EROTSKE PRIČE I FANTAZIJE



ponedjeljak, 21.05.2007.

Nitko kao ona

| EROTSKE PRIČE | - Ispijmo jedna drugu do posljednje kapi… - preklinje me isprekidanim glasom. S glavom ponovo među Njenim nogama, osjećam hrapav jezik na svom klitorisu. Slijedimo pokrete jedna drugoj. Jezici nam sve brže kruže oko dražica, dok prsti u vrućim jamicama igraju svoj vješti ples. Savršenstvo! Ni jedan mi muškarac nikada ovako nešto nije mogao ni znao priuštiti, sretno razmišljam. To nježno palacanje u mojoj nutrini od koje mi stražnjica trne a mačkica bridi

Na obali nema života. Izuzev onih nekoliko toplih mjeseci, kad inače krv jače kola žilama i kad se u životne slasti zagriza punim ustima, sve ostalo vrijeme je jedno veliko mrtvilo. Poznata mjesta, još poznatije face, čiju dužinu pimpača već znaš napamet, a o ljubavnim umijećima da i ne govorimo.

Vucaranje dosadno poznatim okružjem, prepričavanje ljetnih avantura, prisjećanja na sezonske, brzopotezne jebače, trljanje unutrašnje strane bedara o meku podatnu tkaninu vunenih hlača i slinjene pičkice za nekim boljim, toplijim vremenima.
Jedna od mojih životnih vrlina je strast za novim. Još u osnovnoj školi žudjela sam za nepoznatim i nedokučivim. Kako? Zašto? Zbog čega? Bila su moja omiljena pitanja koja sam postavljala ama baš svima. Roditeljima, robusnim stričevima, čangrizavim nezadovoljnim tetkama, učiteljicama s tankim, stisnutim usnicama, prijateljima iz susjedstva za koje sam držala da znaju više… Teme svekolike, nepoznanica bezbroj, na čelu kojih se, poput zavijorenog barjaka, kurčio tajanstveni svijet odraslih kao izazov mojoj seksualnoj neprosvijećenosti.

Nikada me nisu privlačile žene. U seksualnom smislu, dakako. No, kad je Ona kročila u dvorište, pritisnuta teretom elegantnih putnih torbi ali obasjana osmijehom, zadrhtala sam od ugode. Visoka i vitka, velikih grudiju i čvrstih, jakih nogu u izblijedjelim trapericama, kratke plave kose, bila je prototip žene kakva sam oduvijek željela postati. Onakva za kakvu se tipovi otimaju i kurac im zaslini od same pomisli da bi ovakvu mogli pojebati.
Da se u tom, meni nepoznatom svijetu, događa nešto novo, neobično koliko i uzbudljivo, upozorili su me znakovi zapaženi još u ranome djetinjstvu. Majčini isprekidani uzdasi tek nalik jecajima i očevo roptanje, što se čulo iza zatvorenih vrata njihove sobe, prigušen smijeh i čavrljanje koje bi uslijedilo nakon toga, njihovi brzo izmijenjeni pogledi, kad bih iznenada banula u kuću, zatičući ih u zagrljaju u uglu sobe ili na ivici raskošnog trosjeda ili kad bi otac svojim snažnim šakama mazio majčinu čvrstu stražnjicu, dok bi se ona, smijuljeći se, vrzmala oko štednjaka. Nedoumice i pitanja koja su se čitala u mojim očima, ostajali su bez odgovora, obično popraćena tajanstvenim došaptavanjima.

Ulazak u pubertet donio mi je neočekivane promjene, prvenstveno tjelesne dakako, ali i odgovore na nikad odgovorena pitanja koja sam postavljala starijima. Znatiželjno sam gutala sve što je imalo veze sa seksom, teorijski se potkivajući za tajanstvene užitke koji su bili preda mnom. Otkrivanje uzbudljive igre prstićima po mojoj brazdi tek obrasloj prvim paperjem ubrzo se pokazala nedovoljnom. Nije da nisam uživala.

Ali ja sam htjela žešće i jače, da stenjem od užitka pritisnuta čvrstim muškim tijelom dok mu kurac svrdla u mojoj jamici. Da se zajedno s njim tresem u orgazmičkoj groznici, da njegov nabrekli ud osjećam prstima, usnama, vlažnom brazdom... da osjetim miris muškosti, uzbudljivu vlagu dlakavih jaja i sedefastu glatkoću zacrvenjelog glavića.

A kad se to sve konačno dogodilo, na svoju veliku žalost ostala sam razočarana. Izuzev nekoliko prvih bolnih fukova, ostali su mi donosila blagu ugodu i površno zadovoljenje, ali ne i strast i ispunjenje za kojima sam toliko žudjela.

Tješeći se da je u pitanju neiskustvo lokalnih jebača, posegnula sam za sezonskim, svjetonazornijim kurčevima, koji su svrdlali iskusnije, dublje i dulje, ali također bez većeg uspjeha. Naučila sam sisati, fafati, pušiti, žvaliti, grickati, gutati, pljuckati, lizati, masirati, njušiti, vrtjeti, stezati, propinjati se, jebati, biti jebana, drkati, natezati, usisavati, pokazivati se i prčiti, ali pravo zadovoljstvo doživljavala je uvijek samo ona druga, muška strana.

Zato se vraćam na početak priče u kojoj za sve okrivljavam učmalost i zaostalost provincijske sredine, žudeći za ljetom kad naše malo mjesto postaje na kratko svjetskom metropolom, primajući u svoje okrilje bjelosvjetske putnike željne pravog odmora i nezaboravnih doživljaja. A koji su pritom spremni uzvratiti istim. No, i u toj međusobnoj razmjeni seksualnih iskustava s prepotentnim i iskusnim došljacima, nisam uspjela dosegnuti zvijezde, makar sam se poslije takvih jebačina osjećala daleko bolje.

I tko zna koliko bih još lutala prosvjetiteljskim putem vlastitog nagona da u jednom od apartmana koje su moji roditelji iznajmljivali za ljetnih mjeseci, kako bismo mogli preživjeti zimu, nije odsjela privlačna kontinentalka.

Nikada me nisu privlačile žene. U seksualnom smislu, dakako. No, kad je Ona kročila u dvorište, pritisnuta teretom elegantnih putnih torbi ali obasjana osmijehom, zadrhtala sam od ugode. Visoka i vitka, velikih grudiju i čvrstih, jakih nogu u izblijedjelim trapericama, kratke plave kose, bila je prototip žene kakva sam oduvijek željela postati. Onakva za kakvu se tipovi otimaju i kurac im zaslini od same pomisli da bi ovakvu mogli pojebati.

Poslije samo nekoliko dana postale smo prijateljice. Gotovo da se nismo odvajale, bez puno priča uživale smo jedna uz drugu. Uz Nju sam provodila sve slobodno vrijeme, neprestano se diveći Njenoj pojavi, uživajući u Njenim pričama, zavideći Joj na savršenim oblinama i pritajeno likujući pred mjesnim osvajačima koje, usput rečeno, moja gošća nije ni pogledala, uživajući zbog činjenice da je od svih odabrala upravo mene.

Prije Njenog dolaska gotovo da ne bi prošla večer a da se ne bih s nekim pojebala. Vruće ljetne noći, pjev zrikavaca i miris mora, predstavljali su za moju seksualnost pravi izazov. Probuđena strast, zatomljivanja tijekom dugih zimskih mjeseci, tražila je svoje i ja sam se dragovoljno podavala, šireći noge namjernicima u želji da doživim nezaboravnu strast koja mi je i dalje tvrdoglavo izmicala. Uz Nju sam zaboravila na muškarce.

Odjednom sam počela gledati na njih kao na privlačne igračke koje su bile dovoljne sebi samima i bez kojih život ipak može biti lijep. Naročito kad je uz mene netko poput Nje, kojoj ni jedan muškarac ni iz bliza nije dorastao.

Slutila sam da se sa mnom nešto čudno događa. Nešto što si nisam mogla objasniti. Tek nemirne, dobrim dijelom probdjevene noći kad bih se prevrtala po ležaju, uzaludno masturbiranjem pokušavajući povratiti mir, upozorile su me da sam zaljubljena. Ja zaljubljena? U koga? U Nju, u Nju, ritmički su mi odgovarali vješti prsti dok su bjesomučno rovali po mojoj usplamtjeloj pičkici. A ja bih doživljavala orgazam za orgazmom, prizivajući u sjećanje Njene velike grudi, grlen smijeh i čvrste butine posute jedva vidljivim zlaćanim dlačicama.

Zaspala bih donekle zadovoljena, nemirnim snom, trljajući tijelo o zgužvane plahte i želeći Je pored sebe. Ujutro bih se budila posramljena vlastite želje, ali nestrpljiva da svoju obožavanu vidim što prije.

Na javi, ničim Joj nisam odavala koliko me privlači. Kao uostalom ni ona meni. Ničim nisam dala naslutiti svoju pritajenu želju, tu zabranjenu ali slatku zaljubljenost, premda mi je intuicija govorila kako ni Ona prema meni nije ravnodušna. A onda je svanulo jutro koje je promijenilo sve. Kao nekoliko puta do tada donijela sam Joj doručak u sobu. No, toga jutra, umjesto da rastvorim žaluzine, privučena Njenim snenim, kasno prikrivenim čeznutljivim pogledom, odložih poslužavnik na stolić u uglu i približih se njenom uzglavlju. Nijemo smo se promatrale pokušavajući pogledima kazati ono što se nismo usuđivale riječima. Tad Ona pruži ruku.

