Pretražite 75296 oglasa za nekretnine - kuće, stanovi, poslovni prostori, zemljišta

Sigurnost kupaca nam je na #1 mjestu!

"Prodaja nekretnina" je oglasnik za nekretnine koji promovira isključivo ponudu nekretnina ovlaštenih licenciranih agenata i agencija za nekretnine u Republici Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori.

Vijesti i oglasi za posao u agencijama za nekretnine

Pogledaj sve oglase za poslove u agencijama za nekretnine
Slike vijesti 34

Vodič: kako pripremiti nekretninu za prodaju?..

Prodaja vaše nekretnine može biti značajan poduhvat, ali s pažljivom pripremom, možete maksimizirati njezinu privlačnost i potencijalnu vrijednost. Od..
Detaljnije
Slike vijesti 33

Cijene stanova u novogradnji u Hrvatskoj 1/2024-2/2024..

U periodu 1.1. - 1.2. 2024. godine prosječne cijene novogradnje u većini gradova u Republici Hrvatskoj su bile dosta stabilne, uz zabilježeni blagi ra..
Detaljnije

Česta pitanja i odgovori

Licencirana agencija za nekretnine je agencija koja je dobila licencu od nadležnog tijela (npr. Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u Hrvatskoj) za obavljanje poslova posredovanja u prometu nekretnina.

Licenca je dokaz da agencija ispunjava određene uvjete za obavljanje djelatnosti, uključujući stručnost, odgovornost i poslovnu etiku. Agencije moraju ispuniti određene kriterije kako bi dobile licencu, što uključuje:

- Imati poslovni prostor i osigurati minimalan broj zaposlenih s odgovarajućom stručnom spremom za obavljanje poslova posredovanja u prometu nekretnina;
- Posjedovati potrebnu financijsku i materijalno-tehničku opremu za obavljanje posla;
- Posjedovati odgovarajuću policu osiguranja od profesionalne odgovornosti;
- Iskustvo u obavljanju poslova posredovanja u prometu nekretnina;
- Imati povoljnu poslovnu reputaciju i biti u skladu s etičkim standardima poslovanja.

Licencirana agencija za nekretnine može vam pružiti sigurnost da će vaša kupovina ili prodaja nekretnine biti u skladu sa zakonskim propisima, a agencija će postupati u vašem interesu.

Stoga smo se odlučili da na oglasniku oglašavaju samo licencirane agencije, kako bi posjetioci oglasnika bili SIGURNI i zaštićeni od mogućih prevara.

Postoji više razloga za to, a većina ih bi se mogla opisati jednom riječju: SIGURNOST. Oglasi za nekretnine koji su oglašeni od strane agencija za nekretnine su sigurniji za potencijalne kupce iz više razloga:

1. Provjera vlasničkih prava:

Agencije za nekretnine obično provjeravaju vlasnička prava nekretnine i potvrđuju da je sve u skladu sa zakonima i propisima. To vam daje dodatnu sigurnost i smanjuje rizik od prijevare.

2. Provjera tehničke ispravnosti:

Agencije za nekretnine često provjeravaju tehničku ispravnost nekretnina koje oglašavaju kako bi se osigurali da ne postoji nikakav skriveni nedostatak. To može uključivati provjeru električnih instalacija, vodovoda, grijanja i klimatizacije, što može biti korisno u otkrivanju potencijalnih problema prije nego što se odlučite za kupnju.

3. Profesionalne fotografije:

Agencije za nekretnine obično koriste profesionalne fotografe kako bi napravili visokokvalitetne fotografije nekretnina koje prodaju. To vam daje bolji uvid u nekretninu i može smanjiti rizik od lažnog oglašavanja.

4. Sigurniji postupak kupnje:

Agencije za nekretnine mogu vam pomoći u svakom koraku postupka kupnje, od pregleda nekretnine do sklapanja ugovora. Njihovi agenti su obučeni za procjenu vrijednosti nekretnina i pregovaranje s prodavateljima u vaše ime, što vam može uštedjeti novac i osigurati sigurniju kupnju.

5. Zaštita vaših interesa:

Agencije za nekretnine djeluju u vašem interesu i često će vam pružiti savjete o tome koje su nekretnine najbolje za vas. Oni će vas također štititi tijekom cijelog postupka kupnje i pružiti vam podršku ako se pojave problemi.

Sve u svemu, oglasi za prodaju nekretnina oglašeni od agencija mogu biti sigurniji zbog provjere vlasničkih prava, provjere tehničke ispravnosti, profesionalnih fotografija, sigurnijeg postupka kupnje i zaštite vaših interesa.

Podaci o oglasima se ažuriraju SVAKODNEVNO, najmanje 2 puta dnevno, sa tendencijom povećanja broja ažuriranja u toku dana.

Kako bismo proces ažuriranja podataka učinili što efikasnijim, ne vršimo download slika sa agencijskog web sajta na naš server, već ih prikazujemo direktno sa agencijskog web sajta. Na ovaj način su uz podatke i slike uvijek ažurne.

Proces priključenja agencije na oglasnik se sastoji od nekoliko koraka.

Prvo, potrebno je da popunite zahtjev za registraciju agencije.

Nakon provjere podataka u registru posrednika, Vaš korisnički račun će biti aktiviran.

