AUTOMATI ZA TOPLE I HLADNE NAPITKE

   besplatni info telefon 0800 400 880

Poduzeće "MONDO" je osnovano 1996. godine kao vodeća tvrtka u pružanju usluga putem automata na području srednje Dalmacije. Osnovna djelatnost tvrtke je distribucija toplih i hladnih napitaka te snack proizvoda putem automata.

Naši automati sastavni su dio opreme u uredima, bolnicama, fakultetima, školama, tvorničkim halama, sportskim dvoranama i ostalim javnim prostorima.

Postigli smo visoku kvalitetu poslovanja uz profesionalan i partnerski odnos s našim klijentima. Pred sebe smo postavili visoke ciljeve profesionalnosti, kvalitete usluge i našeg odnosa sa poslovnim partnerima.

Zahvaljujući visokoj razini organiziranosti, usmjerenosti na potrebe i očekivanja korisnika te znanju, iskustvu, vještini, kreativnosti i profesionalnosti naših zaposlenika, tvrtka u najkraćem mogućem roku ispunjava zahtjeve korisnika.

Svim poslovnim partnerima zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji, a sve Vas s kojima još ne surađujemo, pozivamo da nam se javite. Možda je upravo ovo trenutak za početak poslovne suradnje.

RENOMIRANI PROIZVOĐAČI NAŠEG ASORTIMANA








Copyright © 2014. All Rights Reserved.