- Dođi!
Kao opijena sjela sam na ivicu ležaja. Stišćući Joj vruć dlan osjetila sam kako se moj znoji, dok mi se u tijelo počinje uvlačiti nemir. Igra prstima, milovanje unutrašnjosti dlana, glađenje podlaktice. I ponovo:
- Dođi!
Odmaknuvši plahtu i ispruživši ruke svojim golim, preplanulim tijelom propne se ka meni.
- Imaš li hrabrosti?

Umjesto odgovora, ne skidajući pogleda s Njenog lica, razodjenuh se u nekoliko usporenih pokreta. Njen topli dlan na mome licu, moja nervozna ruka na Njenom glatkom vratu. Ne mogavši više izdržati, nagnem se nad Nju. Poljubac u kosu, u udubinu vrata, u jedno pa drugo oko, kratki uzdah i dodir usnica. Rastvorile su se u istom trenutku, uvlačeći jezik u potrazi za mojim. Tada sam je osjetila po prvi put u svojemu životu, tu dosad nepoznatu žestinu strasti koja me je gurnula u Njezin zagrljaj. Vruće, vlažne usne, usko toplo nepce, nježnije i podatnije od ma kojeg muškog, mali drhtav i brz jezik koji se nestrpljivo uguravao pored moga prisiljavajući mi žlijezde slinovnice na nekontrolirano lučenje.

Nestrpljive ruke istražuju tu stranu put, a opet tako poznatu i blisku. Glatka mekana koža, čvrste jedre grudi čije bradavice pod mojim prstima bride i crvene. Morala sam ih osjetiti pod jezikom. Grickajući ih, osjećajući njihovu hrapavu nježnost plašim se kako ću se ugušiti od žestine osjećaja u sebi. Nježno Joj gnječim dojke i dalje Joj dražeći bradavice jezikom, dok se Ona propinje i stenje poda mnom. Pa me gura u stranu i sad Ona poseže za mojim dojkama, gricka ih i palaca jezikom. Bože, kakvog li uzbuđenja! Pokušavam prizvati one svoje mnogobrojne ljubavnike i osjećaj kad su mi oni radili to isto. Bezuspješno jer nisu. Ovo s Njom, ovo je ono pravo i neponovljivo!

Za trenutak podiže glavu. Zajapurena je i sretna, gleda mi usne. Polako me poliježe na leđa pa se nadvije nada me. Ljubi me i poklapa svojim tijelom. Dojka na dojci, trljaju se bradavice, njena mahovina na mojoj. Dlačice nam se isprepliću. Osjećam kako su njezine guste i oštre. Propinjem se. Trljamo svoje brežuljke jedan o drugi. Najprije polako i nježno, ispitivački, da osjetimo koliko nam godi, potom sve brže prema bjesomučnom.
Podižem nogu.

Glatka mekana koža, čvrste jedre grudi čije bradavice pod mojim prstima bride i crvene. Morala sam ih osjetiti pod jezikom. Grickajući ih, osjećajući njihovu hrapavu nježnost plašim se kako ću se ugušiti od žestine osjećaja u sebi. Nježno Joj gnječim dojke i dalje Joj dražeći bradavice jezikom, dok se Ona propinje i stenje poda mnom. Pa me gura u stranu i sad Ona poseže za mojim dojkama, gricka ih i palaca jezikom. Bože, kakvog li uzbuđenja!
Uguravam je u Njeno međunožje pa Joj natkoljenicom nastavljam trljati mačkicu. Ona ječi od zadovoljstva. Za uzvrat mi u zube ponovo uzima bradavicu. Siše i gricka, čas jednu, čas drugu. Istom brzinom i ritmom kako ja Nju nadražujem nogom. Njena ruka luta mojim tijelom. Za trenutak se zaustavlja na pupku, kratko mrsi splet dlačica na pubisu, potom srednjakom kreće u potragu za klitorisom. Dražica je dočekuje nabrekla i puna želje, zapravo predstavlja mene. Pretvara se u čitavu mene, i ja u nju. Osjetivši topao i vješt prst kako klizi mojom brazdom, čini mi se da se sva pretvaram u jednu veliku nezasitnu pičku koja hoće još i još. Koja hoće cijeli svijet, koja želi konačnu zadovoljštinu i ispunjenje.

Bjesomučno se pomičem u ritmu kakav mi Njezin prst diktira. Sve luđe i bješnje, sve brže… Razmičem noge, zaboravljajući na Njezinu pičku. Potpuno se prepuštam Njenim prstima, uzdrhtala, s bombom među nogama u slasti orgazma. Ugriz vlastite nadlanice, suspregnut jecaj i pred očima na tisuće zvjezdica s Njenim likom. S dahom koji se polako smiruje padam pored Nje. Smiješim joj se. Ali, Ona ne posustaje. Liježe na mene i svojom nabreklom pičkom ponovo počinje trljati moju. Uspravljamo se u sjedeći položaj. Poduprte rukama bjesomučno se mačkicama trljamo jedna o drugu. Ćutim koliko je vlažna. Moja ili njena? Svejedno, kao da je jedna. Sokovi su nam se ispremiješali, a pičke stopile jedna u drugu.

Ponovo gubim razum. Dišem duboko, s pritajenom radošću, jer slutim da je ovo tek početak, da još ništa nije gotovo. Otvaram oči. Gledam Njezino znojno i ozareno lice, glava Joj je zabačena jer je potpuno usredotočena na trljanje naših ožednjelih pičkica. Odjednom se zaustavljam. Spopada me luda navala strasti i želja koju ne mogu niti želim suzbiti.
- Moram te okusiti.

Ne čekajući Njen odgovor odmičem se i povaljujem Je na leđa. Saginjem glavu i ostajem zapanjena pred nezaboravnom slikom uzdrhtale pičke koja traži svoje, svoj užitak, svoje zadovoljenje. Za trenutak se divim nabrekloj ružičastoj brazdi što pred mojim očima pulsira od strasti. Vlažna je i mirisna. Omamljujuća. Ne oklijevajući zabijam glavu među Njene noge. Usnicama prelazim preko plavih i mokrih dlačica, istražujem. Nailazim na velik i natečen klitoris. Uzimam ga u usta. Sišem ga, grickam, kružnim pokretima vrtim jezikom oko njega. Slatkasti vonj pičke me izluđuje. Još više saginjem glavu i jezik guram duboko među bujne usmine.

Mmmm, kakva slast! Želim je ispiti do dna. Jezikom vrludam po Njenoj jamici, istražujem glatke, vruće i vlažne stjenke. Njeno tijelo se počinje trzati, pomiče se poda mnom.
- Želim se okusiti! - čujem je gdje stenje.

Nevoljko izvlačim jezik iz pomahnitale jame, jer Joj želim ugoditi, i pentram se na Nju. Pružam joj usta da iz njih isiše svoje sokove. Ni to je ne zadovoljava.
- Ispijmo jedna drugu do posljednje kapi… - preklinje me isprekidanim glasom.

S glavom ponovo među Njenim nogama, osjećam hrapav jezik na svom klitorisu. Slijedimo pokrete jedna drugoj. Jezici nam sve brže kruže oko dražica, dok prsti u vrućim jamicama igraju svoj vješti ples. Savršenstvo! Ni jedan mi muškarac nikada ovako nešto nije mogao ni znao priuštiti, sretno razmišljam. To nježno palacanje u mojoj nutrini od koje mi stražnjica trne a mačkica bridi. Ponovo se sva pretvaram u pičku. Usredotočujem se na Njen najosjetljiviji dio, upravo kao i Ona na moj. Uz prigušeno stenjanje s tijelima koja se tresu, istovremeno dovodimo jedna drugu do vrhunca. Kao uhvaćene u nedopuštenoj krađi, sretno se smiješimo jedna drugoj.

- Nikad prije nisam se ljubila sa ženom - priznajem joj.
- Vjeruj mi, ni ja! - iskreno mi uzvraća.
- Ali ni najmanje ne žalim. Bilo je savršeno. Hvala ti!
- Dobrodošla u moj život, ljubi me u uho.

Od tog jutra svaki smo trenutak provodile zajedno, posvećene svojoj ljubavi. Osjećala sam se beskrajno sretnom i beznadno zaljubljenom. Bez imalo grizodušja, jer, konačno sam se osjetila u potpunosti ispunjenom i zadovoljenom. Naposljetku sam pronašla sebe.

Otišla je jednog jutra, tiho i bez pozdrava, dok sam ja još sanjala svoje slatke snove. U prvi sam mah mislila da ću poludjeti od tuge izazvane Njezinim izdajničkim činom. No, kad sam bolje promislila, razumjela sam je potpuno, pa ipak jedva uspjevši odoljeti užasnoj potrebi da je pronađem i zauvijek ostanem s njom. Shvatila sam suštinu koju je Ona očito već prije znala, da se ovakve stvari događaju samo jednom u životu i da upravo zbog toga ne traju dugo.

Lijepo i kratko, ali nezaboravno ljubavno iskustvo s tom ženom, jamačno će u meni ostaviti neizbrisiv biljeg. I premda sam mlada, a život je preda mnom, bojim se da više nikada neću upoznati, voljeti i okusiti nekoga poput Nje. Nikada više… Ali tko zna... Smokva.com

21.05.2007. - 11:33 - Komentari (9) - Isprintaj - Erotske priče | Nitko kao ona

subota, 20.01.2007.

