Kuća za odmor Bitoševje
Na padinama Ravne gore priroda se nudi u veličanstvenoj ljepoti, u spektakularnim vidicima otkriva se Zagorje i njezin vrh planina Ivančica, slikoviti prizori plijene i zadivljuju.
Kuća za odmor Bitoševje
Pitomi kraj pruža arkadijski mir.
Kuća za odmor Bitoševje
Vrijeme ovdje ima drugačiji ritam, nosi blagost i spokoj, daruje uzbudljiv užitak i ispunjenje.
Kuća za odmor Bitoševje
Dobrodošli u Bitoševje!
Kuća za odmor Bitoševje
Učinite svoj odmor posebnim.
previous arrow
next arrow
Slider

Zaboravite ubrzan ritam današnjeg načina života na idealnom mjestu za odmor od svakidašnjice, među prelijepim zelenim brežuljcima Hrvatskog zagorja. 

Uživajte sa obitelji na predivnom imanju i pogledom na prekrasan krajolik zagorja i planinu Ivančicu sve to u miru i tišini bez ikoga u blizini. Posjetite nas sa prijateljima, ispecite roštilj, odigrajte partiju tenisa na zemljanom tenis terenu s rasvjetom i na kraju dana se relaksirajte u SPA dijelu kuće u sauni i jacuzzi-u. Proslavite rođendan uz najbliže ili najšire društvo na velikoj vanjskoj okućnici i natkrivenoj terasi. Krenite u šetnju po prekrasnoj prirodi, istražite jezera „Bitoševje“ u neposrednoj blizini kuće, istražite „Mačkovu“ špilju ili sjednite na bicikle i posjetite biser Hrvatskog zagorja dvorac i jezero Trakošćan. Varaždin, poznat kao barokna prijestolnica Hrvatske, udaljen je 25 min od nas, a 30 min od nas čeka Vas vrhunski muzej „Krapinskih neandertalaca“ i nalazište Hušnjakovo u Krapini i njezin neandertalski čovjek najpoznatiji na svijetu kao i najbogatija kolekcija fosila postavljena u muzeju. Kada sve to  istražite, i imate želju da se negdje osvježite tada neka Vas put vodi prema brojnim prirodnim toplicama Hrvatskog zagorja.

Bitoševje

KUĆA ZA ODMOR

Ulaskom u kuću za odmor gosti odmah primijete da imaju sve što treba za ugodan boravak i odmor.

Kuća sadrži dnevni boravak s kaminom na drva, stol za 8 – 10 osoba, kompletno opremljenu kuhinju, kupaonicu, veliki LCD s HD sat TV-om, brzi Wi Fi, izlazak na veliku terasu s ležaljkama i sunčalištem. U potkrovlju kuće nalaze se dvije komforne klimatizirane odvojene sobe s bračnim ležajevima. Prizemlje kuće sadrži još jedan dnevni boravak s kaminom na drva, vlastitom kupaonicom te SPA zonom s jacuzzi-om i saunom.

Glamping kućica Bitoševje

Prekrasna glamping kućica sadrži spavaću sobu i vlastitu kupaonicu.

Prekrasna kućica čeka da prespavate i boravite u njoj s prekrasnim pogledom kada se probudite na planinu Ivančicu. Kućica sadrži bračni ležaj + ležaj za jednu osobu, te vlastitu malu kupaonicu, i naravno prostor je grijan, a ljeti kućicu hladi hladovina šume.

Bitoševje i hrana

„Varaždinsko bučino ulje“ je savršeni dar prirode jedinstvenih nutritivnih gastronomskih vrijednosti. Svaka dragocjena kapljica porijeklom iz Varaždinske županije, predstavlja prirodni melem prebogat esencijalnim spojevima koji pozitivno djeluju na zdravlje ljudi svih dobnih skupina.

Ako ste se slučajno zapitali tko je gazda u selima varaždinskog kraja, više ne morate. Štrukli i štruklji, kao i štrudl, štrudlin, savijača, omiljeno je to jelo gotovo cijele sjeverozapadne Hrvatske, a i šire i ako ne probate kao da niste bili u zagorju. Ponosni čuvar svakog sela i brežuljaka naše županije zagorski je puran z varaždinskih brega, ili njegov blizak brat blizanac – purek z Bednje. Svojim gustim perjem i resicama žarkocrvene boje ponosno šeće dvorištem visoko uzdignute glave i jasno daje odgovor na postavljeno pitanje.

Pogledajte video:

Recenzije naših gostiju

Predivan kraj i predivna kuca za odmor!

Predivan kraj i predivna kuca za odmor! Mir i tisina, kroz prozor u sobi se mogu lijepo vidjeti zvijezde. Kuca je okruzena prirodom i vinogradima. Sve je cisto i uredno. Jako nam se svidjelo. Sigurno cemo se vratiti. 

Ivana

Very friendly host…

Very friendly host, very service minded. A cozy house, in beautiful surroundings. The kids really enjoyed the tennis court.

Torben

Lovely place and very kind host.

Lovely place and very kind host. Location is perfectly clean and comfortable. A plus is the presence of the tennis court. If you enjoy the silence and relax this place is the best way to reach it

Massimo

“Fantastic place…”

Fantastic place to feel the quietness, and to feel the nature. But also to just hang out with family and friends.

John

KONTAKTIRAJTE NAS

Kuća za odmor Bitoševje

  • Email: bitosevje@gmail.com
  • Kontakt broj: +385 (0) 99 2770 557
  • Adresa: Klenovnik, Klenovnik 339