Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home4/marucohr/public_html/media/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 644

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home4/marucohr/public_html/media/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Maruco Media | 3D Virtualna prezentacija nekretnina, plovila, poslovnih prostora i objekata za ugostiteljstvo i turizam.

3D Virtualna prezentacija nekretnina, poslovnih prostora i objekata za ugostiteljstvo i turizam

Budite dostupni 24 sata dnevno.

3D Virtualna prezentacija objekta

Oživite nekretnine, poslovne prostore, turističke i ugostiteljske objekte ponudom virtualne šetnje.
Ovakav način prezentacije predstavlja jedinstveni doživljaj u kojemu posjetitelj pregledava nekretninu iz svih kuteva upotrebom virtualne stvarnosti, a izborom opcije "mini 3D modela" stječe jedinstveni eksterni doživljaj cjelokupnog objekta.

Najkompletnija prezentacija objekta

  • Interaktivna virtualna šetnja objektom.
  • Pogled od 360 stupnjeva iz svake perspektive.
  • HD fotografije i video objekta možete koristiti za oglašavanje na društvenim medijima.
  • Predlošci tlocrta s preciznim dimenzijama.
  • Iznimno sam zadovoljna sa 3D virtualnom prezentacijom koju su za moj objekt napravili Maruco Media team. Prije svega sa prezentacijom koja vjerno prikazuje stvarno stanje ali i sa cijelim procesom koji je bio ekspresan i bezbolan.
    Vedrana Perica
    Vedra-House
  • "S Maruco Mediom smo odradili nekoliko projekata i svaki put su nas nanovo iznenadili svojim profesionalizmom. Svaki zadatak su odradili vrlo kvalitetno, brzo i povoljno"
    Mario Petrić
    Magazin Računalni Sistemi d.o.o.

PRIMJER 3D VIRTUALNE PREZENTACIJE

Kliknite na za početak prezentacije, virtualnom šetnjom upravljate mišem. Kliknite bilo gdje unutar 3D modela kako biste se pozicionirali u taj prostor.
Više modela pogledajte u našoj GALERIJI

Koliko je 3D bolji od svega ostalog?

Galerije fotografija, statične panorame u 360° i video snimke objekta ne nude ovakav osjećaj realnosti. Ova interaktivna 3D virtualna prezentacija omogućuje realan prikaz objekta uz emocionalnu povezanost s prostorom nakon čega imate osjećaj da ste zaista bili u njemu.

  • za prodavače nekretnina - proširite ponudu van regije i postignite bolju cijenu prodaje.
  • za vlasnike ugostiteljskih objekata - osvojite nove goste prezentacijom svog prostora.
  • za najmodavce - neka potencijalni klijenti pregledaju prostor iz udobnosti naslonjača.
  • za najmoprimce - uštedite vrijeme na obilasku nekretnina i brže pronađite svoj novi dom.
  • za graditelje - pratite napredak građevinskih radova na različitim lokacijama.

Standardne panorame u 360° su povijest

Klasične foto panorame u 360° se doimaju kao trodimenzionalan prostor ali one to zapravo nisu.
Naše prezentacije u pravom 3D prostoru omogućuju da se  zaista krećete kroz prostor objekta kao da ste tamo. U kombinaciji sa pregledom "mini 3D modela" stječete cjelokupan dojam prostornosti objekta.

Posebnosti 3D Virtualne prezentacije:

  • Interaktivnost i emocionalna povezanost sa prostorom
  • Realne dimenzije u odnosu na stvarni svijet, odstupanje samo 1-2%
  • Lako dijeljenje putem URL-a
  • Implementacija iframe koda na web stranicu
  • Naglašavanje točkama interesa
  • Kompatibilno sa Virtual Reality tehnologijom
  • Dostupnost u samo nekoliko sati od snimanja

Profesionalni tlocrti i 3D modeli

Naši klijenti su oduševljeni sa 3D Virtualnom prezentacijom, no tradicionalni crno-bijeli tlocrti se još uvijek koriste za oglašavanje nekretnina i u profesionalnoj upotrebi. Kako je naš 3D model vjeran prikaz stvarnog prostora sa odstupanjima od 1-2%, u mogućnosti smo izraditi crno-bijeli i 3D shematski prikaz gotovo bilo kojeg snimljenog 3D prostora kako biste upotpunili svoje oglašavanje ili prezentaciju.

