Hrvatski English Deutch Italiano France Spain Portuguese Sweden Denmark Hungary Hungary Hungary Hungary Hungary
   
 
 
 
 
 
 
 
GPS koordinate:
N 43° 30' 24'' / E 16° 26' 45''
 

Villa Ana smještena je u staroj jezgri grada Splita (Radunica) sa vlastitim parkiralištem. Blizina trajektne luke, željezničkog i autobusnog kolodvora (500 m), omogućuju brz i atraktivan smještaj.

S pet luksuznih trokrevetnih soba (telefon, SAT-TV, klima, mini bar, itd...) i restoranom, unutar restaurirane srednjovjekovne kamene kuće lijepe poput stare jezgre Splita, učiniti će Vaš boravak ugodnim i interesantnim.


SPLIT
- Njegovi stanovnici, vedri i nasmijani, južnjački bučni, ali uvijek prisni, dočekuju vas otvorena srca. Želimo da se u našem gradu osjećate kao domaći, da upoznate njegove povijesne spomenike, ali nadasve njegove ljude. Znamenitosti i prirodne ljepote grada i okolice zadivit će vas i nadahnuti, a ako vas ponekad umori šarenilo i buka ovog temperamentnog južnjačkog grada, prošetajte tihim naseljima, mirnim uvalama, šumama i šetalištima.

Split je smješten na poluotoku, omeđen morem i grebenima Mosora i Kozjaka. Na južnim padinama poluotoka izrastao je moderan grad u kojemu su se pretočila stara pučka naselja od Gradske luke do Stobreča. Split je veliko povijesno, upravno i vjersko središte Hrvatske.

Split ima mediteransku klimu i vegetaciju. Srednja godišnja temperatura je 15,7°C. Sunce godišnje sija oko 2700 sati.
 
Villa Ana - Facebook
Službena stranica grada Splita!
Službena stranica grada Splita!
 
 
 
 
Copyrights 2011. - Villa Ana Split - web design&hosting by www.st-print.hr