Goropadna gospodarica

| EROTSKE PRIČE | On se baš poput psa nosom zabi u moje međunožje, zatim me nekoliko puta dugim lizom, od anusa do vrha klitorisa, polizao. Uhvatio je jezikom obrađivati moj klitoris, povremeno ga nježno grickajući, sve dok nisam svršila

S bivšim dečkima održavam veze prijateljske, poslovne, poznaničke…, u nedostatku kurca - ljubavničke, sve dok mi to odgovara. Znam, nisam fer, ali… S jedne strane ne mogu baciti iza sebe vrijeme provedeno s njima, kao da nikada ništa nije bilo, a s druge strane u tim novim odnosima uvijek se nauči nešto novo…

S Markom sam održavala prijateljsku vezu, koja bi zbog njegovih povratka u prošlost i želje za ponovnim početkom obično pucala na neko vrijeme. U tim prekidima našeg strastvenog prijateljstva namjerno bih ga izbjegavala izmišljajući razno-razne razloge, tipa prevelike zauzetosti ili izmišljenih bolesti. No, u vrijeme kada bi on bio “normalan”, kada bi se ponašao prijateljski prema meni, znalo je biti zabavno i zanimljivo. Za danas je najavio da će me posjetiti, a ja sam, naravno, uletila u svoj stan pet minuta prije njegova dolaska. Upravo sam bila razodjenula majicu i suknju kad me prekine zvono na vratima.

- Trenutak - oglasih se, dok sam se ogrtala svilenim ogrtačem skrivajući čipkasto, vrlo provokativno, crveno rublje.
- Hej - pozdravih ga smiješeći se. - Upravo sam došla - odmah opravdavši svoj polugoli izgled.
- Bok, ma nema veze - rekao je smiješeći se.

No, Marko je poslušno počeo lizati sare mojih kožnih čizama. Gledala sam ga odozgo kao siroče, kao beskičmenjaka, kao… bijednog roba. Uglavnom, bilo mi ga je žao, a onda se on poput mačke počeo glavom maziti o tu čizmu, pa o bedro, zadirući prema mom obrijanom međunožju. Razvezala sam kućnu haljinu i tanku svilenu traku zabacila oko njegovog vrata napravivši povodac kao za psa.
Po njegovom zadovoljnom pogledu bilo je više nego očito da mu to ne smeta. Otpratih ga do dnevne sobe, produžih u kuhinju i odmah mu donesoh njegovo omiljeno piće.
- Izvoli. Idem se presvući, odmah ću biti gotova.
- Nemoj - rekao je s onim čeznutljivim pogledom od kojeg mi odmah pada mrak na oči. Tu mi je pukao film, odnosno moje se raspoloženje drastično promijenilo.
- Bolje je da se presvučem - rekla sam odriješito.
- Nemoj, tako si lijepa.
- Molim te, poštedi me - rekla sam vidno nabrijana, jer znala sam kamo vodi cijela priča. Opet će cviliti, kumiti i moliti da ponovno budemo zajedno, a meni se to više ne da. Do zaključka da nemamo razloga započinjati vezu, došla sam odavno. Budući da on nije posustajao od svoje tvrdoglave namjere da me ponovno osvoji, svaki puta bi me sve više nervirala ta spoznaja beznadežnog slučaja.

- Dobro, što ti hoćeš od mene - nastavila sam u nabrijanom tonu. - Ti znaš da mi ne možemo skupa. Ta veza bi bila čisto mučenje.
- Pa, htio bih samo malo neobaveznog seksa - odgovorio je.
I tu se cijela priča okrenula za 360 stupnjeva. Zapravo, ostala sam frapirana činjenicom da on od mene više ne želi emotivno već samo fizički.
- Dobro, ako jesi za malo neobaveznog seksa, igrat ćemo moju igru - rekla sam ne sluteći kamo će me ta igra odvesti. Stavila sam čizmu na stol, svileni ogrtač je skliznuo s noge i otkrio visoke crvene čarape i haltere.
- Liži! - naredila sam i čekala u biti da odustane od svoje namjere.

No, Marko je poslušno počeo lizati sare mojih kožnih čizama. Gledala sam ga odozgo kao siroče, kao beskičmenjaka, kao… bijednog roba. Uglavnom, bilo mi ga je žao, a onda se on poput mačke počeo glavom maziti o tu čizmu, pa o bedro, zadirući prema mom obrijanom međunožju. Razvezala sam kućnu haljinu i tanku svilenu traku zabacila oko njegovog vrata napravivši povodac kao za psa.

- Idemo u spavaću sobu - naredila sam mu povlačeći improviziranu uzicu. On je pao na koljena i poslušno četveronoške krenuo za mnom. Bio mi je smiješan dok je gmizao po podu u svom besprijekorno skrojenom odijelu. Grleno se nasmijah cijeloj situaciji. Ova igra me je počela zabavljati.
- Sjedi! - naredih mu, kad smo došli u spavaću sobu. Poslušao je moju naredbu zadovoljno. Primijetih da i on uživa u ovom igri.
- Laj! - rekla sam misleći da pretjerujem, ali ne - on je počeo lajati i ja se nasmijah.
- Tiho! K nozi! - naredih mu, a on još jednom neposlušno zalaja.
- Zločesti dečko - ljutila sam se udarajući ga rukom po guzi. Zatim sam ga povukla za uzicu i odvela do kožne fotelje koja je stajala u kutu sobe. Udobno sam se zavalila i zapovjedila mu da sjedne ispred mene.
- Šta to ima tvoja gospodarica? - prolazila sam rukom preko čipkastih gaćica. On je cvilio i zabadao glavu u moju ruku.
- Ne! Dobar budi! - obratih mu se autoritativnim tonom, i on me posluša. Nastavila sam se maziti i cijela igra me počela paliti. Maknula sam gaćice, moja mačkica mokra od sokova bila je spremna. Gledala sam ga u oči i masturbirala, a njegov pogled je nemirno bježao s mojih očiju na moju uspaljenicu…
- Liži me! - naredih mu. On se baš poput psa nosom zabi u moje međunožje, zatim me nekoliko puta dugim lizom, od anusa do vrha klitorisa, polizao. Uhvatio je jezikom obrađivati moj klitoris, povremeno ga nježno grickajući, sve dok nisam svršila. Doživjela sam nevjerovatno jak orgazam.

Dok sam se odmarala udobno zavaljena u fotelju, on je sjedio ispred mene i zadovoljno me gledao. Čizmom sam prolazila po njegovim jajima, pristiskala njegovu nabreklu batinu, pripremajući ga za sljedeću igru.
- Sjedi! - rekla sam dižući se iz fotelje. - Dobar dečko! - pomazih ga po glavi, jer je u hipu izvršio moju naredbu.
- Miran! - rekla sam puštajući uzicu. Odšetala sam nekoliko koraka od njega i stala na tepih na sredini sobe.
- Dođi!¨- naredih mu i on poslušno dopuza do mene. Razodjenuh ga. Njegov klipan stajao je nabrijan, velik i provokativan. Namjestih se ispred njega u pseću pozu, okrenuvši mu svoju čvrstu guzu. Maknula sam tanku trakicu tanga gaćica oslobodivši mu put do moje ustreptale mačkice. Pogledala sam ga preko ramena i naredila:
- Ševi me!

Uhvatio je svog klipana u namjeri da mi ga smjesti, ali ja nisam htjela takvu igru.
- Ne! Zločesti dečko! Pusti to!

I on je shvatio što želim. Svojim nabrijanim klipanom pokušavao je pogoditi moju vlažnu rupicu. Nakon par neuspjelih pokušaja, zabio se duboko u mene. Osjetih laganu bol i blaženo zadovoljstvo kada me je počeo silovito ševiti. Nabijao se duboko u mene udarajući jajima po mom klitorisu. Stenjao je od užitka nabijajući se sve žešće u mene, sve dok nismo istovremeno svršili i klonuli na sredini sobe, osjećajući impulse doživljenog orgazma. Nakon kratkog predaha, vratila sam se ulozi gospodarice:
- Zločesti dečko! Što si to napravio? - vikala sam na njega hineći zadovoljstvo.
- Kupi te svoje krpice, odmah! - naredila sam mu, i on ih je u trenu pokupio.

Uhvatih ga za uzicu i izvedoh iz stana. Odvezah ga i pokazah mu prstom niz dugački hodnik:
- Briši sada! I da te nisam vidjela do sljedećeg četvrtka - naredih mu i zatvorih vrata sva blažena od zadovoljstva. Smokva.com


utorak, 24.10.2006.

Strastveno ljuljanje na barci

| EROTSKE PRIČE | - Joooj, jebi, jebi, jebi, jebi! - vikala je, a on odgovarao: - Evo ti pičko, evo ti pičko... Svršili su zajedničkim dahtanjem, poput sprintera koji se dokazuju na kratkim stazama

- Pičko moja, joooj, pičketino, ufff, mogu ja jebati sve one mlade uspaljene pičkice, nema veze, uhhh, to su ti analfabete. Tvoja pička, jedinstvena žvakačica kurca, ohhh... ajde još malo raširi noge. To! TO!!! Ode mi kurac u nebesa.

Bili su na barci. Snažno građen muškarac odizao je teška vesla bez napora pa su brzo plovili ka slobodnoj pučini. Tamo gdje ih mogu vidjeti samo galebovi ili neki drugi jebači koji neće mariti. U kupaćim gaćicama koje tijesno obuhvaćaju guzove i donji dio trbuha, patila su mu zarobljena muda i narastao penis. Žena nasuprot njemu, u bijelom grudnjaku kroz koji su se ocrtavale nabrekle bradavice, sjedila je na provi barke. Dugačku, svilenu suknju je zadigla tako da može raširiti noge i pokazati veslaču svoje razgoljene guzove i pičketinu. Veslač je volio njezinu razrađenu rupu koja je širinom dokazivala čestu upotrebu. Imala je prirodnu, neobrađenu vaginu, s dugačkim, tankim, zgužvanim usminama koje se samo službeno zovu malim i s busenima nakovrčanih dlaka. Prašuma. U kojoj može živjeti samo divlja, neukrotiva pička.

