Our Features

We’re More Than Insurance

Mreža i data centar

Redundantno. S visokim performansama. Stabilno i sigurno. Naša mreža je izgrađena da nosi i štiti osjetljive podatke za svaku vrstu poslovanja.

VoIP/CLOUD

Ostanite povezani sa svojim klijentima, u bilo kojem trenutku, s bilo kojeg mjesta, bez složenosti i troškova tradicionalnih internih rješenja.

Aplikacije i integracije

Prilagođavamo i upravljamo vaša telekomunikacijska rješenja kako bi besprijekorno radila s vašim najčešće korištenim poslovnim aplikacijama.

Sigurnost

Unificirano otkrivanje prijetnji, prevencija i upravljanje, a prostor i firewall u oblaku.

Naše aplikacije za telekomunikacije i telefonske sustave svakodnevno koriste startupovi, srednje i velike tvrtke, ustanove i bolnice, te međunarodne kompanije.

Zašto odabrati SKVID

Od ideje do izrade komunikacijskog rješenja, nudimo izvanredna komunikacijska softverska rješenja koja će transformirati vaše poslovanje i djelatnosti. Naše usluge kreću se od stvaranja sveobuhvatnih komunikacijskih rješenja u oblaku do nadogradnje postojećih sustava. Lokalna prisutnost omogućava nam brzu reakciju i svakodnevnu interakciju s klijentima, isporučujući rješenja u skladu s vašim potrebama, zahtjevima, sve na temelju najboljih praksi.
...

Pametne komunikacijske tehnologije trebale bi biti dostupne svakoj tvrtki. Zato se Skvid posebno posvetio pružanju poslovne telefonije i objedinjenih komunikacijskih alata malim i srednjim tvrtkama, uz pristupačnu cijenu. Klasična telefonska centrala, s proširenim komunikacijskim mogućnostima ili kontakt centar rješenje. Smještena na vašoj lokaciji ili u oblaku. Plaćena jednokratno, na rate ili uz najam. Izbor je na Vama.

Best Skills

We Offer You the Service With Our Best Skills

1468

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

41000000

POZIVA GODIŠNJE

20

GODINA ISKUSTVA

1

VLASTITI DATA CENTAR U HRVATSKOJ
...
Naš CLOUD je siguran.

Smješten u Hrvatskoj u našem data centru i nigdje drugdje!

SKVID SLA dostupnost (Tier3) od 99,999%

Kada je u pitanju sigurnost i dostupnost ništa ne prepuštamo slučaju. Nudimo najbolja rješenja uz jamčenu sigurnost, dostupnost, prilagodljivost, brzinu i korisničku podršku što znači da je vaš telefonski sustav uvijek dostupan vašim korisnicima.


Niste sigurni što odabrati i trebate savjet?

Kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje.


Podrška i asistencija uvijek uz vas

Mi smo ovdje za Vas, bez obzira što trebate ili kada trebate!

Kada kupite naše telefonsko rješenje, dodijelit će vam se jedan od naših stručnjaka kako bi vam pomogao u svakom koraku, podešavanju, postavljanju i korištenju.

Podrška korisnicima je osmišljena kako bi naši korisnici što brže, lakše i jednostavnije pokrenuli i koristili telefonski sustav te nudi specijaliziranu pomoć uz aktivni nadzor za prvi mjesec korištenja. Tehnička podrška je dostupna za cijelo vrijeme korištenja naših usluga, uključujući 24/7/365 podršku za hitne slučajeve.

...