Provjerite zašto kod nas nema malih klijenata, svi smo jedna velika obitelj!

Jamčimo jedinstven pristup prilagođen potrebama i željama svakog klijenta. Upoznajte se s našim uslugama najviše kvalitete, provjerite kako smo se prilagodili prelasku u EU podignuvši ljestvicu još i više i pridružite se Domus Cargo timu. Ali samo ako želite najbolje za svoj posao!

Domus Cargo

Skladišna logistika

Najsuvremeniji način rada naših zaposlenika, kao i tehnička opremljenost na najvišem nivou, garancija su pouzdanog skladištenja Vaše robe, kao i manipulacije istom. Nadzor i zaštitna oprema pružaju potrebnu sigurnost u svim fazama obrade Vaše pošiljke/tereta.

Transport i distribucija

U suradnji sa svojim partnerima pokrivamo sve vrste međunarodnog transporta robe, a pogotovo prijevoz robe iz/u  Španjolsku,  te uvijek jamčimo pravovremenu i sigurnu isporuku bilo gdje u svijetu. Odabir pouzdanih partnera osigurava vam najkvalitetniju distribuciju unutar RH, dok najzahtjevnije područje unutar grada Zagreba pokrivamo vlastitim vozilima.

Carinjenje

Svojom fleksibilnošću i stručnim znanjem uvijek smo Vam spremni pomoći. Bilo da je riječ o savjetu ili o izradi specifične carinske dokumentacije, naši djelatnici uvijek su voljni izaći u susret, koliko god poseban bio Vaš zahtjev. Baš zato jamče Vam zadovoljan osmijeh na licima.

Intrastat

Ukoliko vam je ovo sve još jedna velika nepoznanica i prepreka u svakodnevnim djelatnostima, prepustite nama brigu o vašim INTRASTAT izvještajima i priključite se našoj obitelji zadovoljnih klijenata jer za sve dodatne informacije, naše srdačno osoblje danonoćno vam stoji na raspolaganju.

Partneri Španjolska

Partneri Španjolska

Konstantno nastojanje da iznova postižemo najbolje u svojem radu prepoznato je i van granica RH, te je naš iznimno profesionalan odnos prema klijentima rezultirao dugogodišnjom suradnjom u kamionskom prijevozu robe iz Španjolske sa tvrtkom Moldtrans - jednoj od vodećih u Španjolskoj u području pružanja cjelovitih logističkih usluga.

Kontaktirajte nas