Ingart d.o.o.

Idejna rješenja, idejni projekti, glavni projekti, izvedbeni projekti, arhitektonski projekti, građevinski projekt konstrukcije, građevinski projekti vodovoda i kanalizacije, građevinski projekti niskogradnje, elektrotehnički projekti, strojarski projekti, elaborati zaštite od požara.

Niskogradnja, obiteljske kuće, poljoprivredne građevine, poslovne građevine, poslovne i industrijske zone, škole i vrtići, školske športske dvorane, višestambene građevine, vodovod i kanalizacija.

Izrađujemo detaljne 3D prikaze građevina.

Energetski certifikat je zakonom popisan dokument kojim se prikazuju energetska svojstva zgrade ili njenog dijela. 

Sve što je građeno, dograđivano, nadograđivano ili rekonstruirano nakon 15. veljače 1968. godine, da bi se smatralo legalnim mora imati odobrenje za gradnju, bilo da je to građevinska dozvola, rješenje o uvjetima građenja, lokacijska dozvola s pravom građenja ili potvrda na glavni projekt.

Certificirana izrada elaborata za zaštitu od požara.




O NAMA

Tvrtka “INGART” posluje od 1992. god., a isključivo se bavi poslovima projektiranja i nadzora pri gradnji objekata visoko i niskogradnje, u području arhitekture, konstrukcija visoko i niskogradnje, projektiranjem infrastrukture: vodovoda i kanalizacije u visoko i niskogradnji i sl. U ovom periodu projektirali smo i nadzirali pri gradnji više stotina raznih građevina (poslovne i industrijske građevine, infrastrukturne građevine i objekti, prometnice, inženjerske konstrukcije, stambene i stambeno-poslovne građevine, infrastrukturne građevine i sl.) od kojih izdvajamo samo neke veće i/ili značajnije projekte.



Od 1992. godine

Preko 1000 projekata

Više od 500 zadovoljnih korisnika

9.3 odlična ocjena poduzeća





KONTAKT

ADRESA

Naselje Slavonija 1 4/1
35000 Slavonski Brod

SJEDIŠTE

Ul.Dr.Franje Tuđmana 113
  35252 Gromačnik (Općina Sibinj)

TELEFONSKI BROJ

tel:  035/408-588
tel:  035/408-688
mob:  098/263-619

MAIL