠNJI URED - RIJEKA

Logistički pokriva obalni dio Republike Hrvatske
i 9 maloprodajnih mjesta u Rijeci

PRODAJNI CENTAR - ZAGREB

Logistički pokriva kontinentalni dio Republike Hrvatske

VIŠE

Zastupstva

Zastupstva

Naši brendovi

naši brendovi