Pa se baci na raskrečenu ženu i zabije joj nestrpljivu kurčinu, glatko u mokru, klizavu pičku, baš u trenutku kada joj je rodnica počela pulsirati u ritmu orgazma. Složno su zaplesali svega desetak pokreta, ali žestoko, raskalašeno u vrhuncu naslade, glasniji od galebova što su kreštali nad njima.
- Što ćemo sad? - upita.
- Diraj se!
- Tako da raspalim tebe ili sebe?
- Sebe... ja sam spreman.

Žena se prekrije komadičkom haljine, nagne se prema rubu barke i u dlan zahvati mora. Polije ga po svili preko međunožja i pred očima veslača pojavi se privid vagine. Gledao je kako se oslobađa grudnjak i počinje milovati lijepe, oble dojke, kružnim pokretima dlanova, povremeno pipkajući bradavice kao da provjerava jesu li dovoljno istaknute.

Istodobno je skupljala i širila butine sve dok ju nije obuzelo duboko disanje. Tada smakne suknju s trbuha i krene prstima prema vagini. Srednjak jedne ruke je zabila u rupu, a dlanom druge brzim kretnjama trljala područje klitorisa, sve snažnije uzdišući. Tako se dovela do stanja pred orgazmom pa legne na provu i vrisne:
- Ajde!

Veslač je čekao taj trenutak, gol, spreman za veliko finale. Vesla je već osigurao pa potrči k njoj, opasno zaljuljavši barku, što poprati glasnim komentarom:
- Nevera, spašavaj putnike!

Pa se baci na raskrečenu ženu i zabije joj nestrpljivu kurčinu, glatko u mokru, klizavu pičku, baš u trenutku kada joj je rodnica počela pulsirati u ritmu orgazma. Složno su zaplesali svega desetak pokreta, ali žestoko, raskalašeno u vrhuncu naslade, glasniji od galebova što su kreštali nad njima.

- Joooj, jebi, jebi, jebi, jebi! - vikala je, a on odgovarao:
- Evo ti pičko, evo ti pičko...
Svršili su zajedničkim dahtanjem, poput sprintera koji se dokazuju na kratkim stazama.
- Zlatna medalja - reče veslač izvaljen pokraj nje. Kurac mu se polako smanjivao i pretvaro u skromno pišalo.
- Kratko, al' slatko - odgovori žena, opružena pokraj njega.
- Bljuk, bljuuuk - udaralo je more o bokove barke što nju podsjeti na šum kakav čuje dok se samozadovoljava prstom. To mu reče.
- A, je li - zainteresira se veslač. - Mogu čuti?
- Ajde - odgovori ona i razmakne noge, a on se zagleda u svoj dlan kao da određuje kojim prstom će ju pojebati.

Zatim su more i pička složno zašumili... Smokva.com


ponedjeljak, 18.09.2006.

(St)rasna kurva

(St)rasna kurva

| Klasične erotske priče | Neumorno je lizao, sve dok njeni prsti nisu uronili u njegovu kosu, a s usana joj se oteo dug jecaj užitka. Tada je prestao, pa legao na nju i prislonio joj tvrd penis na ulaz u željnu pičku. - Daj mi ga... - zavapila je.

Dobro je biti bogat, pomislio je Jack dok je rasna tamnoputa prostitutka ulazila u njegov stan. Gledao je opčinjeno u njene duge tamne noge i stražnjicu sakrivenu tek uskom mini suknjom. Gledao je žedno u njene uspravne grudi što su se jasno ocrtavale pod kratkom majicom. Gledao je i bio sigurniji no ikad - dobro je biti bogat.

Čekao je još malo, samo jedva osjetno pomičući ud u njenoj ljepljivoj, mokroj nutrini, a onda, konačno, oštro zakucao penis duboko u prostitutkinu picu. Oteo joj se vrisak užitka, a on je nastavio divljim, žestokim kretnjama rasturati njenu unutrašnjost. Tresla se kao u groznici i dahtala, dahtala i stenjala. A on je likovao. Razbuktao je njenu strast i osjećao se moćno - nije želio biti samo jedna od njenih mušterija, jadnik koji plaća seks.
Nije se zamarao formalnostima. Nije joj ponudio piće. Ponudio joj je samo jedno - svoj ukrućen, uspravljen kurac. I ona ga je uzela. Klečala je pred njim i polako ga oblizivala, njen jezik klizio je niz njegov ud, pa uronio u nabrekle mošnje, zatim natrag, uz penis, do glavića, da bi konačno progutala čitavu spravu.
- Lezi - naredio je pokazujući joj prstom na prostran krevet. Tiho ga je poslušala. Očaran njome, raširio joj je nježno noge pa se primakao licem njenoj vlažnoj pici. Liznuo ju je lagano, uživajući u njenim sokovima, a potom krenuo agresivnije, obuhvatio je klitoris usnama, pa ga stao žustro dražiti brzim kretnjama jezika. Neumorno je lizao, sve dok njeni prsti nisu uronili u njegovu kosu, a s usana joj se oteo dug jecaj užitka. Tada je prestao, pa legao na nju i prislonio joj tvrd penis na ulaz u željnu pičku.
- Daj mi ga... - zavapila je.

Nije poslušao. Samo je sporo milovao kurcem kapiju njene požude, dražio ju i uživao u njenom iščekivanju, u sluzi koja je tekla iz nje po njegovom otvrdlom penisu.
- Daj mi... Ohhh... Trebam ga... Trebam da me jebeš... - šaputala je.

Opreznim pokretom ušao je u nju, ali svega nekoliko centimetara, pa se ponovo zaustavio i izašao. Zatim ga je vratio, ponovo ne dublje od dva - tri centimetra.
- Što mi to radiš... Ohh... Jebi me, jebi me... Želim te... - gotovo se tresla u transu.

Čekao je još malo, samo jedva osjetno pomičući ud u njenoj ljepljivoj, mokroj nutrini, a onda, konačno, oštro zakucao penis duboko u prostitutkinu picu. Oteo joj se vrisak užitka, a on je nastavio divljim, žestokim kretnjama rasturati njenu unutrašnjost. Tresla se kao u groznici i dahtala, dahtala i stenjala. A on je likovao. Razbuktao je njenu strast i osjećao se moćno - nije želio biti samo jedna od njenih mušterija, jadnik koji plaća seks.

Želio je da ona svrši, da ga zapamti, da ga želi.
I ševio ju je kao životinja uživajući u svakom njenom jecaju, u svakoj kapi vulvinih sokova koji su iz nje tekle u potocima. I uživao je kada je pohotno zavapila - Da, i tu - dok je polako prodirao u njen čmar. Rastvarala se pred njim i on je ulazio u taj pohotan šupak, ispunjavajući ju svojom batinom. Guzio ju je grubo, gledajući kako joj se lice izvija u grimasu strasti, i tek kada se zgrčila i uz vrisak svršila, tek tada dopustio je da iz njegovog kurca poteče rijeka sperme.

Dobro je biti bogat, pomislio je dok se njegov penis praznio u čmaru rasne prostitutke. Smokva.com

18.09.2006. - 17:22 - Komentari (3) - Isprintaj - Erotske priče | (St)rasna kurva

četvrtak, 27.07.2006.

Tigrica odjećom i djelom

Tigrica odjećom i djelom

| Klasične erotske priče | "Hoćeš me jebati?" rekla je. "Shvatit ću to kao retoričko pitanje," rekao sam i zažvalio je dok mi ga je ona vadila iz hlača. Već je dobrano nabujao, kao piton na napuhavanje, i ona klekne i stane ga dodatno napuhavati

"Bok," čuo sam prolazeći ulicom. Okrenuo sam se i imao što za vidjeti. Karolinu, moju bivšu djevojku.
"Kamo ćeš ti?" upitala me nakon što sam joj odzdravio.
"Evo sam krenuo doma," kažem joj, a ona će na to spremno:
"Daj, pozivam te na kavu."

Nije čekala da je odbijem, već se okrenula i svojim dugim nogama krenula prema kafiću preko puta. Gledao sam je i sjetio se svih dobrih jebačina s njom. One prve, kad smo se upoznali u diskaču, a poševili u njezinom automobilu, pa sve do one posljednje, oproštajne, u mom stanu, kad mi je ga tako dobro ispušila da mi je naprosto bilo žao reći joj da je kraj. Ali nisam više mogao s njom; njena nezasitnost me sve više opterećivala, i kad mi je bilo dosta, prekinuo sam. Makar mi je ponekad, kad sam gledao video snimke njenog striptiza, bilo prilično žao. Ali jebi ga.

Sjeli smo i naručili. Osmotrio sam je od glave do pete. Štiklice, duga crna kosa, dlakavije ruke, koje su podrazumijevale dlakavu pičku, što je Karolina uspješno rješavala potpunom depilacijom, velike grudi i mali trbuščić. Seksi. I te tanke ručice koje su mi toliko mnogo puta izdrkale kar.
"Nećeš sad početi sliniti," rekla mi je. "Jebačina je bila jedina dobra stvar koju smo imali."
"S tim se moram složiti," odgovorio sam joj. "S kim se sad jebeš?"
"Imam nekog tipa iz Švicarske," rekla je. "S njim kad je tu. Kad nije, s kim stignem."
"Je li on sada tu?" upitam, nevinašce jedno.
"Nije," rekla je i nasmijala se. I nakon kraće stanke me upitala: "Koga ti jebeš?"
"To je zapravo jedna jako zgodna i duga priča," rekao sam.
Ona se opet nasmije. Uhvatila me za koljeno.
"Pričaj," rekla je. "Imam vremena. A tko zna što se sve može dogoditi ako me raspališ..."
Prihvatio sam njenu igru.
"Znaš da često idem u knjižnicu."
"Učio si tamo," reče ona.

