Glavni Izbornik

Ankete

Vaš izbor materijala za vrata...
 
 
 
 
 
 
 
O nama PDF Ispis E-mail

 

Alufer d.o.o je obiteljska tvrtka koja uspješno djeluje od 1993. godine . Svoje iskustvo u uspješnom razvoju ALUMINIJSKE STOLARIJE gradimo od 1980. kada smo započeli kao mali obrt. Zbog stalnog ulaganja u proizvodnju i širenjem obima posla izgrađena je nova poslovna zgrada u koju smo se uselili 10.10.1998. U našem proizvodnom programu možete naći kompletna rješenja za opremu vašeg doma ili poslovnog prostora.Izrađujemo prozore, grilje i škure, rolete, vrata, klizne stijene, garažna vrata, ograde, tende, žaluzine i trakaste zavjese, mrežice za komarce . U našem poslovnom objektu možete iz referentnih uzorka izabrati proizvod po vašem ukusu i vašoj potrebi. U proizvodnji se koristimo samo najkvalitetnijim aluminijskim profilima . Na vama je samo da dođete u naš prostor i odaberete rješenje koje vam najviše odgovara. 

U vašem odabiru najpovoljnijeg izvođača radova izaberite našu tvrtku jer garantiramo visoku kvalitetu izvršenih radova i materijala čime ćemo osigurano opravdati Vaše povjerenje. 

Tvrtka broji 9 stalno zaposlenih radnika koji su izučili zanat kroz puno godina iskustva u našoj firmi. 10.10.2008 slavili smo 15 god. postojanja firme i 10 god. što se nalazimo u novom poslovnom prostoru i službeno o tvorili naš novi shoowroom kojega Vas ovom prilikom pozovemo da ga posjetite.

 

 

 

 
 
 
 
 
 

Reference

Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

Tko je Online