Knjigovodstveno-računovodstvene usluge

Poslovno savjetovanje

Društvo MAT KONTO d.o.o. osnovano je 1997. godine i do danas uspješno vodi knjigovodstvo i računovodstvo nizu hrvatskih poduzeća i obrtnika, te raznim samostalnim zanimanjima i stranim predstavništvima.

vaš pouzdan partner

MAT konto d.o.o.

Društvo MAT KONTO d.o.o. osnovano je 1997. godine i do danas uspješno vodi knjigovodstvo i računovodstvo nizu hrvatskih poduzeća i obrtnika, te raznim samostalnim zanimanjima, stranim društvima i predstavništvima.
Prvenstveno smo usmjereni prema mikro i malim poduzetnicima, a uspješni smo i u suradnji s velikim, prvenstveno stranim kompanijama te se prilagođavamo njihovim programskim rješenjima i rokovima izvještavanja.
Zahvaljujući stručno osposobljenim djelatnicima i suvremenim softverskim rješenjima, našim klijentima nudimo cjelovitu knjigovodstvenu i računovodstvenu uslugu koja je u potpunosti usklađena sa zakonima i propisima Republike Hrvatske.

ZAŠTO IZABRATI NAS

0
godine iskustva
0
korisnika
0
grupa usluga
0
% na dispoziciji

KNJIGOVODSTVENO-RAČUNOVODSTVENE USLUGE:

DRUŠTVA – OUTSOURCING
DRUŠTVA – SUPERVISION
OBRTNICI – SLOBODNA ZANIMANJA
NEPROFITNE ORGANIZACIJE
STRANA PREDSTAVNIŠTVA
OSTALE USLUGE
Računovodstvo

ŠTO JE TO?

Računovodstvo je dio informacijskog sustava i prvenstveno mora managementu osigurati informacije potrebne za donošenje ispravnih poslovnih odluka. Kvalitetna informacija mora biti pravovremena, relevantna, točna i cjelovita. Samo takva informacija omogućit će objektivno sagledavanje financijskog položaja, rezultata poslovanja i novčanih tokova te donošenje poslovnih odluka kojima ćete iskoristiti poslovne prilike i izbjeći neugodne situacije.