Bicikli - Prodaja i servis
Dijelovi i oprema - BICIKLE FRŽOP

  • Cannondale - Feel It

> <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"Bicikle Fržop" je obrt za servis i prodaju bicikla pokrenut 2009. godine, a tome su prethodile brojne godine bavljenja biciklizmom od onih bezazlenih dječjih vožnji pa do ozbiljnog sudjelovanja na utrkama diljem Hrvatske i sudjelovanja u organizaciji brojnih utrka i biciklističkih manifestacija.

Uz samu vožnju uvijek je bila prisutna želja da biciklu treba pripremati, održavati i popravljati sam pa se kroz godine prikupilo poprilično iskustvo u servisiranju i održavanju bicikla. Sve to je rezultiralo pokretanjem ovog obrta jer smo uvidjeli da je u ovom kraju uz stalan porast zanimanja za bicikle neophodan dobar i kvalitetan servis za bicikle, a uz to i prodaja bicikla, dijelova i opreme za bicikle. Kupci i korisnici naših usluga su nas prepoznali po kvalitetnom i povoljnom servisu i nastojanju da držimo kvalitetne i povoljne bicikle pa tako i dijelove i opremu.

Naša ponuda bicikla kreće od one razine za koju smatramo da zadovoljava osnovnu kvalitetu potrebnu za ugodnu i funkcionalnu vožnju u kojoj čete uživati,tako da kod nas nećete pronaći jeftine bicikle kakve su danas preplavile tržište a kvaliteta im je na razini koja ne može opravdati niti tako nisku cijenu i samim tim su upitno sigurne i nefunkcionalne u vožnji. Kod nas možete pronaći bicikle svih vrsta i namjena od onih početnih do profesionalnih, svoje kupce prilikom kupnje savjetujemo pri odabiru a naročito one koji se tek prvi put susreću sa biciklom i kroz razgovor i probne vožnje pokušavamo naći pravo rješenje pri odabiru tipa bicikle, veličine, namjene itd. Prilikom kupovine bicikla kod nas ga možete opremiti sa svom potrebnom dodatnom opremom koja vam treba za funkcionalnu vožnju i vaše potrebe.

U našem servisu popravljamo sve vrste bicikla i imamo sve rezervne dijelove za popravak. Obratite nam se sa povjerenjem jer mi živimo najprije za biciklu a onda od bicikle i cilj nam je razvoj biciklizma od onog osnovnog za prijevoz i potrebu pa do rekreativnog i natjecateljskog biciklizma.

Kontakne informacije

BICIKLE FRŽOP - Prodaja i servis
Tel: +385 (0) 22 443 685

Mobi: +385 (0) 98 337 458
Email 1: info@bicikle-frzop.hr

Email 2: josko.frzop1@si.ht.hr

Podaci o vlasniku

BICIKLE FRŽOP - Prodaja i servis
Joško i Marina Fržop
OIB: 64711244701

Mićin Stanka 9
HR-22211 Vodice, Hrvatska