SAB d.o.o. je generalni zastupnik Kubota i Kramer Allrad građevinskih strojeva

logo_kramer-allrad-2.png

Prodaja i najam Kramer Allrad građevinske mehanizacija

Tvrtka Kramer-Werke GmbH iz Pfullendorfa pripada grupi Wacker Neuson SE sa sjedištem u Münchenu. Globalno aktivnu skupinu poduzeća karakteriziraju inovativni proizvodi u području građevinarsko kompaktnih strojeva, a široka paleta proizvoda osigurava optimalno rješenje za bilo koji izazove.

Kubota_Corporation_Logo.png

Prodaja i najam Kubota građevinskih strojevi

Tvrtka Kubota proizvodi visoko kvalitetne građevinske strojeve od 1974 godine. Strojevi se odlikuju izdržljivošću, pouzdanošću i kvalitetom što dokazuje i prvo mjesto po prodaji u Europi sa više od 20% tržišnog udjela 6 godina za redom i prvo mjesto u svijetu po prodaji 5 godina za redom.

krambag3.png

Servis radnih strojeva i prodaja rezervnih dijelova

Servis i prodaja originalnih Kubota  i Kramer Allrad rezervnih dijelova. Naše dugogodišnje iskustvo i korištenje kvalitetnih dijelova garantiraju vrhunsku uslugu koja štedi vaše vrijeme i novac kako bi vaša mehanizacija što efikasnije odradila sve zadatke.

logo_SAB_WEBHEADERmanji.png

Proizvodnja iskopnih i planirnih žlica

Proizvodnja i prodaja visokokvalitetnih iskopnih i planirnih žlica za klase bagera do 8,5 tona u standardnim i specijalnim veličinama

Kramer-Flaggschiff-8155-Kiesgrube.png

Rješenja za svaki izazov.

S velikim naglaskom na istraživanje i razvoj Kramer Allrad nudi radne strojeve najviše kvalitete s najnaprednijim tehnologijama kako bi zadovoljili zahtjeve širokog raspona industrija. Inovativnost i kvaliteta proizvoda su prepoznati kod zadovoljnih kupaca diljem svijeta.

kx080_4a2_348_5d5fcc819e52c.jpg

Dokazana kvaliteta.

S preko 40 godina iskustva u proizvodnji mini bagera, Kubota je sinonim za izdržljiv, snažan i svestran radni stroj koji može preuzeti bilo koji zadatak i u najtežem okruženju. Snažan i inovativan Kubotin motor, sustav protiv krađe i eko-mod rada samo su neke od brojnih prednosti koje omogućavaju primjenu strojeva u raznim okruženjima od građevina pa do vrtlarstva i šumarstva.

Obratite nam se s povjerenjem!