Kompletna rješenja za klimatizaciju, ventilaciju, grijanje i hlađenje stambenih, komercijalnih i industrijskih prostora

Kompletni vodoinstalaterski i elektroinstalaterski radovi

Plinoinstalaterski radovi

Instalacija solarnih sustava za proizvodnju električne energije i grijanje vode te prostora

Servis i održavanje

O nama

Sustavi i instalacije d.o.o.

Firma “Sustavi i instalacije” započela je s radom polovinom 2018. godine. Iako smo novonastala firma, svi članovi našeg tima imaju preko 10 godina radnog iskustva u struci. Naše dugogodišnje iskustvo i činjenica da radimo s najsuvremenijom opremom i alatima su garancija da možemo što stručno i kompetentno zadovoljiti potrebe naših korisnika. Vjerujući u proces cjeloživotnog učenja, konstantno unaprjeđujemo znanja, vještina i kompetencije u okvirima profesionalnog djelovanja kroz praćenje razvoja novih tehnologija primarno putem sudjelovanja u stručnim seminarima, izmjenom znanja i iskustava sa suradnicima te samoučenjem. To nam omogućava da vaš dom, instituciju ili tvrtku opremimo sustavima koji predstavljaju zadnju riječ tehnologije. Uz stručnu osposobljenost na prvo mjesto stavljamo zadovoljstvo naših klijenata. Baš zbog toga nudimo 100-postotnu garanciju na sve naše usluge gdje sve probleme rješavamo u najkraćem mogućem roku na naše obostrano zadovoljstvo i povjerenje. Odlikujemo se fleksibilnošću gdje svakom klijentu nudimo poseban pristup u skladu s njegovim/njenim željama i potrebama. Osnovna djelatnost kojom se bavimo je instalacija, puštanje u pogon i održavanje klimatizacijskih i ventilacijskih sustava, te sustava grijanja i hlađenja za stambene, komercijalne i industrijske prostore. Nadalje, vršimo sve vrste elektroinstalaterskih, vodoinstalaterskih i plinoinstalaterski radova uključujući među ostalim ugradnju, puštanje u pogon i održavanje solarnih sustava za proizvodnju električne energije i grijanje vode te prostora. Na potonje se posebno ponosimo jer tako doprinosimo zaštita okoliša kroz upotrebu obnovljivih izvora energije. Obratite nam se i Vi te se uvjerite u našu kvalitetu, kompetencije i cijenu.

Djelatnosti

Klimatizacija, ventilacija, grijanje i hlađenje

Klimatizacija je proces pripreme zraka u svrhu stvaranja odgovarajućeg stupnja ugodnosti za boravak ljudi, ali i drugih živih bića. U širem smislu termin se može odnositi na bilo koji oblik hlađenja, grijanja, ventilacije ili dezinfekcije koji mijenjaju stanje zraka. Tvrtka Sustavi i instalacije d.o.o. bavi se instalacijom svih vrsta klimatizacijskih sustava uz najprihvatljivije cijene.

Vodoinstalacije

Vodoinstalacijski sustav je bilo koji sustav koji prenosi tekućine za širok raspon primjena. Vodoinstalacijski sustavi koriste cijevi, ventile, spojne elemente, spremnike i drugi uređaje za prijenos i pohranu tekućina Tvrtka Sustavi i instalacije d.o.o. izvedbom garantira kvalitetu i dugovječnost Vaših vodoinstalacijskih sustava.

Elektroinstalacije

Električari su potrebni gdje god je dostupna električna energija. Radimo u domovima, uredima, tvornicama, gradilištima i čak farmama u projektiranju i instaliranju novih električnih instalacija te obnavljanju, održavanju i popravku postojećih.

Plinoinstalacije

Plinsku instalaciju čine plinovodi, spojni elementi i ostali distribucijski i potrošački uređaji od mjesta isporuke do potrošačkih uređaja. Plinske instalacije moraju biti napravljene tako da kada se koriste ne ugrožavaju sigurnost sudionika u distributerskom i potrošačkom lancu. Tvrtka Sustavi i instalacije d.o.o. kad licenciran izvođač plinoinstalaterskih radova garantira sigurnost Vašeg sustava uz najbolju kvalitetu i najprihvatljivije cijene.

Solarni sustavi

Fotonaponski sustav je elektroenergetski sustav namijenjen za opskrbu električnom energijom dobivenom iz sunčeve svjetlosti. Sastoji se od nekoliko komponenti, uključujući solarne ploče za apsorpciju i pretvaranje sunčeve svjetlosti u električnu energiju, power invertera za pretvorbu istosmjerne (DC) u izmjeničnu struju (AC), i spleta električnih kabela i provodnika. Obratite nam se i ostvarite svoju energetsku neovisnost.

Servis i održavanje

Održavanje je djelomična ili cjelovita obnova sustava. Održavanje smanjuje starost neke ili sve komponenti sustava smanjujući tako dob sustava u cjelini. S druge strane, servis je skup aktivnosti potrebnih za ostvarivanje predviđenog trajanja sustava. Tu smo da osiguramo dugotrajan i pouzdan rad vaših instalacija putem redovitog održavanja i servisa.

Kontaktirajte nas

Telefon: +385 91 333 7517
Ponedjeljak-Subota (08:00-17:00)

Email:
Web: www.sustavi-i-instalacije.hr

Lokacija: Dubrovačka 7
Šibenik 22 000, Hrvatska

Vaša poruka je poslana. Hvala!