  • povećajte vrijednost svoje 3D Virtualne prezentacije - s dodatnim crno-bijelim ili 3D tlocrtom
  • izbjegnite višestruko snimanje - moguća naknadna izrada tlocrta iz naših 3D modela.
  • svaki pojedini kat dostavljen je u PNG formatu kao zasebna datoteka ili zajedno u PDF-u
  • eksport 3D modela u .obj file sa .mtl teksturama za daljnju 3D obradu.

Google Street View integracija

Kreirajte 3D Virtualnu prezentaciju i objavite svoju virtualnu šetnju na Google Street View-u.

  • Potrošači pri pretraživanju tvrtki 44% vremena koriste proizvode za karte poput Google Maps-a. U prosjeku 41% tih pretraživanja mjesta rezultira posjetom mjestu.*
  • Izgradite povjerenje 3D virtualnim obilaskom visoke kvalitete koji klijentima omogućuje da dožive vašu lokaciju i prije nego stignu
  • Za unose s fotografijama i virtualnim obilaskom dvaput je vjerojatnije da će stvoriti interes.
  • *informacije preuzete iz studije Ipsos

3D Info oznake

Daju interaktivnu informativnu dimenziju 3D objektu

Točke su vezane na objekte unutar 3D Virtualne prezentacije te im je moguće dodati opise i ugraditi gotovo sve - poput dodatnih fotografija, videozapisa ili audio datoteka. One pretvaraju vaš virtualni prostor u sredstvo za komunikaciju s udaljenim suradnicima, potencijalnim kupcima ili globalnom publikom. Zamijenite stotine fotografija i video uradaka objekta sa jednim virtualnim prostorom za kompletnu i učinkovitu komunikaciju i dugoročno čuvanje zapisa i informacija.

Kontaktirajte nas +385 (0) 91 333 0 188 / e-mail:media@maruco.hr

Tko smo mi?


"Mi vjerujemo da je Vaš prostor vrijedan divljenja, da pobuđuje osjećaje ugode i zadovoljstva te je kreiran tako da privuče ljude unutar sebe. Naša misija je pružiti mu najbolju prezentaciju tako da osoba prilikom prvoga podražaja stvori snažnu emotivnu vezu i potvrdi svoju želju za boravkom u njemu."
Projekt Maruco Media osmislili su i realizirali Marin i Tina Barišić, poslovni partneri, ujedno i supružnici. Godinama su gradili karijere u IT sektoru i ekonomiji, a za života u Amsterdamu, radili su na projektima istraživanja tehnologija za mjerenje posjećenosti, kretanja i analize ponašanja potrošača u prodajnim prostorima. Shvatili su jedno: novo vrijeme donosi i nove izazove - te pokrenuli ovaj projekt kojim žele uvesti novinu na hrvatsko tržište te pomoći kompanijama koje, napose u turističkom sektoru, kao i sektoru nekretnina, žele biti korak ispred . Radi se o interaktivnim, virtualnim 3D prezentacijama, koje je moguće koristit kao marketinški alat i za otvorene i zatvorene prostore. Prostor se snima u horizontalnim i vertikalnim smjerova i dostupan je online 24 sata, što ga čini idealnim za prezentaciju hotela, apartmana i cjelokupne turističke infrastrukture, ali i muzeja, galerija i javnih ustanova. S entuzijazmom i podrškom kolega i prijatelja, ulažući u cutting edge opremu, uvjereni su da je samo pitanje vremena kada će svi objekti šire namjene biti predstavljeni u 3D virtualnom svijetu.

Bilo koja napredna tehnologija je ekvivalentna magiji. - Arthur C. Clarke