“It’s like a movie… only it’s a real adventure.” – Mario, Switzerland

“Great fun for all ages!” – Stephen, UK

REZERVACIJEPOKLON BON

ODABERITE SVOJU ROOM ESCAPE AVANTURU

OZIRISOV HRAM

U Egiptu je otkriven potpuno očuvan hram Ozirisa, boga zagrobnog života. Pozvani ste u tim arheologa koji će ući unutra, prvi put nakon 4000 godina! Pazite na svaki korak jer su i nakon četiri tisućljeća sve zagonetke i zamke netaknute. Ako ne pronađete izlaz, zauvijek ćete ostati u hramu, kao što su nekad radnici ostali zatrpani s pokojnim faraonom. Budite koncentrirani i vješti i pronaći ćete neprocjenjivu statuu Ozirisa i izlaz iz hrama. U tome će vam pomoći i posebna oprema koju svaki član tima dobija prije ulaska u hram.

SAZNAJ VIŠE
POKLON BON

DVORAC CRNE KRALJICE

Barbara Celjska (“Crna kraljica”) bila je vlasnica dvorca Medvedgrada.  Bila je lijepa i lukava, navodno i okrutna, a ako ćemo vjerovati legendama, njeno blago još je uvijek zakopano pod Medvedgradom. Ti si njen zatvorenik! Hoćeš li uspjeti pobjeći iz tamnice i riješiti sve trikove njenog dvorca?

SAZNAJ VIŠE
POKLON BON

KOCKE

Doktor Malaver izmislio je Kocke kao vrhunski test uma. Samo su rijetki uspjeli otkriti sve njihove trikove i skrivene zagonetke. Što je taj čudni doktor želio postići? Zašto je dovodio ispitanike u ovaj jedinstveni prostor? Istražite sami… ako se usuđujete!

SAZNAJ VIŠE
POKLON BON

TAJNA DON CARLA

Policija samo što nije stigla. Dokazi koje traže nalaze se u crvenoj knjižici… ali, gdje je skrivena? Uđite u ovu avanturu i osjetite se kao u krimiću! O vama ovisi sudbina obitelji Francesco. Budite pažljivi, jer i vaši životi su možda ugroženi…

SAZNAJ VIŠE
POKLON BON

KOMENTARI NAŠIH ESCAPE ROOM IGRAČA

We did two adventures: Cubes and Don Carlo’s secret. Both were absolutely superb – well thought out, logical, good flow to the puzzles. The decor was absolutely fantastic and everything was in keeping. A really, really enjoyable experience. Experienced teams will love these rooms!

Terje, Norway
We booked Black Queen’s Castle as a family of 2 adults with kids – 16 yo and an 11 yo with no experience – and we absolutely loved it! We had no idea what to expect, but we quickly got into the game. It was a great experience to have as a family!

Paula, Sweden
We’ve done a number of different Escape rooms around different cities and Cubes was excellent. A 75 min room which we completed in just under 70 min with no hints at all. A whole mix of different challenges meaning everyone can be fully involved at the same time. Tricky and makes you think. Great fun.
Yochai, Malta

ŠTO JE PORTAL ESCAPE?

Portal Escape je nova, najrealističnija timska interaktivna igra koju ste igrali! Temelji se na room escape konceptu gdje su parovi, prijatelji ili obitelji s djecom (od 2 do 24 osobe) zarobljeni u sobi iz koje pokušavaju pobjeći rješavanjem niza povezanih zagonetki. Povest ćemo Vas na spektakularnu avanturu u svijet kakav niste ni sanjali – baš kao film, ali ovaj put s Vama u glavnoj ulozi! Nakon igre ostanite na piću ili zaigrajte neku od naših igara na ploči.

OBITELJ SA DJECOM (12+)

PAROVI I PRIJATELJI

ESCAPE ROOM CIJENA

  • Grupa od 2 – 3 igrača | već od 55 € (414.40 Kn)
  • Dodatni igrači | 8 € (60.28 Kn) / igrač 

ZAIGRAJTE IGRU

ISKUSITE NEZABORAVNU ROOM ESCAPE AVANTURU

PLAY

AVANTURA ŽIVOTA VAS ČEKA

SAMO 3 MINUTE OD GLAVNOG ZAGREBAČKOG TRGA