Apartmani Vilka

Icon Plaža

Plaža

Naša kuća nalazi se u mjestu Šimuni na zapadnoj obali otoka Paga. Kuća je okružena zelenilom, na prekrasnoj lokaciji i u prvoj liniji do mora, što pruža idealne uvjete za miran i ugodan odmor. Plaža je šljunčana, odmah pokraj kuće, a usporedno uz plažu prostire se šuma koja daje ugodan hlad i svježinu u vruće ljetne dane.

Icon Smještaj

Smještaj

U ponudi se nalazi 10 novouređenih apartmana opremljenih LCD TV uređajima sa zemaljskim i satelitskim TV programom, hladnjakom, kuhinjom, klima uređajima. Apartmani imaju vlastite lođe, a dva najveća apartmana imaju i vlastite prostrane terase. Apartmani su kategorizirani s 3 zvjezdice, a mogu primiti od dvoje do šestero ljudi. Parking, internet, korištenje klime i boravišna pristojba uključene su u cijenu apartmana.

Icon Prateći sadržaj

Prateći sadržaj

Osim smještaja, u našoj kući nalazi se zajednička prostorija za druženje, zabavu i opuštanje sa biljarom, pikadom, stolnim tenisom i stolnim nogometom. U dvorištu kuće nalaze se vanjski roštilj i vanjski tuš. Parkiranje je osigurano za naše goste, kao i besplatan pristup internetu.

Kuća i smještaj

Moderno uređeni apartmani

Apartmani Vilka sastoje se od 10 moderno opremljenih apartmana kategoriziranih s 3 zvjezdice. Svaki apartman ima vlastiti TV sa zemaljskim i satelitskim programima, klima uređaj, interent pristup, lođu ili terasu te osiguran parking. Apartmani primaju od 2 do 6 osoba.

Šimuni, Pag

Lokacija

Šimuni su malo i mirno turističko i ribarsko mjesto smješteno na jugozapadnoj obali otoka Paga. Blizu su gradu Pagu (12 km) i Novalji (11 km). Popularna plaža Zrće nalazi se na 6 km udaljenosti. Južna uvala u mjestu Šimuni poznata je po prostranoj šljunčanoj plaži koju prati gusta šuma gdje će se naći hlad i svježina čak i za vrelih ljetnih dana.

Apartmani