I tako sam je pičio i pičio i pičio, u zahodu ispred ogledala, sve dok cura nije svršila. Da je tako dahtala unutra, u knjižnici, mislim da bi joj oduzeli iskaznicu i ne bi joj je vratili dok god je živa. Stavio sam joj ruku preko usta da ne vrišti, a kad se zadovoljila, rekla mi je da joj ga izdrkam na sise.
"Sad idem iz neke navike, kompjutori i to. Tako sam ti jednom vidio jednu zgodnu pičku koja je oblačenjem otvoreno pozivala na ševu. Visoka, crna, tamnije puti, crne kose, malih ali čvrstih sisa, dobrih nogu. Taj je prvi dan kad sam je vidio nosila neku dekoltiranu majicu s tigrastim uzorkom. Sise su joj skoro ispale, Karolina! Ako je jedan muškarac taj dan učio, taj je bio slijep. Meni se digao na sam prizor. A bio sam baš na suprotnom stolu, čitao novine. I, naravno, mala me skužila. Kako ne bi, kad sam imao tako uske hlače. Ali nije ništa rekla, samo se nasmijala, a ja sam ustao i praćen tim njenim osmijehom otišao u zahod izdrkati. Kad sam se vratio, nje više nije bilo. I nije se vraćala tjedan dana.

"A vratila se u minici. Tigrastoj majici. Tada sam je u mislima počeo zvati Tigrica. Baš mi je tako djelovala, s hladnim plavim očima i od solarija potamnjelim dekolteom. Ja sam ovaj puta sjedio dva stola do nje, između nas je bio neki čudan tip, buljast, stariji. Ona me pogledala čim je došla, sjela i krenula na rad. Razmišljao sam bih li i ja otišao na još jedan rad, onaj ručni, a onda se faca između nas ustao i otišao. Da si, Karolino, vidjela te njene oči.

Plave kao led, a istovremeno tako jebežljive. Jedino što mi se na njoj nije sviđalo bile su njene naušnice, one velike, okrugle koje mi djeluju baš nekako prostački. Ali nema veze. Bio bih pretrpio naušnice samo da joj ga jednom zarijem do balčaka. Guzio sam je u mislima kad najednom ona sjedne na frajerov stolac i stavi mi ruku u međunožje. 'Idemo na zahod,' prošaptala mi je. 'Ja prva, ti navrati. Nemoj da te dugo čekam.' I otišla. Ja sam pričekao koju minutu, a onda odoh i ja. Zahod je bio prazan, baš kao i knjižnica. Kad sam ušao u ženski, ona me je spremno dočekala iza vrata, zaključavši ih svojim dugim, tankim prstima. 'Hoćeš me jebati?' rekla je. 'Shvatit ću to kao retoričko pitanje,' rekao sam i zažvalio je dok mi ga je ona vadila iz hlača. Već je dobrano nabujao, kao piton na napuhavanje, i ona klekne i stane ga dodatno napuhavati. Tako mi je dobro pušila, stvrdnuo se u trenutku. Bio sam sasvim spreman za jedan kliz u njenu pičku koja je, kako sam skužio, već odavno čekala na rasturačinu.

Tako vlažnu nakon samo nekoliko sekundi nisam nikad vidio. Uletio sam poput parnog stroja dok su joj iz onog tigrastog dekoltea ispale sise. Imala je krasne, lijepe, od uzbuđenja očvrsnule bradavice. Taj me prizor dodatno raspalio, pa sam je nabijao još brže i još jače, osjetivši svaki put kad sam prešao preko klitača. Bila je izbrijana, ali ne previše. Vita jela, zelen bor, to mi je bila prva asocijacija. I tako sam je pičio i pičio i pičio, u zahodu ispred ogledala, sve dok cura nije svršila. Da je tako dahtala unutra, u knjižnici, mislim da bi joj oduzeli iskaznicu i ne bi joj je vratili dok god je živa. Stavio sam joj ruku preko usta da ne vrišti, a kad se zadovoljila, rekla mi je da joj ga izdrkam na sise. Što sam i učinio. Tri poteza su bila dovoljna da joj razlijem pravu erupciju po tim cicicama, a zatim sam razmazao gustu tekućinu po njoj i još je jednom zažvalio. 'Vidimo se sutra?' pitao sam. 'Drugi tjedan,' rekla je navlačeći tigrovinu preko spermom okupanih grudi.

"I što je bilo drugi tjedan?" pitala me Karolina. Po sjaju u njenim očima znao sam da se navlažila i da će mi ovaj dan sasvim dobro završiti. Žudio baš za sam njenim usnama oko mojeg kurca.
"Došla je, obučena u neku crnu usku dolčevitu i traperice, nimalo tigrasta, ali jednako mačkasta. Sjela je do mene, jer sam joj čuvao mjesto. U tih sam tjedan dana drkao dosta često misleći na nju, na moju tigricu, i kad je sjela do mene i nasmijala mi se, digao mi se u roku odmah.
"Hoćemo?" rekao sam i ona me upita:
"Toliko si napaljen?"
"Mogao bih te tu, iza ove police," rekao sam. "Eto koliko sam napaljen."
"Strpi se minutu, dvije, slatki," rekla je i otvorila knjigu. Kažem ti da u tih pola sata koliko je čitala nisam odmakao dalje od te strane koju sam radio kad je ona došla, vitka i graciozna, obrijane mace. A kad je ustala i odvukla me za sobom iza police, mislio sam da ću se izliti."'Nemoj me sad razočarati, kopljaniče," prošaptala mi je u uho i gricnula ga.

A iza police mi je raskopčala šlic i izvadila nabrekli kar. Mislio sam da će eksplodirati koliko je krvi u njemu bilo. Svojim ga je tijelom sakrila od znatiželjnih pogleda, a svojom rukom ga masirala. Nježno, ali dovoljno. Ja sam je ljubio po vratu i dirao po sisama. Nije imala grudnjak, a bradavice su joj opet bile tvrde i napete. Bole su me i preko moje i preko njene majice kao dvije olovčice, grebući me dovoljno jako da mi na kurcu iskoči žila. Ludio sam, mislio da ću se izbljunuti tu i sada, baš po njoj, po njenim trapericama. Ne znam što me dijelilo od orgazma, ništa valjda, ali stisnuo sam zube i izdržao, nisam se razlio, jedino što hoću da znaš da je cura toliko atraktivna."

Karolina se nasmije.
"Pričaj mi priču," rekla je i obliznula žličicu za kavu u nimalo dvosmislenom stilu. Poznavao sam je dovoljno da bih mogao zaključiti da bi je Karolina isprobala, samo da smo još uvijek zajedno.

"Priča. Tigrica se sagnula, da bi kao fol pogledala neke knjige na niskoj polici, pa je klekla i uzela mi ga u usta. Mljackala ga je, neki su nas pogledali, ali nisu vidjeli što radimo. Na sreću. Da je došao neki od knjižničara, ne bismo se dobro proveli. Zabranili bi nam učlanjenje do propasti svijeta. A ona ga je sisala, žvakala, drkala mi po jajima, zadovoljno se oblizivala, a glavić mi je pulsirao od požude. A onda, da ne bi sve bilo suhoparno, uspravila se i raskopčala si traperice. 'Hajdemo, mačak,' rekla mi je i izložila mi šupak. San snova, kažem ti, prvi put kad sam je vidio, želio sam je dobrano naguziti. I tako ja ni pet ni šest, nego uđem u njenu guzu pravom silinom. Od udara su joj odmah ispale dvije-tri suze. Stiskala je zube, morala je biti tiha, ali to ju je najviše palilo.

Daj zamisli, netko te ševi u dupe svom snagom, jaja ti udaraju po slatkim polovicama, ali ti jednostavno moraš biti tiha, ne ispustiti glasa. To ju je najviše palilo. A iz pičke joj je curila prava Niagara, Karolina. To u životu nisam vidio. Jebao sam je u guzu, a ona je curila, vapila za mojim karom, za mojom bušilicom, i makar nije ni riječ rekla, ja sam znao što želi, pa joj ga zabio u pičku. Tada je ispustila tako glasan svršavajući uzdah, tako nevjerojatno glasan 'AAAAAHHHH!' je odjeknuo iz njezinih pluća, tako visoki ton u životu nisam čuo. I nije mi dugo trebalo da uzbuđenje prijeđe na mene, da iz njenog grla dođe do njene pičke pa se prenese na moje koplje. Tri-četiri zamaha i štrcao sam dok se ona gušila u snazi orgazma. Tigrica, kažem ti. Nevjerojatna. Kako sam je jebao te noći u njenom stanu."

"Nije vam došao nitko iz knjižnice?" upitala me.
"Jest, neka baba, ali već smo se obukli. Pravili se da ništa ne znamo. Jedino što je sperme bilo posvuda, ali nekako sumnjam da je baba znala što to jest."
"Dobro," reče i dovrši svoju kavu. "Sad mi još ispričaj kako si je to pojebao u njenom stanu."
"To ti neću ispričati," kažem i nasmijem se, oblačeći jaknu. "Dođi sa mnom, pokupit ćemo je s faksa, a onda ti mogu pokazati. I možda mi ga usput možeš popušiti."

Kažem vam, poznavao sam je. Nije joj trebalo dvaput reći. Smokva.com


ponedjeljak, 03.07.2006.

