Rasadnik DIVES

  DIVES 

   rasadnik i vrtovi

Tradicija

-više od 25 godina obiteljske tradicije

Kvaliteta

-Vlastita proizvodnja bilja visoke kvalitete

Inovativnost i digitalizacija

-Konstantno ulaganje u tehnologiju uzgoja

-Nova rješenja za vrhunsku kvalitetu

-Do biljke jednim klikom


DIVES RASADNIK I VRTOVI

bavi se hortikulturnim, uređenjem krajobraznih površina, postavljanjem sustava za navodnjavanje, proizvodnjom i prodajom sadnica cvijeća i ukrasnog bilja.Tvrtka postoji od 1994. godine. 

Tada smo s vrlo skromnim iskustvom i opremom počeli uređivati okućnice i proizvoditi sadnice povrća.U proteklih 22 godine naša je tvrtka rasla a slijedom toga  i iskustvo doživljavalo konstantan napredak.

Danas projektiramo i uređujemo zelene površine diljem Istarske županije i šire, postavljamo sustave navodnjavanja te imamo rasadnik cvijeća i ukrasnog bilja s više od 5000 m2 uzgojnog prostora.

Stečeno iskustvo omogućuje nam da svaki naš proizvod i usluga budu spremni odgovoriti svim standardima kvalitete, što dokazuju mnogobrojni  zadovoljni klijenti.

Poštovani rasadničari ! Obavještavamo Vas da smo počevši od 16.11.2022,ovlašteni zastupnici,tj gosp Valdi Paliska-Smoković postaje agent prodaje proizvoda GRUPPO PADANA Italija,renomiranog proizvođača presadnica ,čije proizvode i sami koristimo kao repromaterijal već mnoge godine.Tako da smo jako upoznati sa kvalitetom i svojstvima,te Vas iz tog razloga pozivamo da nam se obratite sa povjerenjem.Pokrivat ćemo zonu od 3 županije : ISTARSKU,PRIMORSKO-GORANSKU TE KARLOVAČKU.


Poštovani kupci !
Od dana 11.07.- 7.08. 2023 trgovina će biti otvorena od 08 00 - 13 00 sati
SUBOTA 8 00 - 13 00 SATI
NEDJELJOM I PRAZNIKOM ZATVORENO !

OD 7.08.2023 - 21.08.2023 TRGOVINA ĆE BITI ZATVORENA RADI GODIŠNJEG ODMORA !

Hvala i DOBRO NAM DOŠLI !


Poštovani Krizantemaši !

Na našim stranicama pod ZASTUPNIŠTVA -PRESADNICE KRIZANTEMA možete pogledati novi katalog krizantema za 2023 godinu !

http://dives-rasadnik.hr/portal/source/KATALOG%20PRESADNICA%20KRIZANTEMA%202023.pdf



Poštovani rasadničari,u izborniku ZASTUPNIŠTVA odaberite SADNICE GRUPPO PADANA i kliknite na KATALOG u tekstu,podignut je katalog jesen zima 2023/2024 ( viole,primule,poinsetie,ciklame,trajnice...)

Copyright 2019 @ DIVER RASADNIK / Sva prava pridržana - Izrada stranica ProBiz