Oglašavanje nekretnina vrši se ISKLJUČIVO automatskim preuzimanjem oglasa posredstvom XML datoteke (XML feed-a).

XML sinkronizacija je moguća iz specijaliziranih programa za nekretnine (Dimedia, IrealOne, Nekretnine1Pro, Relper, ....) kao i sa web sajta agencije (u ovom slučaju agencija treba izraditi XML feed za oglasnik prema našoj tehničkoj specifikaciji).

Mi smo specijalizirani oglasnik za nekretnine. Nismo agencija i ne posredujemo u prodaji/najmu nekretnina za klijente. Pružamo usluge oglašavanja nekretnina agencijama za nekretnine, a posjetiocima omogućujemo da SIGURNO, na jednostavan i brz način pronađu željenu nekretninu.

Postoji nekoliko razloga zašto ne treba izbjegavati agencije za nekretnine pri kupovini nekretnina.

Prvo, licencirane agencije za nekretnine imaju stručnost i iskustvo u području nekretnina, što znači da mogu pružiti korisne informacije o tržištu nekretnina, uključujući cijene, uvjete prodaje, lokaciju i sl. Agencije također mogu pružiti korisne informacije o stanju nekretnine i potencijalnim nedostacima koje treba uzeti u obzir pri kupovini.

Drugo, agencije za nekretnine mogu vam pomoći da pronađete nekretnine koje odgovaraju vašim željama i potrebama. One imaju široku mrežu kontakata i pristup različitim izvorima informacija, što im omogućuje da vam predlože širok izbor nekretnina koje odgovaraju vašim kriterijima.

Treće, agencije za nekretnine mogu pružiti profesionalnu uslugu u procesu kupnje nekretnine. Oni mogu pomoći u pregovorima o cijeni, olakšati proces pripreme ugovora o kupoprodaji, i savjetovati vas o pravnim pitanjima koja se odnose na kupovinu nekretnine.

Naposljetku, agencije za nekretnine mogu pružiti dodatnu sigurnost i povjerenje u procesu kupovine nekretnine. Oni mogu provjeriti dokumentaciju nekretnine i potvrditi da je sve u redu, a također mogu pomoći u rješavanju bilo kakvih problema koji se mogu pojaviti tijekom procesa kupovine.

Dakle, agencije za nekretnine mogu biti od velike pomoći u procesu kupovine nekretnine, iako to nije uvijek nužno. Ako imate dovoljno znanja i iskustva u području nekretnina, možda možete kupiti nekretninu bez pomoći agencije. Međutim, ako ste neiskusni u kupovini nekretnina ili vam treba dodatna pomoć u procesu, agencije za nekretnine mogu biti izvrsna opcija.

Objava oglasa na oglasnik vrši se isključivo automatiziranim importom oglasa, putem XML datoteke. Agencija je obavezna:

1. Dostaviti nam link do XML fajla koji sadrži podatke o oglasima agencije.

2. Također, budući da ne vršimo download slika, agencija na svom web sajtu mora omogućiti hotlinking za slike, tj omogućiti da se slike mogu prikazivati na oglasniku direktno sa agencijskog web sajta.

Na oglasniku Prodaja-nekretnina.com mogu oglašavati isključivo registrirane i licencirane agencije za nekretnine.

Ukoliko kao vlasnik prodajete ili iznajmljujete nekretninu, možete Vaš oglas objaviti na našem partnerskom oglasniku https://www.nekretnine365.com ili se obratiti nekoj od agencija za nekretnine čija ponuda je oglašena na našoj platformi.

Oglasnik PRODAJA NEKRETNINA omogućuje svim posjetiocima uvid u kretanje cijena nekretnina, posebno cijene stanova u novogradnji za veliki broj općina u Republici Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori. Statistički izvještaji prikazuju minimalne cijene, prosječne cijene i maksimalne cijene za svaku od općina.

Pristup statističkim izvještajima je moguć na stranici: https://www.prodaja-nekretnina.com/bs/cijene-nekretnina/ .

Agencije oglašivači na oglasniku PRODAJA NEKRETNINA imaju mogućnost generiranja detaljnog izvještaja o cijenama nekretnina za bilo koju općinu koja je zastupljena na oglasniku, na linku: https://www.prodaja-nekretnina.com/bs/prosjecna-cijena-novogradnje/ .

KREATOR VIDEA je inovativna usluga oglasnika namijenjena promociji agencija za nekretnine na društvenim mrežama. Agencija odabira oglas iz svoje ponude, a potom jednim klikom generira video, koji je u obliku slideshow-a slika nekretnine popraćen modernom muzičkom podlogom.

Trajanje videa je 1 minuta, a format je pogodan za promociju na Instagramu, Facebook-u, Youtube-u, Twitteru (X) i TikTok-u.

"Link partner" paket ima limit od 1 videa dnevno, "Profi paket" dva videa dnevno, a "Premium paket" tri videa dnevno.

Kod "Link partner" i "Profi" paketa, u dnu videa je sitni tekstualni potpis "generated with www.prodaja-nekretnina.com", dok kod "Premium" paketa nema potpisa na videu.

Pristup servisu moguć je na linku: KREATOR VIDEA

Navigacija
Pretraga