Zara, carica jebanja

Zara, carica jebanja

| Klasične erotske priče | Vrteći guzovima oslobodila se prsta i spuznula na koljena. Hrvajući se s patentom na hlačama dograbila je njegov penis. Strpala ga je, bez milosti, duboko u usta, nepcem snažno stružući po njegovu vrhu. Žurno ga natežući, željela si je osigurati što čvršće koplje. Trljajući pičkicu uz njegovu nogu, i ostavljajući mokar i mirisan trag, prisilila ga je da stažnjicom dodirne hladne pločice

Njezino ime, Zara, zazivalo je ljepotu, ali i užitak koji nagovješćuje savršeno oblikovano, nikakvim trendovskim izgladnjivanjem nagriženo tijelo žene. Iznimno privlačna i poslovno mudra, osigurala si je lagodnu egzistenciju. Iskonska hedonostkinja mogla se prepustiti svim svojim strastima koje je, na sreću muškaraca čije je poglede halapljivo upijala, često upražnjavala.

Zara je, iskusili su samo rijetki sretnici, carica jebanja. Te večeri, iscrpljena dnevnim obavezama koje liježu na ramena savršeno odgovornih tajnica, jer to je, uistinu, i bila, požurila je kući. Sama. Svoje duge noge produžila je s nekoliko centimetara visokim potpeticama, lanena minica sive boje prekrivala joj je, doista tek, savršene i izazovne guzove, a ispod bijele košulje nazirale su se čipkastim grudnjakom ukroćene oble ljepotice, koje su u ritmu brza hoda lelujale u prohladnom jesenjskom sumraku. Ugodan miris kestena nagovještavao je, bila je uvjerena, mirnu večer uz televiziju. Zara ne bi postala to što jest da, još kao tinejdžerka, nije otkrila užitak pornića kojih je, nakon niz godina strastvenog kolekcionarstva, imala zavidan broj.

Bez riječi pritisnuo ju je uza se, kako bi mogla osjetiti dobro nabijenog malca koji je poskakivao i na sam spomen njezina imena. Nije se bunila. Jezikom, kojim je uvijek nespretno petljao kada bi upadao u njezin stan, na njezino iznenađenje, lascivno joj je oblizao uho. Njegove ruke nisu mirovale, već su mijesile njezinu vrelu i na sve spremnu guzu.
Gurnula je ključ u bravu, drsko u jednom potezu, kako je to običavala činiti s nabreklim kurčevima koji su prodirući duboko u nju otključavali prostranstva uživanja, popraćena krikovima, jer Zara je, znalo je to cijelo susjedstvo, bila glasna. I te kako glasna. Kliznula je u mračan hodnik i već s ulaza pustila minicu da padne. Napete tanga gaćice morala je izvući iz stražnjice. Za samo nekoliko trenutaka bila je gola. Hladan zrak natjerao je njezine bradavice da pogledaju u vis. Kada je u čas bila puna. Kupku je začinila s nekoliko kapi omiljenog lavandina ulja, uronila je duboko i sklopila oči. Tijelo joj je bubrilo pod vodom. S iznenađujućom strpljivošću počela se nježno dodirivati. Mekim dlanovima, i svojim poput pijanistice prstima, plesala je oko grudi, potom sve niže, sve dok nije stigla do vodom i strašću navlažene mačkice. Voda je polako otjecala, a posve glatko izbrijana krasotica izranjala, puštajući mlazove ugode razrajcane prstima i vrelom vodom. I, kada se već gotovo dovela do vrhunca, njezinu igru prekinula je uporna zvonjava na vratima. Mokre kose, nabubrelih usana, natečenih bradavica, zagrnula je tijelo koje je isparavalo od vrele vode svilenim haljetkom. Njena razbuktala požuda nije se moglao sakriti.

Na vratima je stajao susjed koji je svoje vojaerske sklonosti prikrivao vrlo prozirnom lukavštinom. Navraćao je često posuđujući šećer, brašno, žarulje, novine, a, otkako su se zbližili, i porniće. Navraćao je strpljivo, čekajući svojih pet minuta. Čim je otškrinula vrata znao je da je ugrabio priliku. Bez riječi pritisnuo ju je uza se, kako bi mogla osjetiti dobro nabijenog malca koji je poskakivao i na sam spomen njezina imena. Nije se bunila. Jezikom, kojim je uvijek nespretno petljao kada bi upadao u njezin stan, na njezino iznenađenje, lascivno joj je oblizao uho. Njegove ruke nisu mirovale, već su mijesile njezinu vrelu i na sve spremnu guzu. Rastvorio je razbludne butove i, vođen kapljicama vode koje su olakšavale šetnju skrivenim predjelima njezina tijela, ugurao prst u stražnji otvor.

Prodorno aaahh pokrenulo je lavinu strasti. Vrteći guzovima oslobodila se prsta i spuznula na koljena. Hrvajući se s patentom na hlačama dograbila je njegov penis. Strpala ga je, bez milosti, duboko u usta, nepcem snažno stružući po njegovu vrhu. Žurno ga natežući, željela si je osigurati što čvršće koplje. Trljajući pičkicu uz njegovu nogu, i ostavljajući mokar i mirisan trag, prisilila ga je da stažnjicom dodirne hladne pločice. Hladnoću nije ni osjećao, jer uzvratila mu je divljim poskocima popraćenim glasnim krikovima.
- Daj, daj kurca - vapila je, ne dozvoljavajući mu da dođe do riječi.

I taman kada je sa žaljenjem pomislio da će svršiti, stala je naglo kao što je i počela. Izazovno se smiješeći raširila je noge i punudila mu caricu kojoj bi svatko robovao. Susjed, inače spretan na jeziku, iskazao se oblizujući njezin pobješnjeli klitoris, koji se mahnito propinjao tražeći zadovoljstvo. Nakon što su se njezini sokovi i njegova slina sasvim izmiješali, poput pastuha ugurao je kurac i divljim ubadanjem, popraćenim ječanjem, koje je i sam znao osluškivati, doveo ju do vrhunca. Olakšan, jer dobro je obavio zadatak, izvadio je nabrekli ud i prosuo sjeme po njezinom ženstvenom trbuščiću, i po napetoj koži koja je mirisala na lavandu i strast. Smokva.com


četvrtak, 18.05.2006.

Gospodarica iz saune

Gospodarica iz saune

| Dominacija i podložnost | Zatim se, nadmoćno me kao jastreb poljskog miša gledajući pravo u oči, popela pičkom do mojih usta, i, udobno se u njima smjestivši, natjerala me da ju žustrim pokretima jezika u svim smjerovima, dovedem do još jednog žestokog sladostrašća. Kako se njezino međunožje prestalo grčiti od strasti jednostavno je ustala, navukla gaćice i otišla. "Izdrkaj ako želiš" samo mi je kratko, s prezirom, dobacila

Sjedio sam u sauni, ogrnut samo ručnikom oko pasa, i nemoćno gledao u njenu savršenu pojavu, dok je ulazila. Kao i ja, bila je omotana oko pasa ručnikom, a ostatak tijela otkrila je mom požudnom pogledu. U izmaglici saune, primijetio sam kako joj niz čvrste grudi teku kapi znoja, kako joj bradavice podrhtavaju pri svakom koraku. Penis mi se razbuktao, stajao je uspravan, vireći iz ručnika, a ona me odmjerila ubojitim pogledom, pa odlučno, bespogovorno naredila:

"Na koljena!"
Slijep od požude, kleknuo sam pred nju. Smirenim, upravo otmjenim pokretom zbacila je ručnik i razotkrila mom pogledu prekrasnu, izbrijanu pičku.
"Liži!" zapovijedila je.

Razmaknuo sam joj prepone i uvukao jezik među njene usmine, tražeći klitoris. Bio je napet, otekao od želje, i napao sam ga poslušno žestokim pokretima jezika
Razmaknuo sam joj prepone i uvukao jezik među njene usmine, tražeći klitoris. Bio je napet, otekao od želje, i napao sam ga poslušno žestokim pokretima jezika.
"Takooo, dobro je... Mmmm, još..." procijedila je između dugih uzdaha, čupajući me za kosu, tražeći da budem i nježniji i grublji, tražeći da joj rasturim pohotnu picu. Zavukao sam jezik duboko u nju, istražujući njime uzavrelo ždrijelo pičke iz koga se cijedila sluz strasti.

"Ohhhh, dubljeee..." cviljela je dok se moj jezik koprcao u njoj. Kada sam pomislio da će me obliti tekućinama orgazma, grubo me odgurnula na tlo, pa me uzjahala užurbano trpajući moj bolno čvrsti ud u sebe. Njena ga je vulva progutala, lijući sokove po mojim jajima. Priljubila se tijelom uza me, gurajući mi sise u usta. Grizao sam ih i mlatio jezikom po bradavicama, a ona se nekontrolirano nabijala na moje koplje. Pička joj se potpuno raširila sišući u sebe čitav moj ud, a on je, podmazan sluzi, srljao u nju, razarajući je, dok nije postala prevlažna i preširoka, da bi se zatim divlje zaritala, spretnim prstima prebacivši moju spravu iz pice u stražnju rupicu. Šupak joj je bio znatno uži, ali su moji nasrtaji polako slamali otpor njenih mišića i bujao sam u nju dok je mahnito uzdisala i režala.

Svjesna samo moje muškosti u njenoj stražnjici hipnotički je ponavljala:
"Jebi me, jebi me, jebi, jebi..."
Osjećao sam kako me steže čmarom, kako se grči oko mene, kako kao izgladnjela proždire moj kurac, a moja su jaja lamatala po njenim guzovima.
"Jooooš!" vapila je, pa sam ugurao pokraj kurca i kažiprst desnice u njen anis, dok sam lijevom rukom čeprkao po njenom klitorisu.

