VODOSERVIS MATE


HITNE INTERVENCIJE 0-24H              DEŽURNI TELEFON: 091-432-1173
   

Dobrodošli!

Dobrodošli na internet stranice Vodoservisa MATE,poslužite se našim stranicama da biste saznali više o nama i našim uslugama.

Za sva pitanja obratite nam se s povjerenjem,zatražite ponudu i uvjerite se u našu kvalitetu i najpovoljnije cijene

Naše područje djelovanja je cijela Splitsko-dalmatinska,Šibensko-kninska,Dubrovačko-neretvanska i Zadarska županija,a po potrebi i dalje

 

O nama:

 

Nakon dvadesetogodišnjeg iskustva radeći po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu g.Matko Šarić se

odlučio 2000g. osnovati Vodoinstalaterski obrt sa sjedištem u Splitu,njemu se 2007.godine

pridružuje sin Ivo koji pravi prekretnicu u djelovanju obrta i uvodi nove tehnologije.


U početku smo se bavili samo vodoinstalacijama da bi s vremenom našu djelatnost proširili na sve usluge vezane uz vodoinstalacije,odštopavanja i snimanja kanalizacije,traženje puknuća na vodovodnoj mreži,sanaciju cjevovoda metodama bez kopanja,strojno isušivanje vlage i brze hitne intervencije koje provodimo u dežurstvu od 24h a  sve to sa ciljem da vam pružimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.


Nakon dugog iskustva u ugradnji klasičnih internih vodomjera u stanove,od 2014g. započeli smo sa ugradnjom i daljinskim očitavanjem vodomjera na području gradova Splita,Solina,Trogira,Kaštela,Omiša i Zagreba.



 

Dugogodišnjim iskustvom i kvalitetnim radom pri izvođenju i održavanju svih vrsta vodoinstalaterskih i kanalizacijskih radova,a pritom koristeći najmoderniju tehnologiju renomiranih proizvođača stekli smo povjerenje naših klijenata.

Naši klijenti su upraviteljske tvrtke,razni facility managmenti,građevinske tvrtke,hoteli,trgovački centri,osiguravajuća društva,trgovaćki lanci,gradska poduzeća i mnoge ostale pravne i privatne osobe.


Stalnim ulaganjem u noviju tehnologiju postigli smo visoku razinu opremljenosti te smo u stanju

preuzeti i obaviti najzahtjevnije poslove

Naš vozni park sa svojim specifićnim nadogradnjama,specijalnim uređajima i potrebnim priborom,a isto tako  i oprema naših ureda,u skladu su s najnovijim dostignućima tehnike.


Cilj nam je stalno pratiti i usavršavati postojeća tehnološka rješenja iz naše djelatnosti, stalno provoditi kontinuiranu edukaciju kompletne strukture  te i dalje biti među vodećima iz naše djelatnosti.