Pronađite tendere koji zaista odgovaraju Vašim potrebama

Javni natječaji

Lako do pobjede

Povećajte svoje prihode sudjelovanjem na javnim natječajima! Već 20 godina pružamo Vam nove poslovne mogućnosti na temelju detaljnih informacija o tenderu. Naše značajke pomažu Vam da donesete ispravne odluke: prepoznate najbolje poslovne prilike i stvorite pobjedničku ponudu, imajući detaljno znanje o svojoj konkurenciji.

Jednostavna nabava

Bagatelna nabava na dohvat ruke

Naša usluga omogućuje vam lako praćenje i pronalaženje javnih natječaja ispod zakonskih pragova, donoseći vam vrijedne poslovne prilike direktno na vaš e-mail. Ne gubite vrijeme pretražujući tisuće web stranica naručitelja - mi ih svakodnevno dostavljamo, pomažući vam da ostanete korak ispred konkurencije i iskoristite važne poslovne mogućnosti.

Naša rješenja

Za Vaš uspjeh

Sve je u informacijama! Informacije bitne za Vaše poslovanje, dostavljene na vrijeme i na način koji podržava Vaš proces donošenja odluka. Da uštede Vaše dragocjeno vrijeme. Da Vas stave ispred Vaših konkurenata. Kakve god da su Vaše potrebe, imamo podatke i alate za povećanje Vaših prihoda s javnim ugovorima.

Mladić u bijeloj košulji objašnjava novu uslugu Očekivanih tendera novom kolegi.
Zatražite besplatnu testnu verziju bez obveze!
Dvoje kolega u hodniku raspravljaju o uspjehu platforme i usluge javnih natječaja.
Dvije žene gledaju prezentaciju o Dostavi javnih natječaja.

O nama

Tenderi.hr je pokrenut 2004. kao dio Tender Service Grupe, vodećeg pružatelja usluga informacija o natječajima u Europi i Latinskoj Americi. S više od 250 zaposlenika, svakodnevno pomažemo desecima tisuća tvrtki da pronađu i osvoje nove mogućnosti za javne ugovore.

13.745.295

obavijesti o natječajima godišnje

41

zemalja + TED

132.019

izvora (web stranica)

Saznajte više o javnim natječajima

Bez obzira jeste li tek počeli sudjelovati u javnim natječajima ili ne, naša usluga pruža mnogo informacija o prodaji javnim subjektima. Od vodiča i videa za početnike do kompilacija pravnih resursa, savjeta i trikova za povećanje prodaje ili pristupa seminarima - trudimo se olakšati Vam nadmetanje.