Aluminijska bravarija

Aluminijska bravarija

Aluminijska bravarija jednako je pogodna za izvedbu vanjskih pročelja objekata poslovne te javne namjene, ali i za izvedbu prozora, vrata i ostalih tipova ostakljenih stijena na obiteljskim građevinama.

Pročitajte više
PVC Stolarija

PVC Stolarija

Naš je izbor ponuda, proizvodnja i montaža visoko kvalitetne pvc stolarije uz prihvatljivu i konkurentnu cijenu. Kombinacija pvc profila renomiranog njemačkog proizvođača REHAU, visokokvalitetnih okova Roto (NT serija) i iskustva naših djelatnika u projektiranju, proizvodnji i montaži; garancija je zadovoljstva naših kupaca.
Pročitajte više
Željezna bravarija

Željezna bravarija

U mnogim slučajevima i tradicionalne i moderne arhitekture željezna bravarija je nezamjenjiv proizvod ili kao nosiva podkonstrukcija za završne obloge od statički nenosivih materijala poput stakla, lima, kamena i sl. ili kao samostalna završna konstrukcija s određenom ulogom poput ograda, kapija, stepenica itd.
Pročitajte više

Aluminijska bravarija


PVC Stolarija


Željezna bravarija


S vama od 1984.
Početna

Fealso

S vama od 1984.

Ono što su nekada pri izradi vratiju i prozora značili drvo i željezo, zadnjih dvadesetak godina razvojem novih materijala to su ALUMINIJ i PVC.

Bilo da se radi o privatnim ili poslovnim objektima, ovi materijali svojom zanimljivošću, kvalitetom i cjenovnom konkurentnošću definitivno uzimaju prevlast na tržištu.

Ukoliko ste zainteresirani slobodno zatražite našu neobvezujuću ponudu, pošaljite nam upit sa kratkim opisom željene bravarije, dimenzijama, posebnim željema i u kratkom roku naš tim stručnjaka obradit će Vašu ponudu te vas kontaktirati.

KONTAKTI:

FE-AL-SO d.o.o.

Turkovo 59, HR - 51000 Rijeka
tel.: 051/682-040 051/260-104
fax.: 051/682-032
e-mail:  info@fealso.hr


untitled-3-01-1435083365.jpg