Izbornik
hr
Početna
Pogledajte video
  • Kamen za svaki džep

    Preko 100 vrsta kamena dostupno odmah

  • Kamen za svaki džep

    Tradicija od 1965. godine

Tvrtka MGK Klesarstvo osnovana je 1965. godine kao mala obrtnička radiona za izradu nadgrobnih ploča i spomena s tri zaposlena radnika.

U proteklih 50 godina razvili smo se u pogon za rezanje i obradu granita i mramora sa 22 zaposlenika, te radioničkim prostorom od cca. 650m2, kancelarijskim prostorom od cca. 200m2, zatvorenim skladištem od cca. 400m2, te otvorenim deponijem granita od 12.500m2.

U zatvorenim i otvorenim skladištima trenutno se nalazi preko 100 vrsta granita i preko 20 vrsta mramora, rezanih u ploče različitih dimenzija i debljina od 1 do 50cm. Kod nas ćete pronaći domaće vapnence kao što su Plano i Dalmacia Beige, ali i najkvalitetnije svjetske mramore i granite porijeklom iz Indije, Afrike, Južne Amerike, Kine, Skandinavije.

Naš pogon smješten u Bartolovcu, pokraj Varaždina, Varaždinska ulica 82, reže i obrađuje sve navedene vrste kamena, te iz njih izrađuje elemente za uređenje interijera i eksterijera s kojima smo prisutni kako na domaćem tako i na tržištima Slovenije, Austrije, Mađarske i Italije.

Upoznajte nas

Izuzetno nam je zadovoljstvo što možemo preporučiti MGK klesarstvo, kod kojih smo se odlučili za izvedbu vrlo zahtjevne grobnice. Projekt su odradili vrlo profesionalno, uz prihvatljivu cijenu te svojim stručnim savjetima doprinjeli vrhunskoj izvedbi iste.

Dragica Bralić, dr.med.dent.
Ludbreg