0

Godina tradicije

O nama

Bjelovarski sajam organizira razne sajamske manifestacije koje ga čine jednim od najvećih sajmova u regiji. Sa tradicijom sajmovanja dužom od 500 godina, 1995. godine osnovana je samostalna tvrtka pod nazivom „Bjelovarski stočarski sajam“ d.o.o. Danas, Bjelovarski sajam d.o.o. djeluje kao specijalizirana ustanova koja se bavi organiziranjem sajamskih manifestacija te sličnih priredbi na ukupnoj površini od 200,000 m2.

Glavne priredbe

Glavne priredbe dosadašnjeg poslovanja su: Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, Proljetni međunarodni bjelovarski sajam, Pčelarski međunarodni sajam i Državna stočarska izložba. Pored ovih manifestacija Bjelovarski sajam organizira i niz drugih događanja kao što su: sajam vjenčanja, izložba vina i vinogradarske opreme, sajam opg-ova i eko proizvođača, sajam antikviteta, starina i kolekcionarstva, stručne skupove i dr.

kalendar priredbi
Kalendar priredbi
11. 5.

3. SAJAM CVIJEĆA I SADNOG MATERIJALA

2. SAJAM ANTIKVITETA, STARINA I KOLEKCIONARSTVA

13. - 15. 9.

31. JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM

31. DRŽAVNA STOČARSKA IZLOŽBA

SAJAM OPREME ZA STOČARSTVO

8. PETI ELEMENT

grijanje i obnovljivi izvori energije

7. DRVNI SVIJET

prezentacija opreme za šumarstvo i drvne tehnologije
23. - 24. 11.

3. SAJAM OPG-ova I EKO PROIZVOĐAČA

3. SAJAM ANTIKVITETA, STARINA I KOLEKCIONARSTVA

3. SAJAM VJENČANJA I SVEČANIH DOGAĐANJA

3. - 4. 2.

19. MEĐUNARODNI PČELARSKI SAJAM

10. IZLOŽBA VINA I VINOGRADARSKE OPREME

11. - 14. 4.

25. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM

SAJAM POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJE

6. HOROP

sajam opreme za hortikulturu

6. GRO-KO

sajam građevinske i komunalne opreme
Glavni sajmovi

Jesenski sajam

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam okuplja posjetitelje iz raznih grana poljoprivrede, a ponajviše iz stočarstva. Razlog tome svakako je Državna stočarska izložba na kojoj su predstavljena najkvalitetnija grla iz cijele Hrvatske, a posjetitelji imaju priliku vidjeti najbolje iz govedarstva, konjogojstva, svinjogojstva, ovčarstva, kozarstva, peradarstva i pčelarstva na jednom mjestu.

Proljetni sajam

Proljetni međunarodni bjelovarski sajam najveći je sajam poljoprivredne mehanizacije u ovom dijelu Europe, a potvrda važnosti manifestacije je rekordna posjećenost ovom sajmu svake godine. Susreti poljoprivrednika i tvrtki iz širokog gospodarskog sektora na našem sajmu, prilika su za sklapanje novih poslova izlagačima koji izlažu na prostoru od ukupno 100.000 m2 bruto prostora.

Pčelarski sajam

Pčelarski sajam na Sajamskom prostoru Gudovac tijekom godina svrstao se među najveće sajmove ovog tipa u Europi i postao glavno mjesto na kojem će se zaljubljenici u pčele opskrbiti opremom i znanjem za novu pčelarsku sezonu. Na našem sajmu možete pronaći raznolikosti okusa i mirisa meda i pčelinjih proizvoda vrijednih pčelara iz svih krajeva Hrvatske, ali i drugih zemalja.

0

m2 zatvorenog prostora

0

m2 otvorenog prostora

0

m2 nadstrešnica

0

m2 objekata za izložbe stoke

0

m2 parkirališnog prostora

Galerija fotografija
Naši partneri