Odjeća proizvedena od certificiranog, 100% organskog pamuka

Nudimo kvalitetnu odjeću izrađenu od 100% organskog pamuka i proizvedenu prema "Fair Trade" standardu.
Također možemo izraditi strojni vez - štik na odabranim proizvodima po Vašoj želji također upotrebljavajući ekološki prihvatljiv repromaterijal.

 

Odjeća proizvedena od certificiranog, 100% organskog pamuka

Pregledajte proizvode

Zašto odabrati Mediateks?

20230823 195418

Strojni vez-štik

Za agencije koje žele  "zeleno" u svojoj promociji,  na kupljene proizvode kao što su odjeća, kape, torbe i torbice, radimo strojni vez - štik raznih motiva po Vašoj želji prema dostavljenim skicama, crtežima ili fotografijama. Također radimo i uslugu štikanja na dostavljenim proizvodima i materijalima.

Torbe izrađene iz organskog pamuka

Westford Mill® je mjesto gdje se etičko susreće s praktičnim - proizvodi dizajnirani za život i dom koji vam pomažu da odgovornije rebrendirate, stilizirate održivije i opremite s ekološki osviještenim načinom razmišljanja. Kolekcije su izrađene i uređene promišljenim dizajnom, korištenjem promišljenih procesa koji pomažu u ograničavanju utjecaja na okoliš, smanjenju otpada i pomažu nam pomaknuti se prema održivijoj budućnosti. Marka je također dom  EarthAware® obitelji proizvoda, gdje je svaki proizvod organski te etički  proizveden. S dovoljno mogućnosti za ukrašavanje, Westford Mill® proizvodi pružaju savršenu priliku za jačanje eko stila kod promidžbe vaše tvrtke.

westford 3

Istaknuti proizvodi

THIS IS NEUTRAL®
Neutral® je odjeća vrhunske kvalitete za muškarce, žene i djecu, proizvedena i certificirana u skladu s najvišim društvenim, etičkim i ekološkim standardima u svijetu. Certifikati definirani i nadzirani od strane vanjskih organizacija, jamče da je svaki Neutral® proizvod proizveden s istinskim poštovanjem prema ljudima i planetu. Odjeća dolazi s oznakama certifikata te kroz brend   Neutral®   možete podijeliti svoje inspirativne priče na majici koja vam ionako treba.

Neutral® LogoCertificates 768x447 white