Da biste mogli vidjeti slike morate imati instaliran Flash Player plugin i omogućene Javaskripte u Vašem web pregledniku.
Škola tenisa

Škola tenisa

Uložite u sebe i svoju djecu. Naučite ili usavršite tenis kroz različite programe prilagođene vašim potrebama, uz iskusne trenere. Organiziramo igraonice za predškolsku djecu, privatne sate tenisa...
Rođendani za djecu

Rođendani za djecu

Za najmlađe i njihove roditelje preporučujemo proslavu rođendana u svijetlom i prozračnom zimskom vrtu s pogledom na maksimirsku šumu. Možete iznajmiti prostor i posuđe sa svojom ili našom hranom i pićem...
Mali nogomet

Mali nogomet

Novoizgrađen teren za mali nogomet s umjetnom travom i rasvjetom za sportsku rekreaciju građana, u okruženju prirode, s novim svlačionicama i tuševima.
Obiteljske proslave

Obiteljske proslave

Prostor je atraktivan za razne obiteljske proslave: rođendani, pričesti, krizme, krstitke. Moguće su i druge poslovne proslave: organizacija domjenaka za tvrtke, team building, promocije...
Stolni tenis

Stolni tenis

Grijana dvorana pogodna je za igranje službenih mečeva "Sokaz lige", treninge ili rekreativni stolni tenis.
Fitnes

Fitnes

Rezervirajte fitness samo za sebe u ugodnom, svjetlom i zračnom prostoru. Vježbajte bez čekanja na sprave, bez nepoznatih oko vas, sami ili sa svojim prijateljima.
Pilates

Pilates

Poboljšajte svoje držanje, istegnite i ojačajte svoje mišiće. Riješite se stresa i napetosti. Tokom vježbanja koristit ćete razne rekvizite koji će pružiti lagani otpor i vježbanje učiniti raznovrsnijim.
Tai Chi

Tai Chi

U našem centru se održavaju treninzi Tai Chi za sve dobne skupine građana. Podučava se kao kompletna terapeutsko, medicinsko-borilačka vještina.
Hrvatski English

Korisni linkovi

HRVATSKI TENISKI SAVEZ ASSOCIATION OF TENNIS PROFESSIONALS ITERNATIONAL TENNIS FEDERATION