Blogbar
srijeda, 01.08.2007.

Blogbar je alatna traka (toolbar) namijenjena blogerima Blog.hr servisa.

Ovo je već četvrta, puno bolja verzija alatne trake. Prva verzija (prošla god. negdje u 6. mjesecu )je bila samo za korisnike Internet Explorer-a, dok je druga već prilagođena i izrađena za Mozzila Firefox, a treća je imala dosta dodatnih mogućnosti.

Ova četvrta verzija je puno bolja od prethodnih jer je izrađena online alatom i tako dolazi sa puno dodatnih mogućnosti. Osim što u svako vrijeme možete pristupiti svim blog.hr kategorijama, naslovnici, forumu, cool i almost cool listama, login stranici, alatima za upload slika i videa, od sada možete i chatati direktno sa alatne trake preko plutajućeg prozora dok surfate internetom.

Preko email notifier-a možete postaviti neograničen broj email adresa koje će se provjeravati za nove poruke.

Postoji i Popup Blocker.

Tu su onda "Komentari" koje možete ostaviti za određenu web stranicu ili blog i pročitati ih povratkom na stranicu na kojoj ste ostavili "Komentar". Komentari nisu vidljivi drugima jer se zapisuju u Cookie i imaju vijek trajanja kojeg podesite kod unosa komentara.

Trenutna temperatura i vremenska prognoza su prava stvar. Radi čak i za Hrvatsku :)

Alatna traka podržava i Gadget-e koje možete instalirati jednim klikom.

Blogbar nikada ne morate reinstalirati ako se dodaju nove mogućnosti. Na prvom meniju kliknete na Refresh Toolbar, sacekate min-dvije i to je to :)

Ako imate kakav prijedlog, slobodno mi javite.


01.08.2007. u 18:19 • 0 KomentaraPrint#