O našem studiju ljepote

pic_002Naše privatno poslovanje postoji od 1988.godine. Gđa. Jadranka i Zdravko Jajetić osnovali su obrt kojeg dalje preuzima kćer Željka Jajetić Puljko sa željom da svojim klijentima osigura mjesto gdje će pronaći trenutke samo za sebe, za opuštanje i oslobađanje od stresa, prilagodila je prostor i ambijent salona. Koristimo kvalitetnu opremu i vrhunsku kozmetiku BABOR, med. SCHRAMMEK, LPG, LONG TIME LINER, te nastojimo redovitim praćenjem trendova unapređivati već postojeću tradiciju. Naše osoblje je stručno i educirano, a svojom ljubaznošću i profesionalnošću sigurno će opravdati Vaše ukazano povijerenje. “ZDRAVA KOŽA JE LIJEPA KOŽA”

Principi našeg poslovanja

Moderni

Suvremeno opremljen prostor za njegu i održavanje Vašeg lica i tijela. U ugodnoj atmosferi i uz stručno osoblje možete uživati u svim našim tretmanima.

Kreativni

Vaše ideje su bitne! Vaše mišljenje i zadovoljstvo su nam vrlo važni. Svaki klijent za nas je poseban, jer ne postoji ista metoda za sve.

Profesionalni

Naše osoblje je profesionalno educirano i konstantno ulažemo u nove tehnologije. Na jednom mjestu očekuje Vas bogat asortiman kozmetičkih tretmana za njegu kože vašeg lica i tijela.

Pristupačni

U bilo kojem trenutku nam možete postaviti upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku.

BABOR Hrvatska izabrao nas je za PARTNERA GODINE