Previjala se i grčila, a zatim jauknula kao vuk u noći punog mjeseca i stropoštala se na mene. Svršila je, lijući sokove pičke po meni. Zatim se, nadmoćno me kao jastreb poljskog miša gledajući pravo u oči, popela pičkom do mojih usta, i, udobno se u njima smjestivši, natjerala me da ju žustrim pokretima jezika u svim smjerovima, dovedem do još jednog žestokog sladostrašća. Kako se njezino međunožje prestalo grčiti od strasti jednostavno je ustala, navukla gaćice i otišla.
"Izdrkaj ako želiš" samo mi je kratko, s prezirom, dobacila. Smokva.com


utorak, 09.05.2006.

Debeli, mesnati macan

Debeli, mesnati macan

| Klasične erotske priče | Obuhvatih ga nogama čvrsto oko struka, obgrlih ga oko vrata i čvrsto se nabih na njegovu batinu. Nabijala sam mu se polako na kurac, a on je svojim snažnim rukama držao moju guzu i strasno me ljubio. Puteno sam se predavala tom užitku, a strast je odvraćala pažnju, čas na njegov kurac i užitak koji on pruža, čas na igru jezika, da bi me napokon izgubljenu između ta dva podražaja dovela do prvog vrhunca. U grču ga zagrlih, obuhvatih ga još jače nogama i ljubeći ga po vratu oćutih zadnje impulse snažnog orgazma. Pustio me da se odmorim, trenutak dva, u njegovom čvrstom zagrljaju, još uvijek nabijena na njegov uporni kurac.

Gledala sam u ogromnu mesnatu batinu koja je stajala ravno pred ulazom u moju ustreptalu mačkicu, pa potom u željne oči neznanca koji je lijevom rukom, upravo polizanim prstima, razmicao moje već vlažne usmine, spremajući se da desnom rukom upravo ušije svog debelog macana. Znala sam, još jutros dok sam se oblačila za posao, da ću danas doći do ovoga. Ovaj čin je bio za nas gotovo neizbježan, jer iako smo se znali samo “iz prolaza” i iako se sva naša komunikacija uglavnom odnosila na posao, s malim odmacima prema flertu, postojala je među nama ona treptava iskra strasti. Ono nešto što je budilo životinjski nagon za parenjem.

Sjedila sam na uredskom stolu njegove kancelarije i gledala čvrsto uzdignutu batinu razrogačenim očima. Njegov kurac me sada oblikom i veličinom posjećao na moj prvi krastavac kojeg sam si prije petnaestak godina - u jednoj od onih vrućih noći kad tek procvalo tijelo spozna strast, kad su svi moji vršnjaci isključivo mahnito masturbirali - zabila u svoju malu pohotnicu i tako joj oduzela nevinost.

Gledala sam u ogromnu mesnatu batinu koja je stajala ravno pred ulazom u moju ustreptalu mačkicu, pa potom u željne oči neznanca koji je lijevom rukom, upravo polizanim prstima, razmicao moje već vlažne usmine, spremajući se da desnom rukom upravo ušije svog debelog macana. Znala sam, još jutros dok sam se oblačila za posao, da ću danas doći do ovoga. Ovaj čin je bio za nas gotovo neizbježan, jer iako smo se znali samo “iz prolaza” i iako se sva naša komunikacija uglavnom odnosila na posao, s malim odmacima prema flertu, postojala je među nama ona treptava iskra strasti. Ono nešto što je budilo životinjski nagon za parenjem.
Kružio je svojim velikim glavićem dotičući obje rupice i prostor oko njih, pažljivo gurajući ga malo u jednu, malo u drugu, da provjeri gdje mu je prolaz slobodan, te se napokon odluči da mi ga smjesti u pičku koja ga je željno iščekivala. I dok je polagano zabijao svoju batinu, moje je tijelo ispunjavala nevjerovatna toplina i želja da ga primim, pa sam se laganim kretnjama kukovima nabila na njegov kurac. Volim to ispunjenje koje daruje veliki kurac, volim kad me ševi tako snažno da ostanem bez daha, da ne mogu disati. On me je sada tako ševio, držeći me za kukove, blokirajući jakim stiskom svaki pokret moga tijela. Nabijao se strastveno u mene, do kraja, jaja su žestoko udarala u moju guzu.

Baš me je odlučio izjebati, pomislih u sebi, i istog trena odlučih da ga prekinem u toj namjeri. Obuhvatih ga nogama čvrsto oko struka, obgrlih ga oko vrata i čvrsto se nabih na njegovu batinu. Nabijala sam mu se polako na kurac, a on je svojim snažnim rukama držao moju guzu i strasno me ljubio. Puteno sam se predavala tom užitku, a strast je odvraćala pažnju, čas na njegov kurac i užitak koji on pruža, čas na igru jezika, da bi me napokon izgubljenu između ta dva podražaja dovela do prvog vrhunca. U grču ga zagrlih, obuhvatih ga još jače nogama i ljubeći ga po vratu oćutih zadnje impulse snažnog orgazma. Pustio me da se odmorim, trenutak dva, u njegovom čvrstom zagrljaju, još uvijek nabijena na njegov uporni kurac.

Meni je seks poput plesa - ako imaš dobrog partnera, koji zna plesati, trebaš ga samo pratiti, a to je lako. Tako je on mene sada, držeći mi ruku na struku postavio tako da sam stajala ispred stola, podupirući se rukama da bi mi stražnjica bila isprčena van, a time i moja rupica dostupna za novi ulazak.
- Kako je velik - pomislih dok je on štimao kitu u moju guzu. Jedini s kojim sam se dosad ševila u stražnjoj rupici bio je moj pretprošli dečko, ali on je imao mali kurac i sve je išlo glatko.

I, priznajem, uhvatio me lagani strah od boli za koju sam mislila da mi može nanijeti batina mog novog ljubavnika i upropastiti užitak. Osjetih kako njegov glavić lagano prelazi onaj otpor koji je pružao moj šupak, kako se lagano, ali sigurno ušetava. Razrađivao je moju rupicu, nabijajući mi ustreptali buzdovan i vadeći ga ponovno van. Zanimalo me je koliko ta batina uistinu može ući u mene, pa sam se stala sama nabijati, sve dok nisam osjetila kako njegova topla jaja udaraju o moj klitoris.
- Ooooo, Bože - pomislih u sebi, dok me je nosila nevjerovatna količina novodoživljene strasti.

Uhvatio me za lijevi kuk, a drugom rukom spretnim prstima izluđivao je moj klitoris. Stenjao je od užitka nabijajući se sve žešće u mene, sve dok me nije ispunio svojim ljubavnim sokovima…

I dok smo nakon ove premijerne jebačine sjedili zavaljeni u kožnim foteljama njegove direktorske kancelarije, razgovarajući nonšalatno o njegovom vjenčanju, kreditima i firmi, moje misli su razrađivale vječno pitanje nevinosti. Je li moja nevinost oduzeta krastavcem, prvim spolnim činom s mojom prvom ljubavi ili možda ipak tek ovim praiskonskim predavanjem potpunom neznancu? Smokva.com


četvrtak, 27.04.2006.

Vruće igre na vrućem otoku

Vruće igre na vrućem otoku

| Klasične erotske priče | Polako ga je gurao i izvlačio. Osjećala sam vrh njegovog glavića kako dodiruje dno moje pičke. Zabijao mi je kurčinu do jaja i kad bi bio čitav u meni, još jače bi ga zabio, malo bi njime provrtio, pa bi ga lagano vadio. Tada bih ga ja snažno stegnula pičkom i on bi zaječao. Kakve li miline u toj jebačini koja me nakon samo nekoliko žustrijih pokreta dovodila do ruba novog orgazma

Nekoliko dana nakon dolaska u našu jadransku destinaciju, gdje smo odlučili provesti ljetni godišnji odmor, bilo mi je jasno tko tu koga doslovce jebe. U velikoj kući moja terasa i terasa susjeda bile su spojene; navečer sam uživala uz osvježavajuća pića i prekrasan pogled na more. Već nekoliko godina s mužem ljetujem na ovom mjestu, na jednom malom otoku koji je postao naš ljetni raj. S gazdom i gazdaricom uspostavili smo prijateljske odnose; a oni su divni ljudi koji imaju predivnog sina. Od malog školarca brzo je narastao i razvio se u pravog muškarca. Ovog je ljeta završio srednju školu, ali ni ja se ne osjećam nimalo starom iako sam navršila tridesetu.

Kad je jednu ruku uvukao među moje noge, zadrhtala sam i njegove prste uvukla u pičkinu pohotljivu unutrašnjost. Jezikom mi je lizao pupak i nije mi bilo jasno gdje je mali naučio takve rafinirane stvari o savršeno vođenoj predigri.
Prvih sedam dana ljetovanja brzo je prošlo. Suprug i ja uživali smo u posljednjim danima samoće, jer za nekoliko dana on će ovdje dovesti naše dvoje djece. Dok je on provodio vrijeme s lokalnim momcima u konobi, ja sam odlučila ljenčariti na terasi i uživati u večernjoj mediteranskoj idili. Neopisivo sam uživala sjedeći polugola u udobnoj ležaljci. Nebo je bilo zvjezdano, a puni mjesec obasjavao je krajolik. Maestral s mora ugodno je hladio moje tijelo i budio u meni neku čudnu strast.

