Kosa stubišna platforma
Zahvaljujući svojoj kompaktnoj konstrukciji, KOSA STUBIŠNA PLATFORMA može se jednostavno ugraditi i prilagoditi gotovo svim vrstama stepeništa uz minimalne građevinske preinake. Iz svog asortimana nudimo Vam platforme širokog spektra od onih najmanjih - dim. 830x700 mm, do onih najvećih - dim. 1050x900 mm. Kosa stubišna platforma prikladna je za ugradnju unutar stambenih i poslovnih prostora, javnih ustanova, vrtića, škola, restorana, zdravstvenih ustanova, muzeja, kazališta, kina, knjižnica, športskih i sličnih prostora.

Kosa stubišna stolica
Stubišna stolica je specijalno dizajnirana za savladavanje svih vrsta kompliciranih stubišta sa zavojima, srednjim stajalištima i hodnicima.

Osobna dizala
U našem širokom asortimanu proizvoda naći ćete hidraulična i električna dizala, koja opcionalno možemo ponuditi u dvije varijante, odnosno sa ili bez strojarnice. Izvedbu kabine dizala možete odabrati prema Vašim željama i potrebama, a u skladu sa našim bogatim programom proizvoda i materijala. Obzirom na današnju sve veću potrebu za uključenje dizala u požarni sustav objekta, iz naše linije proizvoda odaberite protupožarna vrata u skladu sa svjetski priznatim normama. Opcionalno nudimo ugradnju dvosmjernog uređaja govorne veze na relaciji kabina dizala - upravljački uređaj, te uređaja za evakuaciju u slučaju nestanka električne energije ili u slučaju požara.

Mini dizalo - MINI LIFT
Omogućuje invalidnim osobama u kolicima dostupnost svim objektima, javnim ili privatnim, a kojima je pristup onemogućen arhitektonskom barijerom

Ugrađena dva panoramska mini dizala
Početkom ljeta 2017. godine ugrađena su dva panoramska mini dizala u bližoj okolici Rijeke. Jedno je ugrađeno na pročelju obiteljske kuće u Vozilićima, dok je drugo smješteno unutar Obiteljskog doma za starije i nemoćne osobe u Ičićima. Oba mini dizala ugrađena su unutar čelične konstrukcije voznog okna, ostakljene sigurnosnim lamistal staklom. Mini dizala opslužuju dvije etaže, a svojom brzinom kretanja od 0,15 m/s udovoljavaju svim postavljenim prohtjevima za prijevoz invalidnih osoba i osoba smanjene pokretljivosti. Nosivost ugrađenih mini dizala iznosi 400 kg.