More Website Templates @ TemplateMonster.com. August20, 2012!

SMJEŠTAJ

Nudimo smještaj u 3 sobe - luksuzno uređene, te jedan studio apartman.. Smještene su u kući koja se nalazi u samom centru grada Hvara.

- Pročitaj više -

_______________________________

GRAD HVAR

Dobrodošli u Hvar, drevni grad bogate povijesti.

Mnogi će za njega reći da je pravi grad iz bajke - sa svojom arhitekturom, predivnom prirodom i blagom klimom.

- Pročitaj više -

_______________________________

VREMENSKA PROGNOZA

 

DOBRODOŠLI

Kuća Hektorović nudi vam uz pogodan položaj i blizinu trga, mir i mogućnost opuštanja.

Kao domaćini rado razgovaramo i dajemo informacije.

Nastojimo vaš boravak učiniti što ugodnijim i želimo da se ponovno vratite i preporučite nas svojim prijateljima.

Brojimo tri člana obitelji, govorimo engleski, talijanski i njemački.

Vlasnici: Anika i Nino Novak

_____________________________________________________________

KUĆA HEKTOROVIĆ

Kuća Hektorović je kamena kuća iz 13. st., nalazi se u samom središtu grada Hvara, predio Groda, u ulici P. Hektorovića udaljenoj od hvarskog trga “pjace” samo desetak metara. Kuća je u povijesti pripadala hrvatskom poznatom pjesniku Petru Hektoroviću koji je živio i stvarao u Hvaru 1487.-1572. godine.

Naša kuća ima vrlo atraktivan položaj, a razlog je blizina gradskog trga, gradske luke, svih kulturnih događanja, muzeja i brojnih kulurnih spomenika koje vrijedi posjetiti, blizina mjesta za zabavu i noćni život. S južne strane kuće nalazi se dvorište koje odvaja kuću od trga, stoga je mirno i u doba najveće ljetne vreve.

U blizini također se nalazi sve što vam je potrebno kao npr. tržnica, samoposluga, ljekarna, kafe bar, restorani, agencije za rent a scooter, rent a car...

U gradskoj luci možete iznajmiti brodicu za izlete na obližnje Paklene otoke, a možete taxi brodovima koji iz luke voze više puta dnevno do Paklenih otoka i brojnih uvala na južnoj strani otoka. U konobi kuće vlasnici smo restorana u čijem dvorištu možete uživati i kušati brojne dalmatinske specijalitete.

U kući imamo tri dvokrevetne klimatizirane sobe, svaka ima vlastitu kupaonicu, hladnjak (mini bar) i stol za doručak, te jedan studio apartman.Posteljina i ručnici uključeni su u cijenu. Pogled iz juže sobe u potkrovlju se pruža na pročelje katedrale sa zvonikom, a s druge strane kuća ima pogled na tvrđavu "Fortica"

DALMACIJA