Primijetila sam da gazdin sin gotovo svake večeri dolazi u apartman moje susjede. Moj suprug je čvrsto spavao i nije čuo što se događa u prostoriji do naše. Između valova njegova hrkanja sasvim dobro su se čuli uzdasi iz susjednog apartmana. Gospođa do nas bila je uglađena, dobro situirana dama i na odmor je došla s prijateljicom. Kad sam vidjela da njezina prijateljica kući dolazi u sitne sate, kada mali napusti apartman, bilo mi je jasno o čemu se radi. "Mali" Vedran je bio devetnaestogodišnjak, ali su se očito uspjeli sprijateljiti. Nisam uspjela odgonetnuti koliko bi ona mogla imati godina, ali izgledala je odlično. Vedran mi se sviđao jer je bio mlad, lijep i preplanuo od sunca. Još prošlo ljeto, dok još nije bio ni punoljetan, u glavi mi se motala misao i želja da se poševim s njim. Rijetko je bio u kući pa ga nisam ni viđala. Osim toga, djeca su bila s nama i nisam pojma imala kako bih to uopće s njim napravila. Ženski instinkt mi je govorio da to moram uraditi ovih noći ili neću nikada, jer gorila sam od silne želje da se pojebem s njim.

Bila je prošla ponoć i znala sam da se suprug neće vratiti prije svitanja. Kao i prethodnih noći sigurno će biti pijan i neće ni primijetiti jesam li u krevetu. Dok sam razmišljala o tome kako ostvariti svoj naum, čula sam kako Vedran dolazi. Znala sam da će najprije ući u svoju kuću, a onda krenuti u ponoćni obilazak apartmana u koji je zalazio gotovo svake noći. Gospođa i njezina prijateljica su otišle prije nekoliko sati na susjedni otok brodićem i znala sam da se neće brzo vratiti. Uostalom, nisam željela o tome ni razmišljati nego sam se ustala i prošetala do terase. Vrata susjedovog apartmana bila su otvorena. Ušla sam i legla na krevet. Čula sam okretanje ključa u bravi. Znala sam da "mali" dolazi na partiju jebačine. Otvorila sam oči i u mraku vidjela obrise njegova tijela. Vjerovatno je mislio da spavam. Lagano se skidao, a ja sam uživala promatrajući njegovo tijelo. Kad je skinuo bokserice mislila sam da ću vrisnuti. Imao je ogroman kurac, komad kakav nikad u životu nisam vidjela, a kamoli probala.

Ovo što je on imao među nogama zaista je bio rijedak primjerak, impozantnih dimenzija. Zatvorio je prozor i jedva sam čekala da mi ga zabije svom njegovom veličinom. Nisam mislila da sam u tuđem apartmanu niti na supruga, moje misli bile su usmjerene samo na Vedrana i njegovu batinu.

Stao je pored kreveta, neko vrijeme me promatrao, a zatim se spustio do mene. Bojala sam se da me ne prepozna. Na trenutak sam prestala disati, a on je spustio usne na moj vrat i počeo ga lizati. Njegove ruke već su otkopčavale moju ljetnu haljinicu, ispod koje nije bilo ničega. Njegov jezik me silovito palio. Kad je prešao na bradavice i počeo ih lizati i grickati, među nogama me zažarilo. Pička mi je počela ispuštati sokove strasti i požude. Vrh njegovog tvrdog kurca osjetila sam na svojim bedrima. Poželjela sam ga primiti, ali bilo mi je tako lijepo da se nisam imala volje pomaknuti. Lice je zagnjurio među moje velike i nabrekle sise, a rukama mi je čvrsto stiskao bedra. Kad je jednu ruku uvukao među moje noge, zadrhtala sam i njegove prste uvukla u pičkinu pohotljivu unutrašnjost. Jezikom mi je lizao pupak i nije mi bilo jasno gdje je mali naučio takve rafinirane stvari o savršeno vođenoj predigri.

Odjednom je spustio jezik na moj klitoris. Jebao me je zatim tako dobro jezikom da sam ubrzo svršila. Nije prestajao. Radio je to velemajstorski, dovodeći me u stanje polusvijesti i odmah potom u mrak još jednog orgazma. Gotovo ošamućena gledala sam ga kako uzima moje noge i stavlja ih na svoja ramena. U sljedećem trenutku gromada od njegovog kurca počela je polako ulaziti u moju vlažnu pičku.
Odjednom je spustio jezik na moj klitoris. Jebao me je zatim tako dobro jezikom da sam ubrzo svršila. Nije prestajao. Radio je to velemajstorski, dovodeći me u stanje polusvijesti i odmah potom u mrak još jednog orgazma. Gotovo ošamućena gledala sam ga kako uzima moje noge i stavlja ih na svoja ramena. U sljedećem trenutku gromada od njegovog kurca počela je polako ulaziti u moju vlažnu pičku. Kad sam osjetila njegov glavić nisam znala što bih od sreće koja me obuzela. Bila sam izvan sebe osjećajući kako ga gura sve dublje u mene. Ćutila sam ugodnu i slatku bol koja me potpuno obuzimala. Ritmički sam stavila u funkciju vaginalne mišiće, stežući njegov kurac i vrteći guzom, kako bi mu bilo što ljepše. Kad je strpao u mene svoju kurčinu do kraja, ili bolje reći dokle je mogao, počeo je s odmjerenim prodorima.
- Ah! Oh!

Polako ga je gurao i izvlačio. Osjećala sam vrh njegovog glavića kako dodiruje dno moje pičke. Zabijao mi je kurčinu do jaja i kad bi bio čitav u meni, još jače bi ga zabio, malo bi njime provrtio, pa bi ga lagano vadio. Tada bih ga ja snažno stegnula pičkom i on bi zaječao. Kakve li miline u toj jebačini koja me nakon samo nekoliko žustrijih pokreta dovodila do ruba novog orgazma. Željela sam da i on svrši, jer se toliko trudio da mi ugodi. Snažno sam ga obuhvatila i kukovima se sve jače nabijala na njegovu batinu. Prodori su sada bili još jači i žešći. Udaranje njegovih jaja po mom šupku i snažno bolno prodiranje dovelo me do ludog orgazma. Nikada do tada nisam tako osjetila muško svršavanje. Stenjao je kao lud dok je praznio svoja jaja u mojoj sretnoj i zadovoljnoj pizdi, koja ga je naprosto gutala.

U trenutku predaha zapalio je cigaretu. Jednu je dodao meni i smireno pušio. Nisam mogla izdržati pa sam obuhvatila njegovu kurčinu, blago sam raširila noge tresući se od uzbuđenja. Skupila sam kosu i napravila pundžu isto kao što je to radila gospođa do nas. Bile smo slične visine, obje smo imale izražene obline, tako da nisam strahovala da će Vedran u mraku raspoznati jednu od druge. Grudi su mi podrhtavale, bradavice se ukrutile, a usta se osušila. Nakon nekoliko pokreta moje ruke, njegov kurac počeo je rasti. Igrala sam se njegovim jajima i povremeno bih oblizala vrh njegovog rumenog glavića.

To me snažno uzbuđivalo, pa sam ga željno uvlačila u usta, osjećajući ga duboko u grlu. Polako me privukao na sebe. Klečeći, polako sam ga uvlačila u pičku. Jebali smo se tako sve dok ga nisam počela halapljivo uvlačiti. Tako najbrže svršim, a s ovim mladim pastuhom to je bilo još lakše. Tada me je okrenuo i s guza mi ga silovito strpao. Bilo je predivno. Držao me je za sise i jebao me poput životinje. Parili smo se žestoko, baš kao mužjak i ženka koji su se prepoznali i potpuno prepustili nagonu. Bilo mi je predivno i bila sam izvan sebe od zadovoljstva. Ipak, strahovala sam da se ne vrati moja susjeda ili još gore moj suprug.

U jednom trenutku sa zavjereničkim osmijehom je izustio:
- Kako se lijepo jebati s tobom!
- Hvala na komplimentu!
- Nema na čemu, može li i drugi puta?
- Naravno - uzvratila sam, dodavši da je za prvi put bilo i više nego izvrsno.

Šutjela sam i osjećala nelagodu što me je otkrio. Bila sam zbunjena i nisam znala što bih rekla. Zato je mali Vedran znao.
- Njih dvije su otputovale danas. Kad sam noćas dolazio tražio sam te u apartmanu jer sam znao da želiš biti sa mnom. Tvoj pohotljivi pogled i zavodljivo držanje govorili su mi sve. Nadam se da si i ti primijetila kako te želim. Na sreću ona više neće ljetovati ovdje.
- Misliš da ću ja ljetovati?
- Bilo bi lijepo. Usput, ovaj apartman će biti slobodan još sedam dana. Ako ti nije problem možemo se ovdje nalaziti dok ostali spavaju.
- Razmislit ću još.

Kad je prislonio svoje usne na moje znala sam da nemam šta razmišljati. Dane sam provodila u kupanju, sunčanju i šetnji. Svaku večer sam ostajala sjediti na terasi. Suprug bi odlazio u konobu ili bi spavao, a djeca su izmorena od kupanja spavala bez problema. Ja sam uživala više nego ikad. Bilo je to i više od uživanja. Poput bludnice sam podavala pizdu gazdinom sinu, mladiću s ogromnom kurčinom. On me jebao kao nitko i usrećivao beskrajno. I nije mi žao. Dapače. Jedva čekam sljedeće ljeto. Na kraju krajeva, ako se ne vratim na svoj otok, gazdinih sinova ima svugdje na Jadranu. Nadam se iskreno, s tako velikim kurcima poput Vedranovog. I tako jebežljivih! Smokva.com

Erotske priče i fantazije

Vrhunske erotske price zanimljive osobama sviju erotskih sklonosti.

Klasične erotske priče
Priče klasika erotike
Lezbijske priče
Gay priče
Dominacija i podložnost
Oralni sex priče
Fetish priče
Iskustva vatrenih dama
Osobna iskustva