Izaberite stranicu

Neofyton

Mašine i oprema za industriju plastike

OD 1992. GODINE

Neofyton je generalni zastupnik najvećih svetskih proizvođača mašina i prateće opreme za industriju plastike.

Engel

Wintec

Piovan

Eurochiller

MB Conveyors

Tria

IFW

video

neofyton u brojevima

Sajam tehnike 24 baner sajt

mašina puštenih u rad

Partnerstvom

do uspeha

Zemalja u kojima poslujemo

Poslednje vesti

NOVI čiler AXpro

NOVI čiler AXpro

NOVI AXpro je čiler sa vodenim hlađenjem koji može integrirati višestruke tehnologije za uštedu energije u jednom rešenju kako bi se optimizovala potrošnja tokom zimskih i letnjih sezona.

AXpro nije samo još jedan čiler; to je snaga inovacija, pažljivo dizajniran za optimizaciju potrošnje energije tokom cele godine.

ENGEL Dan pakovanja 08.02.24.

ENGEL Dan pakovanja 08.02.24.

ENGEL Dan pakovanja je događaj koji je posvećen proizvodnji tankozidne ambalaže. Fokus je na energetskoj efikasnosti i poboljšanju performansi. Kombinacija predavanja, izveštaja sa terena i interaktivnih radionica u našem Centru za pakovanje, gde ćemo vam predstaviti portfolio rešenja za ovu industriju. Obilasci fabrike sa vodičem zaokružiće ceo program.

O nama

Počeci

Ideja o Neofytonu nastala je iz želje mašinskog inženjera i ekonomiste Stojana Tadića da obezbedi sigurnu budućnost sinovima.

Razvoj

Sklapanje zastupničkog ugovora sa proizvođačem mašina za brizganje plastike “Dr Boy” davne 1998. je bio pokretač uspeha kompanije.

Energetska efikasnost

Kompanija Neofyton je među prvima u Srbiji i regionu počela aktivno prezentovanje značaja energetske efikasnosti.

Ciljevi & vrednosti

Cilj kompanije je pružanje maksimalnog kvaliteta i usluga kupcu, između ostalog i praćenjem tehnoloških inovacija.

Vrhunska usluga i jedinstveni sistem „ključ u ruke“

Cilj kompanije jeste da u svakom momentu isporuči najviši standard usluga-najkvalitetniju opremu i servis, iz jednog izvora. Upravo je integracija procesa – prodaja i konsalting, isporuka i puštanje mašina u rad, servis i obuka, kao i partnerstvo sa kupcima, osnovna okosnica poslovanja i razvoja.

Neofyton je dinamična kompanija orijentisana ka inovacijama, osnovana 1992. godine u Novom Sadu. Uspeh kompanije se temelji na zastupanju svetskih lidera u industriji prerade plastike i gume – Engel, Piovan, Eurochiller, MB Conveyors i Tria . Neofyton je zastupnik za tržišta Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, a od 2016. i za tržište Afrike.

Kompanija ENGEL jedan od vodećih proizvođača mašina za brizganje plastike i automatizacije, isporučuje kompletan sistem rešenja i tehnologiju baziranu na inovacijama i energetskoj efikasnosti.

Projektovanjem, implementiranjem, praćenjem, automatizacijom i održavanjem više od 1000 mašina za brizganje plastike Neofyton je pozicioniran u sam vrh prodavaca najmodernijih mašina za proizvodnju plastike. Profesionalan i obučen tim iz svih organizacionih struktura kompanije, opravdava stečeno poverenje klijenata i uliva im dodatnu sigurnost u poslovanju sa Neofytonom.

Zoran Tadić

Biografija

Servisi i usluge

Servisna podrška i iskusni i obučeni serviseri za maksimizaciju rezultata

Obuka i trening

Trening i edukacija predstavljaju deo naše standardne ponude.

Rezerni delovi

Nabavljamo rezervne delove za mašine i opremu koju isporučujemo.

Finansijska rešenja

Zajedno sa svojim partnerima nudimo i mogućnost finansiranja pri kupovini opreme.

Održavanje

Neofyton pruža i uslugu održavanja mašina i prateće opreme.

Projektovanje

Projektujemo, konstruišemo i postavljamo centralizovane Piovan sisteme.

Pročitajte više o servisima

1,237 Neofyton mašina

Pravi plastične proizvode

Među našim kupcima su neki od najvećih proizvođača u regionu iz industrije pakovanja, automobilske industrije, tehničke plastike, elektroindustrije, kao i medicine. Među njima su i AD Plastika Split, Aling Conel Gajdobra, Bekto-Precisa Goražde, Drina-plastika Nova Pazova, Greiner&JP Nova Pazova, Grundfos Inđija, JCMM-Magneti Marelli Kragujevac, MA-COM – Mostar, Marquard Veles, Mecaplast/Nocares Zrenjanin, Peštan Aranđelovac, RPC-Superfos Gračanica, Sanja IPPI Nova Pazova, SCGM Kragujevac, Soylmez Žitorađa, Telur Zagreb, Tehnoplast Novi Banovci, Valdom Šid, Veritas Sarajevo, WIK Prilep. Osim pomenutih, sarađujemo sa još više od 250 kompanija.

Sve mašine

Oblasti rada

Autoindustrija

Pakovanje

Tehnička plastika

Medicina

Teletronika

Detaljnije

Osim toga što morate činiti prave stvari, morate se pobrinuti i da za to saznaju pravi ljudi.

- John D. Rockefeller -

Neofyton partneri

ifw

Ponosni članovi